Aynı apartmanda yaşamak :((

Ne kadar güzel bir örneksiniz. Fakat erkek arkadaşımın anlattığına göre (amcasıda aynı apartmanda) anahtarları kapıda dururmus. Ve 3 ablası var sürekli gelen tiplerden çok vıcık vıcık olmak asla istemiyorum aynı binada da bu çok zor maalesef kii
Onun ne ya anahtar kapıda lap diye girecekler

Bence söyle deyin:annem diyor ki" ben yillarca kaynanayla ayni apartmanda kaldim, gün yüzü görmedim. Kizimin da cekmesini istemiyorum. Bu ise bi cözüm bulunsun."annenize de anlatin konuyu, eminim böyle der zaten. Umarim iyi olur.

Ben eşimle anlaşmalı geldim kayınvalidemn alt katında oturyorum borc bittince taşınıcaz.. ve ömür bitti misafiri gelir gel gelin fosil akrabalar gelir gel gelin bana misafir gelsin istemez şimdi hamieyim yaramaz olursa bakamam huysuz olursa istemem ki hazır cocuğu buyutr kres yasına geldimi tasınırım diodum şimdi dua ediyorum mağdem bakmıcakborc da bittiyo defolup gideyimnapim benim kadar uyumlu bi insan yoktur ki ben annem gb davrandım yok arkadas kayınvalide işte eşimi koparana kadar gt gel aile toplantısı yemeği kahvaltısı ıvırı zııru cocuğu zor yaptık ki düşün gerisi eşim vardıyalı çalışıyo gündüzd oldugu zamn 6 da cıkıyo anası danasına gt gel saat 12 yat uyu sabah iş bende yeter dedim 9 yılsevgili ol 9 yıl sonunda evlen 28 d evlendim 30 yasındym cocuğu anca sıkı bi uğrastan sonra yaptık.. sex hayatının ya sıkıcan ki bn öle yaptım gece 12 d gelmeyelim eve olsun 12 de gel yat duş sabh iş olduu yanii yatagınd yatırmıyolar ben 1.5 send anca kıvama getrdim ki inşhh tasınıp gdyorumm özgürlüğüğe evet dersen ömür boyu öle yasarsınn kaynana kaynana en iyisi bile gider kimseye konuşmaz kocana kötüler yasadımm tatlımm tecrübee

Maalesef ki benimde bir derdim var önüne geçmezsem ileride daha büyük sorunlarla karşılaşacağımı düşünüyorum..
Öncelikle çok kısa zaman içerisinde nişan yapacağız. Nişan ve düğün arasının uzun olmasını istemiyorum. Gerek burada okuduklarım gerekse gördüklerimden nişan süresi ne kadar uzarsa sorunlar o kadar çoğalıyor.
Sorunum şu;
Erkek arkadaşım evlendiğimiz zaman yaşadıkları evin bir üst katında dairesi olduğunu ve orada yaşayacağımızı söyledi:kusmuk:
Bende kesinlikle karşı çıktım. Tabiki esip gürlemedim sinsirellalık yapıp rahat edemeyecğimizi ilk zamanlarımızda bas başa olmamız gerektiğini anlatmaya çalıştım. Yok asla vazgeçmedi kimse bizi rahatsız etmez kapımız ayrı herşeyimiz ayrı kimse rahatsız etmez hem annemlerde aşağıda canın sıkılmaz evde tek kalmamış olursun dedi:mad:
En en en en nefret ettiğim şey:sinirli: küçüklüğümden beri rahmetli anneciğimin aynı apartmanda yaşadığı için babaannemden neler çektiğini bizzat gördüm bu yüzden inanılmaz önyargılıyım.. Evlenince de taşınmamızın mümkün olmayacağını biliyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım?? Bunları düşünmek için erken mi abartıyor muyum bilemiyorum fikrinizi almak istedim düşünceleriniz benim için önemli:KK68:

