Malesef mesafe koyamıyorum yuzum yumuşak. Burada çok konu açtım elimden geleni yapıyorum mesafe koymak için. İnsan sürekli niye gorussun kayınvalidesi golle. Üstelik beni sevmediğini de biliyorum ne yaptıysam yaranilmiyo. Bir gün gitmesem ertesi gün eşimi gördüğünde niye gelmiyolar der sanki gunlerdirrr gitmiyormusum gibi. Çocuğum var 3 yaş. Hayır her gün ne diye size geleyim insan biraz anlayışlı olur . İnsan kendi annesiyle bile her gün görüşmüyor. Birde kalabalık aileler kayinbabam çocukları falan var işte yanliz da değil hadi yanlız da ondan desem. Zaten yemekleri bir yemek istedi ilk taşındık ordan bi takti bana... Halbuki tasinmadan önce ben karışmam kimseye kimseyi rahatsz etmem vs bir sürü şey dedi. Şimdi bir gün gitmesem ikinci günü gördüğünde günlerdir gormuyormus gibi davranır ne gelmediniz der şakaya vurdurup yada ciddi ciddi. Anladım ki yakın iyi olmuyor. Çünkü bir iki gün uğramadım mi altında bişey arıyor tripleniyor. Gerçekten pes. Diğer eltimede yakın tasinin bize bak burdan ev alın ben bunlara hiç karışmam demiş:))) yemeği ayrı yiyolarar bsey demem demiş .. bir gözü burda oysa.