- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
aynı durum bizdede oldu.daha beteri.amanda aynı babası tıpkı onun gibi akıllı.aklı babasına çeksin.halasının yorganını öretelimde ona çeksin onun gibi zeki olsun.bu çocuk maşallah çok ayık bize çekmiş.neden çünkü ben dahil ailede zeki akıllı ayık yok.haa şunuda belirteyim benim ailem okumuş hatta okumayan yok herkes iyi bir meslek sahibi ancak kv tarafı vasat yerlerde ne okuyan var ne düzgün iş sahibi olan.ben bu durumu ezikliğe ve böyle kapamaya bağlıyorum.Kizlar merhaba yeni dogum yaptm herkes bebegimi esime benzetiyor.ama artik kayinvalidemin her soledigine kizmaya basladim.ninni yaparak uyuyor diorm ayy ayni babasi .sole yapio diorum ayy ayni babasi her gittigmiz ortamda hep bunu soluyo.Bise olsa babasida boleydi ayni babasi. art niyet asla aramiyorum kendisinide cok sewiyorum.ama icten ice uyuz oluyorum bu duruma sizde de bole oldumu?yoksa benmi yasiyorum tek bu duyguyu .Yani birazda anneye benzetinn ben dogurdum onu ya valla cocugumu kiskaniorum kizlar
Yuh yani ne alaka.ben esimle severek evlendim ve bebegimin esime benzedigini bende ultrosan goruntulerinde hep solerdi ve ona benzemesi benim cok hosuma gidiyor ona diyincede cok mutluyor.soz konusu o degil.annemde degil onada hatirlatma yapim sorun benimmm:)ben sadece sordm benimle ayni duyguyu yasayan oldumu die demisler baska derdinizmi yok baska derdim olsa yazardim benimkisi muhabbet iste..Bebegim daha dogmadi ama 4D ultrasonla asagi yukari esime benzedigini biliyoruz. Ben ciddi ciddi esime benzettim. Dahasi ailem ve arkadaslarim da gorur gormez "ayni babasi" diyor ve bunu her duydugumda mutlu oluyorum. Asik oldugum adamin bir kopyasi, daha ne isterim.
Siz esinizi sevdiginize emin misiniz?
bence inşaallah babası gibi şunu şunu yapmaz de o her dediğinde.ayyy allah korusun felan dersin ayrıcaKizlar merhaba yeni dogum yaptm herkes bebegimi esime benzetiyor.ama artik kayinvalidemin her soledigine kizmaya basladim.ninni yaparak uyuyor diorm ayy ayni babasi .sole yapio diorum ayy ayni babasi her gittigmiz ortamda hep bunu soluyo.Bise olsa babasida boleydi ayni babasi. art niyet asla aramiyorum kendisinide cok sewiyorum.ama icten ice uyuz oluyorum bu duruma sizde de bole oldumu?yoksa benmi yasiyorum tek bu duyguyu .Yani birazda anneye benzetinn ben dogurdum onu ya valla cocugumu kiskaniorum kizlr
Not:annem soz kpnusu degil kotulemek asla olamaz o benim annemden daha yakin sakin kimse kaynvalide sorunu olarak bakmasin. Benim burda amlatmak istedgim sorun aslinda benim benimle ayni durumu yasana oldumu yoksa benim takintimmi diye .ayrica esime benzemesi beni daha cok mutlu ediyor.zira bunn surekli irdelenip benim dista kalmam uzuyr.logusagilik sendorumum tavanlarda
Gereksiz takıntı yapmışsın.Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin de,varsın babasına benzesin.Kizlar merhaba yeni dogum yaptm herkes bebegimi esime benzetiyor.ama artik kayinvalidemin her soledigine kizmaya basladim.ninni yaparak uyuyor diorm ayy ayni babasi .sole yapio diorum ayy ayni babasi her gittigmiz ortamda hep bunu soluyo.Bise olsa babasida boleydi ayni babasi. art niyet asla aramiyorum kendisinide cok sewiyorum.ama icten ice uyuz oluyorum bu duruma sizde de bole oldumu?yoksa benmi yasiyorum tek bu duyguyu .Yani birazda anneye benzetinn ben dogurdum onu ya valla cocugumu kiskaniorum kizlr
Not:annem soz kpnusu degil kotulemek asla olamaz o benim annemden daha yakin sakin kimse kaynvalide sorunu olarak bakmasin. Benim burda amlatmak istedgim sorun aslinda benim benimle ayni durumu yasana oldumu yoksa benim takintimmi diye .ayrica esime benzemesi beni daha cok mutlu ediyor.zira bunn surekli irdelenip benim dista kalmam uzuyr.logusagilik sendorumum tavanlarda
Kizlar merhaba yeni dogum yaptm herkes bebegimi esime benzetiyor.ama artik kayinvalidemin her soledigine kizmaya basladim.ninni yaparak uyuyor diorm ayy ayni babasi .sole yapio diorum ayy ayni babasi her gittigmiz ortamda hep bunu soluyo.Bise olsa babasida boleydi ayni babasi. art niyet asla aramiyorum kendisinide cok sewiyorum.ama icten ice uyuz oluyorum bu duruma sizde de bole oldumu?yoksa benmi yasiyorum tek bu duyguyu .Yani birazda anneye benzetinn ben dogurdum onu ya valla cocugumu kiskaniorum kizlr
Kizlar merhaba yeni dogum yaptm herkes bebegimi esime benzetiyor.ama artik kayinvalidemin her soledigine kizmaya basladim.ninni yaparak uyuyor diorm ayy ayni babasi .sole yapio diorum ayy ayni babasi her gittigmiz ortamda hep bunu soluyo.Bise olsa babasida boleydi ayni babasi. art niyet asla aramiyorum kendisinide cok sewiyorum.ama icten ice uyuz oluyorum bu duruma sizde de bole oldumu?yoksa benmi yasiyorum tek bu duyguyu .Yani birazda anneye benzetinn ben dogurdum onu ya valla cocugumu kiskaniorum kizlr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?