Benim simdki aklim olsa nisandan dugunden kocadan vazgecerdim :))

Bunu soylemek yeter galiba :)(

Maalesef ki benimde bir derdim var önüne geçmezsem ileride daha büyük sorunlarla karşılaşacağımı düşünüyorum..
Öncelikle çok kısa zaman içerisinde nişan yapacağız. Nişan ve düğün arasının uzun olmasını istemiyorum. Gerek burada okuduklarım gerekse gördüklerimden nişan süresi ne kadar uzarsa sorunlar o kadar çoğalıyor.
Sorunum şu;
Erkek arkadaşım evlendiğimiz zaman yaşadıkları evin bir üst katında dairesi olduğunu ve orada yaşayacağımızı söyledi:kusmuk:
Bende kesinlikle karşı çıktım. Tabiki esip gürlemedim sinsirellalık yapıp rahat edemeyecğimizi ilk zamanlarımızda bas başa olmamız gerektiğini anlatmaya çalıştım. Yok asla vazgeçmedi kimse bizi rahatsız etmez kapımız ayrı herşeyimiz ayrı kimse rahatsız etmez hem annemlerde aşağıda canın sıkılmaz evde tek kalmamış olursun dedi:mad:
En en en en nefret ettiğim şey:sinirli: küçüklüğümden beri rahmetli anneciğimin aynı apartmanda yaşadığı için babaannemden neler çektiğini bizzat gördüm bu yüzden inanılmaz önyargılıyım.. Evlenince de taşınmamızın mümkün olmayacağını biliyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım?? Bunları düşünmek için erken mi abartıyor muyum bilemiyorum fikrinizi almak istedim düşünceleriniz benim için önemli:KK68:

Ne kendi ailene, ne eşinin ailesine yakın olmayacaksın:63:
Hele ki böyle aile apartmanları büyük sıkıntı, birine misafir gelir tüm katları dolaşır. Yemek ortak yenir, akşam bir çay içmeye inerler, temizlik vardır bir el denir.. Bitmez curcunası. Şimdiden tavrını koy sonrasında başka başlıklarla aile apartmanında yaşadığın sorunları okuruz :)

Buradaki konuları iyi inceleyin.
Kv ile altlı üstlü oturup mutlu olan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
Tavrınızı koruyun kabul etmeyin.
İleride pişman olmaktansa şimdi sorun çıksın çıkacaksa.

Aşırı samimi ilişkilerden siz de ben gibi hoşlanmıyorsunuz belli ki. O zaman benim için gerçekten ayrılık sebebi olabilirdi bu durum.
Üst katımda teyzem oturuyor, alt katımda ananemin evi var, arada ananem kalır haftaiçi de kardeşim. Daha hiçbiri aramadan tuz almaya dahi gelmedi kapıma. Ama kapı üstünde anahtarlar olan ve kayınvalideli bir düzen olsaydı, çat kapı girilirdi, düzen falan da kalmazdı. Valla insan yeni evliyken yeri geliyor çıplak geziyor evde, kapı çalsa açmasan bile tedirgin olunur, ne gerek var yani.
Kaynana fobisi var ben de, kadın kötülük de yapmıyor ama yaşadığım şehre taşınma ihtimali bile korkutuyor beni şuan. Aman diyim aşk acısı çek gerekirse ama yapma o hatayı.

