- 19 Şubat 2015
- 535
- 474
- 53
- Konu Sahibi susangeveze
—
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle olacağını tahmin edebiliyorum üstüne gitmek istemiyorum.. Birde 3 ablası var ve sürekli annesine gelen tiplerden acayp kalabalık bir aile. Bizde tam tersine sessiz sakin bir aileyiz nasıl olur ne yapacağım bilemiyorum.Ya şimdi konuşun yada evlendikten sonra sonsuza kadar içinize atıp susun. Şimdi kabul ederseniz evlendikten sonra açacağınız konuları hepimiz tahmin edebiliyoruz.
İnşallah öyle olur da sanşıma pek güvenmiyorum.Inşallah bi sorun olmaz..tabi ister istemez yillar içerisinde taryışma oluyor ön yargili davranmayin yine de belki kaynaniz nadiren iyi olan kaynanalar arasindadir iyi düşün iyi olsun..
çalışan bir bayanmısınız, yarın birgünçocuk olunca aynı apartmanda yaşamak avantaj olabilirmesela, bunu da düşününMaalesef ki benimde bir derdim var önüne geçmezsem ileride daha büyük sorunlarla karşılaşacağımı düşünüyorum..
Öncelikle çok kısa zaman içerisinde nişan yapacağız. Nişan ve düğün arasının uzun olmasını istemiyorum. Gerek burada okuduklarım gerekse gördüklerimden nişan süresi ne kadar uzarsa sorunlar o kadar çoğalıyor.
Sorunum şu;
Erkek arkadaşım evlendiğimiz zaman yaşadıkları evin bir üst katında dairesi olduğunu ve orada yaşayacağımızı söyledi
Bende kesinlikle karşı çıktım. Tabiki esip gürlemedim sinsirellalık yapıp rahat edemeyecğimizi ilk zamanlarımızda bas başa olmamız gerektiğini anlatmaya çalıştım. Yok asla vazgeçmedi kimse bizi rahatsız etmez kapımız ayrı herşeyimiz ayrı kimse rahatsız etmez hem annemlerde aşağıda canın sıkılmaz evde tek kalmamış olursun dedi
En en en en nefret ettiğim şeyküçüklüğümden beri rahmetli anneciğimin aynı apartmanda yaşadığı için babaannemden neler çektiğini bizzat gördüm bu yüzden inanılmaz önyargılıyım.. Evlenince de taşınmamızın mümkün olmayacağını biliyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım?? Bunları düşünmek için erken mi abartıyor muyum bilemiyorum fikrinizi almak istedim düşünceleriniz benim için önemli
![]()
Ne kadar güzel bir örneksiniz. Fakat erkek arkadaşımın anlattığına göre (amcasıda aynı apartmanda) anahtarları kapıda dururmus. Ve 3 ablası var sürekli gelen tiplerden çok vıcık vıcık olmak asla istemiyorum aynı binada da bu çok zor maalesef kiiUzun yıldır kv de kp, eltim olmak üzere aile apartmanında oturuyorum. Kimse kimsenin evine çat kapı gitmez. Gelenine gidenine, etlisine sütlüsüne karışmaz. Sık sık görüşmeyiz.
Aynen! Aynen! Ben gelin olup hizmet etmek için evlenmiyorum kivalla kavga çıkarmasa bile her dakika onlarda oturmanızı isteyecekler. yemek var gelin, çay var gelin. En sinir oldugum şey
Çook çok nadir örnekleri var biliyorum fakat maalesef ki şansıma hiç güvenmemHaklısınız. Yakınız olupta mutlu yaşayanı görmedim. @buneyahuuu abla gel deneyimlerini bizlerle paylaş![]()
İşimi evden yapıyorum hergün gitmiyorumçalışan bir bayanmısınız, yarın birgünçocuk olunca aynı apartmanda yaşamak avantaj olabilirmesela, bunu da düşünün
'hem canın sıkılmaz evde tek kalmamış olursun' cümlesiyle, size başınıza gelecekleri anlatmış.
Zaten mesele evde 'tek' olarak kalabilmekte ya...