ayni babasi

staaticx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
517
352
53
Kizlar merhaba yeni dogum yaptm herkes bebegimi esime benzetiyor.ama artik kayinvalidemin her soledigine kizmaya basladim.ninni yaparak uyuyor diorm ayy ayni babasi .sole yapio diorum ayy ayni babasi her gittigmiz ortamda hep bunu soluyo.Bise olsa babasida boleydi ayni babasi. art niyet asla aramiyorum kendisinide cok sewiyorum.ama icten ice uyuz oluyorum bu duruma sizde de bole oldumu?yoksa benmi yasiyorum tek bu duyguyu .Yani birazda anneye benzetinn ben dogurdum onu ya valla cocugumu kiskaniorum kizlr

Not:annem soz kpnusu degil kotulemek asla olamaz o benim annemden daha yakin sakin kimse kaynvalide sorunu olarak bakmasin. Benim burda amlatmak istedgim sorun aslinda benim benimle ayni durumu yasana oldumu yoksa benim takintimmi diye .ayrica esime benzemesi beni daha cok mutlu ediyor.zira bunn surekli irdelenip benim dista kalmam uzuyr.logusagilik sendorumum tavanlarda

Son düzenleme:
Cok normal. Insani sevdigi kisidem bile sogutuyorlar. Biz ev tasidigimizda kv de gelmisti 5 hafta kaldi. Gece gunduz oglum oglum oglum (esimin adini diyor)
Dedim anne esimle yatip esimle kalkiyorsun oglum.oglum yatana kadar adini diyorsun beni kocamdan sogutacaksin. Yapma dedim. Ha oylemi falan dedi. Evet farkinda degilsin ama uyandigindan yatana kadar adini sayikliyorsun. Cok seviyorum kocami ama senin yuzunden soguyacagim dedim :) azaltti. Demekki farkinda degil yada ogluna cok duskun imaji veriyor. Bilemiyorum. Anasi neysede oglunuda cok seviyorum be.

canım her ailede oluyor bunlar ya, gülüp geç bence.

bak bizde eşimin ailesi geldiğinde oğlumu hep babasına benzetirler, tamam benziyor da, oğlumu ilk gören şu ana kadar tarafsız herkes annesine ne kadar benziyor diyor.

hani onlarınki sırf laf eminim.

bir de benim kv bazen bizimkiler veya ortak tanıdıklar varken şey derdi;
"tabi annesine de benziyor, ikisine de benziyor haliyle" falan filan...

Tek buyuttugu çocuk kendi çocuğu yada çocukları olduğu için torunun da da bunu görünce kendi ailesine has bir davranış saniyor Oysaki ninni ile uyuyan milyarlarca bebek var.
benin kv ve saz ekibi de böyle çocuk bir bana benzemedi onların gözünde eşimin dedesinin kardeşine bile benziyormus gözleri bir bana benzemiyor. Ulan içlerinde tek renkli gözlü ben ve kizim. Gidip dedenin kardeşine ne benzetirsin bariz ben yani :)

hahhah senin kv de çok pis salliyormus :))))

İyi yine aynı ben falan demiyor
Babası dediğiniz kişi sevdiğiniz kocanız
Siz de ay evet anne yaaa çok benziyor di mi deyin üzülmeyin
Bebek babaya da anneye de halaya da benzese
Sonucta sizin cocugunuz ve annesi sizsiniz
Boşa ğzülmeyin:))

Benimde öyle oldu kızım 5 aylik oldu anca alıştım artık öyle dendiğinde bahti ve huyu güzel olsun benzicek tabi babası sonuçta diyorum sonra kızıma sarılıp öpüyorum rahatliyorum boşver takma kafana sende

Aynisi bizde de var her kv yapiyordur böyle eminim... birkeresinde kayinbabam dediki karisina yok ya abartiyon dilanura da benziyor. Ondan beri birdaha demedi esime benzedigini. Simdide amcasinin kizina benzetiyor sanki onlarin cocuklari. ama kötü olan benim annemde hep esime benzetiyor ooglumu ben ne diyim peki?

Hahah senk
I haha sennki gercekten komikmis

art niyet yok diyorsun canim
babasi tabi benzeyecek de geç :)
hormonlarin senin mantigini ele geçirmesine izin verme :)

Normalde her çocuğun yaptığı şeyler aynı babası oluyorsa, uyku seviyorsa aynı kavun kokusu ayrıca, belirteyim dedim

senin kayinvalide ortama gore konusuyomus

cocugumla ne zaman bir yere gitsek beni dadisi zannederler. fiziki hicbir benzerligimiz yoktur. fakat buyudukce sunu fark ettim ki, fiziken bana hicbir benzerlik tasimasa da huyu ayni ben.

dogum sonrasi hormonal etkilerden kendinizi arindirin.

Bnm pamugumda aynı babası kaynvaldmde tipkisinin aynısı :) ama ben kızmiyorum haklı çünkü çok benziyor..arada bana benzettklerinde mutlu oluyorm okdr:)sizde takmayin

Bnm pamugumda aynı babası kaynvaldmde tipkisinin aynısı :) ama ben kızmiyorum haklı çünkü çok benziyor..arada bana benzettklerinde mutlu oluyorm okdr:)sizde takmayin
Benimkide benziyor ben ona takilmiyorum ama benim taktigim ayni babasi denmesi tum bebekler ayni ne ayni babasi kimi huysuz kimi degil yani bunu amneye demelerine fitim .Sen 9 ay karninda besle buyut.kicini yirt dogurana kadar sora sana donup ayyy ayni babasi

yoksa bizim gelinmisin :) annemi anlatmissin annemde oyle soyleyimde artik demesin bizim gelinde sinir oluyordur belki.benzetsin sinir olma hem cocugunun babasi sonucda suan hassassin ondan sinirlerin bozukdur ...

Anlıyorum sizibende bazen gıcık olmuyo deglm aslndaama huyu da aynı bana benziyor huyu benzesin huyu o daha iyi bence

Onun canının canı. Azıcık empati kadın sevinmiş mutlu olmuş. Ne var bunda
Tabiki oyle o mutlu oldukca ben daha mutlu oluyorum.ama bende annesiyim benimde canimin cani bebegim banada sanada benzio dense insanin hosuna gidiyo.yani logusalik donemi alinganlik vara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…