hahhah senin kv de çok pis salliyormus :))))Tek buyuttugu çocuk kendi çocuğu yada çocukları olduğu için torunun da da bunu görünce kendi ailesine has bir davranış saniyor Oysaki ninni ile uyuyan milyarlarca bebek var.
benin kv ve saz ekibi de böyle çocuk bir bana benzemedi onların gözünde eşimin dedesinin kardeşine bile benziyormus gözleri bir bana benzemiyor. Ulan içlerinde tek renkli gözlü ben ve kizim. Gidip dedenin kardeşine ne benzetirsin bariz ben yani :)
İyi yine aynı ben falan demiyorKizlar merhaba yeni dogum yaptm herkes bebegimi esime benzetiyor.ama artik kayinvalidemin her soledigine kizmaya basladim.ninni yaparak uyuyor diorm ayy ayni babasi .sole yapio diorum ayy ayni babasi her gittigmiz ortamda hep bunu soluyo.Bise olsa babasida boleydi ayni babasi. art niyet asla aramiyorum kendisinide cok sewiyorum.ama icten ice uyuz oluyorum bu duruma sizde de bole oldumu?yoksa benmi yasiyorum tek bu duyguyu .Yani birazda anneye benzetinn ben dogurdum onu ya valla cocugumu kiskaniorum kizlar
Kizlar merhaba yeni dogum yaptm herkes bebegimi esime benzetiyor.ama artik kayinvalidemin her soledigine kizmaya basladim.ninni yaparak uyuyor diorm ayy ayni babasi .sole yapio diorum ayy ayni babasi her gittigmiz ortamda hep bunu soluyo.Bise olsa babasida boleydi ayni babasi. art niyet asla aramiyorum kendisinide cok sewiyorum.ama icten ice uyuz oluyorum bu duruma sizde de bole oldumu?yoksa benmi yasiyorum tek bu duyguyu .Yani birazda anneye benzetinn ben dogurdum onu ya valla cocugumu kiskaniorum kizlar
I haha sennki gercekten komikmisTek buyuttugu çocuk kendi çocuğu yada çocukları olduğu için torunun da da bunu görünce kendi ailesine has bir davranış saniyor Oysaki ninni ile uyuyan milyarlarca bebek var.
benin kv ve saz ekibi de böyle çocuk bir bana benzemedi onların gözünde eşimin dedesinin kardeşine bile benziyormus gözleri bir bana benzemiyor. Ulan içlerinde tek renkli gözlü ben ve kizim. Gidip dedenin kardeşine ne benzetirsin bariz ben yani :)
art niyet yok diyorsun canimKizlar merhaba yeni dogum yaptm herkes bebegimi esime benzetiyor.ama artik kayinvalidemin her soledigine kizmaya basladim.ninni yaparak uyuyor diorm ayy ayni babasi .sole yapio diorum ayy ayni babasi her gittigmiz ortamda hep bunu soluyo.Bise olsa babasida boleydi ayni babasi. art niyet asla aramiyorum kendisinide cok sewiyorum.ama icten ice uyuz oluyorum bu duruma sizde de bole oldumu?yoksa benmi yasiyorum tek bu duyguyu .Yani birazda anneye benzetinn ben dogurdum onu ya valla cocugumu kiskaniorum kizlar
Fenaaa :)hahhah senin kv de çok pis salliyormus :))))
senin kayinvalide ortama gore konusuyomus
canım her ailede oluyor bunlar ya, gülüp geç bence.
bak bizde eşimin ailesi geldiğinde oğlumu hep babasına benzetirler, tamam benziyor da, oğlumu ilk gören şu ana kadar tarafsız herkes annesine ne kadar benziyor diyor.
hani onlarınki sırf laf eminim.
bir de benim kv bazen bizimkiler veya ortak tanıdıklar varken şey derdi;
"tabi annesine de benziyor, ikisine de benziyor haliyle" falan filan...
Kizlar merhaba yeni dogum yaptm herkes bebegimi esime benzetiyor.ama artik kayinvalidemin her soledigine kizmaya basladim.ninni yaparak uyuyor diorm ayy ayni babasi .sole yapio diorum ayy ayni babasi her gittigmiz ortamda hep bunu soluyo.Bise olsa babasida boleydi ayni babasi. art niyet asla aramiyorum kendisinide cok sewiyorum.ama icten ice uyuz oluyorum bu duruma sizde de bole oldumu?yoksa benmi yasiyorum tek bu duyguyu .Yani birazda anneye benzetinn ben dogurdum onu ya valla cocugumu kiskaniorum kizlar
Bnm pamugumda aynı babası kaynvaldmde tipkisinin aynısı :) ama ben kızmiyorum haklı çünkü çok benziyor..arada bana benzettklerinde mutlu oluyorm okdr:)sizde takmayinKizlar merhaba yeni dogum yaptm herkes bebegimi esime benzetiyor.ama artik kayinvalidemin her soledigine kizmaya basladim.ninni yaparak uyuyor diorm ayy ayni babasi .sole yapio diorum ayy ayni babasi her gittigmiz ortamda hep bunu soluyo.Bise olsa babasida boleydi ayni babasi. art niyet asla aramiyorum kendisinide cok sewiyorum.ama icten ice uyuz oluyorum bu duruma sizde de bole oldumu?yoksa benmi yasiyorum tek bu duyguyu .Yani birazda anneye benzetinn ben dogurdum onu ya valla cocugumu kiskaniorum kizlar
Benimkide benziyor ben ona takilmiyorum ama benim taktigim ayni babasi denmesiBnm pamugumda aynı babası kaynvaldmde tipkisinin aynısı :) ama ben kızmiyorum haklı çünkü çok benziyor..arada bana benzettklerinde mutlu oluyorm okdr:)sizde takmayin
yoksa bizim gelinmisin :) annemi anlatmissin annemde oyle soyleyimde artik demesin bizim gelinde sinir oluyordur belki.benzetsin sinir olma hem cocugunun babasi sonucda suan hassassin ondan sinirlerin bozukdur ...Kizlar merhaba yeni dogum yaptm herkes bebegimi esime benzetiyor.ama artik kayinvalidemin her soledigine kizmaya basladim.ninni yaparak uyuyor diorm ayy ayni babasi .sole yapio diorum ayy ayni babasi her gittigmiz ortamda hep bunu soluyo.Bise olsa babasida boleydi ayni babasi. art niyet asla aramiyorum kendisinide cok sewiyorum.ama icten ice uyuz oluyorum bu duruma sizde de bole oldumu?yoksa benmi yasiyorum tek bu duyguyu .Yani birazda anneye benzetinn ben dogurdum onu ya valla cocugumu kiskaniorum kizlar
Anlıyorum siziBenimkide benziyor ben ona takilmiyorum ama benim taktigim ayni babasi denmesitum bebekler ayni ne ayni babasi kimi huysuz kimi degil yani bunu amneye demelerine fitim .Sen 9 ay karninda besle buyut.kicini yirt dogurana kadar sora sana donup ayyy ayni babasi
Tabiki oyle o mutlu oldukca ben daha mutlu oluyorum.ama bende annesiyim benimde canimin cani bebegim banada sanada benzio dense insanin hosuna gidiyo.yani logusalik donemi alinganlik varaOnun canının canı. Azıcık empati kadın sevinmiş mutlu olmuş. Ne var bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?