Sorunum şu;

Sakin boyle bir hata yapma ben şuan yaşıyorum. 2.5 senelik evliyim artık bu kapıdan girdiğim güne ilk defa dün lanet okudum.. dönüşü olmuyor. Bn kv üstünde oturuyorum.bende birde babanne var en büyük sorunum o aslında nefret ediyorum ondan aksine eşim ona çok düşkün.. en basit örn. Çat kapı bizdeler dün saat 11 çat kapı geldi neymiş esimi bir haftadır görmemiş özlemiş ama saat 11 gece ...misafir gelir damlarlar. Ailem gelir damlarlar.çıt sesine aşağıdan kapıyı açıp bakarlar..dışarıya çıkarsın nereye dışardan gelirsin nerden DİE sorarlar..her bokumuzu bilirler.. çünkü eşim anlatır iki güne iner asagiyi...Kendi evime sessiz grip çıkıyorum kapıyı açıp bakmasınlar DİE..sürekli gelicekler kapı çalıcak doe tedirginim. .geç saatte çıkıp benim uyudugumu eşimin söylemesine rağmen içeri geçip oturabilen bi saygısızla aynı yerde yaşamak çok kötü (babannesi) Her seferinde çok büyük tartismalar yaşıyoruz sinirlerim artık yıprandı..sana naçizane tavsiyem kv istersen kanatsız melek olsun kabul etme..

Yalnizlikta zor. Kalabalik, sofralari, gülümseyen yuzleri, imece usulu pisen yemekleri cok severim.Dağlar kızı heidi degilim.Öyle, iyi insanlarsa diye hayal ettim çünkü iyi ve anlaşılır insanlarsa yasanir bu guzel anlar. Huzurun yoksa her yer dar gelir. Bu saydiklarim hayalden ibaret imkan varsa kabul etmeyin derim .Evlilik zaten bir kumar degil mi.

Son düzenleme:
Benim hiç başıma gelmedi ama ben olsam kabul etmezdim çünkü benim teyzemde aile apartmanında yaşıyor ve pişman ne zaman ailecek onların evine gitsek kaynanası gelir etkisi gelir görümcesi gelir kaynanasının ellisi gelir gelir de gelir bir yere rahat çıkamaz 8 yıllık evli olmasına rağmen evinde rahatça oturup ailecek sohbet edemeyiz hemen gelirler belki iyi niyetle geliyorlar ama teyzemle ailecek başbaşa olmayı tercih ediyoruz açıkcası bunun için 3 ayda 1 gideriz çok samimi olmamıza rağmen. Tavsiye etmiyorum bence tavrınızı koyun. Benim erkek arkadaşımda aile apartmanında doğmuş büyümüş ileriye dönük konuştuğumdada kendiside istemiyor✌

Ben eşimle anlaşmalı geldim kayınvalidemn alt katında oturyorum borc bittince taşınıcaz.. ve ömür bitti misafiri gelir gel gelin fosil akrabalar gelir gel gelin bana misafir gelsin istemez şimdi hamieyim yaramaz olursa bakamam huysuz olursa istemem ki hazır cocuğu buyutr kres yasına geldimi tasınırım diodum şimdi dua ediyorum mağdem bakmıcakborc da bittiyo defolup gideyimnapim benim kadar uyumlu bi insan yoktur ki ben annem gb davrandım yok arkadas kayınvalide işte eşimi koparana kadar gt gel aile toplantısı yemeği kahvaltısı ıvırı zııru cocuğu zor yaptık ki düşün gerisi eşim vardıyalı çalışıyo gündüzd oldugu zamn 6 da cıkıyo anası danasına gt gel saat 12 yat uyu sabah iş bende yeter dedim 9 yılsevgili ol 9 yıl sonunda evlen 28 d evlendim 30 yasındym cocuğu anca sıkı bi uğrastan sonra yaptık.. sex hayatının ya sıkıcan ki bn öle yaptım gece 12 d gelmeyelim eve olsun 12 de gel yat duş sabh iş olduu yanii yatagınd yatırmıyolar ben 1.5 send anca kıvama getrdim ki inşhh tasınıp gdyorumm özgürlüğüğe evet dersen ömür boyu öle yasarsınn kaynana kaynana en iyisi bile gider kimseye konuşmaz kocana kötüler yasadımm tatlımm tecrübee
Şu yazdığınız yazıyı bir okur musunuz? Harfleri eksik yazınca çok mu değişik oluyorsunuz? Buradan bakınca hiç hoş görünmüyor da.. Bir de nokta, virgül, paragraf var, o ayrı mesele...

