Maalesef ki benimde bir derdim var önüne geçmezsem ileride daha büyük sorunlarla karşılaşacağımı düşünüyorum..
Öncelikle çok kısa zaman içerisinde nişan yapacağız. Nişan ve düğün arasının uzun olmasını istemiyorum. Gerek burada okuduklarım gerekse gördüklerimden nişan süresi ne kadar uzarsa sorunlar o kadar çoğalıyor.
Sorunum şu;
Erkek arkadaşım evlendiğimiz zaman yaşadıkları evin bir üst katında dairesi olduğunu ve orada yaşayacağımızı söyledi

Bende kesinlikle karşı çıktım. Tabiki esip gürlemedim sinsirellalık yapıp rahat edemeyecğimizi ilk zamanlarımızda bas başa olmamız gerektiğini anlatmaya çalıştım. Yok asla vazgeçmedi kimse bizi rahatsız etmez kapımız ayrı herşeyimiz ayrı kimse rahatsız etmez hem annemlerde aşağıda canın sıkılmaz evde tek kalmamış olursun dedi

En en en en nefret ettiğim şey

küçüklüğümden beri rahmetli anneciğimin aynı apartmanda yaşadığı için babaannemden neler çektiğini bizzat gördüm bu yüzden inanılmaz önyargılıyım.. Evlenince de taşınmamızın mümkün olmayacağını biliyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım?? Bunları düşünmek için erken mi abartıyor muyum bilemiyorum fikrinizi almak istedim düşünceleriniz benim için önemli