Nişanlın şimdiden söylemiş zaten evde yalnız kalmazsın diye. Yani seni hic rahat bırakmayacaklar ne eşin evdeyken ne de yalnızken. Ikna olmuyorsa ayrıl yoksa geçmiş olsun:KK14:

Merhaba canım
Ben de kayınvalidemlerle aynı bahçe içinde ayrı evlerde oturuyoruz . Görümcem var bi tane bekar (17 yaş) Benim evden hiiç çıkmaz . Her gün burda bazen akşamları da gelir . Evime misafir geleceğinde mecburen onlara haber vemek zorundasın . Vermesen bizi çağırmadı oluyor . Bi yere gideceğin zaman haber etmen gerekiyor veya onlara da teklif etmen gerekiyo . Bak bak bize demeden gitti oluyo . Kayınvalidem kötü biri değil iyi geçiniyoruz ama bence uzak olsun...
Yani evin ayrı olsa bile yakın olduğu için rahat Olmuyor .

Ahh bebeğim burda da nam salmışım :KK70:
susangeveze susangeveze aman diyim uzak dur.. nişanı at gerekirse aynı yerde oturayım deme.. ben 6 yıldır çekiyorum nerdeyse..

Oğluşundan ayrılamıyo anası.. ev aldık 60 km uzaklıktan kadın benden önce geldi taşındı hem de dibime.. her şey problem.. sürekli gelip gitmek istiyolar.. otuna b.kuna karışıyolar.. alışverişte pazarda bile peşine takılıyolar. Bi yere gitsen çıkıp balkondan kontrol ediyolar (arabamız kapının önünde değilse) nerdesiniz nereye gittiniz saçma sapan sorgular.. yani her halta maydanoz oluyolar. Öyle evimiz ayrı kapımız ayrı olmuyo yani. Laf onlar.. ben eşime milyon kere anlattım ama beni hiiççç anlamadı.. şimdi söylediklerim çıktıkça suçlanıyo.. çünkü bu erkek milletinin çoğu ailesinin ne mal olduğunu anlamıyo.. anlasa bile kötü olduklarını konduramıyo..

En son geçen hafta kaynana denen kepazenin ardımdan dedikodumu iftiralar eşliğinde yaptığını öğrendim.. eşime anlattım da ayağımızı çektik çok şükür.. Allah nasip ederse başka bi yerden ev alıp gitmeyi düşünüyoruz.

Hem her işlerini yap istiyolar en ufak bi şey gönüllerine göre olmayınca seni kötü kadın ilan ediyolar.. laf sokmalar sidik yarıştırmalar da cabası..

Bence bu konuyu iyice düşün ve kararını net bi şekilde söyle.. çok seviyorum ayrılamam dediğin adamın ailesi yarın seni üzmeye başlar ve o çok sevdiğin adam da sesini çıkarmazsa nefret ederek ayrılmak zaten istiyceksin.. ona göre aklını başına al derim.
Anlattıklarınıza %100 katılıyorumm . bnce de uzak olsun ayrı olsun . Yoksa ileride başın çok ağrır .

Yalnizlikta zor. Kalabalik, sofralari, gülümseyen yuzleri, imece usulu pisen yemekleri cok severim.Dağlar kızı heidi degilim.Öyle, iyi insanlarsa diye hayal ettim çünkü iyi ve anlaşılır insanlarsa yasanir bu guzel anlar. Huzurun yoksa her yer dar gelir. Bu saydiklarim hayalden ibaret imkan varsa kabul etmeyin derim .Evlilik zaten bir kumar degil mi.
Bende öyle güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum. Sürekli bir arada olunca da laçka olmaktan çekiniyorum. Öyle tabikii

Back
X