Aynı bumerang! Bu eşle ne yapmalı?

Trip ve kavgayla bir yere varamayacağını biliyor. Buna engel olamıyor ve sürekli bir ceza kesme peşine düşüyorsa bence bi psikoloğa gidin. Kontrolsüzlük ve acı çektirmek istemenin bir çözümünü bulun.

Evet böyle aslında. Ama psikoloğu asla kabul etmez. nasıl davranmalıyım

Hayatında biri var ve bu yüzden mi gel git akıllı gibi davranıyor acaba? Ben şüphelendim eşinizden.

Evet böyle aslında. Ama psikoloğu asla kabul etmez. nasıl davranmalıyım
Sizin kararlılığınız çok önemli. Ya psikoloğa gidecek ya sizi kaybedecek. Hayatınızda bi düzen yok, huzur yok. Hep diken üstünde, ne zaman tartışma çıkacakta ailelere sıçrayacak diye mi bekleyeceksiniz?

Gerçekten seviyor ve seviliyorsanız bunun altından kalkabilirsiniz. Rest çekin. Psikoloğa gitmek ayıp mı günah mı? Sizde gidin. Rahatlayın ikiniz birlikte. Teşvik edin onu. Eğer gitmemekte kararlıysa mesafenizi açın. Evde yokmuşsunuz gibi açın. Sizi kaybedeceğini anlasın. Zaten kaybedecek bu gidişte değil mi?

Sizin kararlılığınız çok önemli. Ya psikoloğa gidecek ya sizi kaybedecek. Hayatınızda bi düzen yok, huzur yok. Hep diken üstünde, ne zaman tartışma çıkacakta ailelere sıçrayacak diye mi bekleyeceksiniz?

Gerçekten seviyor ve seviliyorsanız bunun altından kalkabilirsiniz. Rest çekin. Psikoloğa gitmek ayıp mı günah mı? Sizde gidin. Rahatlayın ikiniz birlikte. Teşvik edin onu. Eğer gitmemekte kararlıysa mesafenizi açın. Evde yokmuşsunuz gibi açın. Sizi kaybedeceğini anlasın. Zaten kaybedecek bu gidişte değil mi?

Teşekkür ederim ilginize. Evet birbirimizi kaybediyoruz böyle devam ederse

Valla sorun ne anlanayan tek ben miyim? Adam ne yapiyor niye evden gitcekmissin ? Noluyo ya

Hanimlar merhaba;

Su anda gercekten cok üzüntüluyüm. Eşimle kisilik catismalari yasiyoruz evlendigimizden beri. Kapali bir kutu gibi. Konusarak halledemiyoruz cogu zaman , kusüyoruz. Sonra birbirimizi ozleyip barişiyoruz. Bir turlu bu sorunu halledemedik. Son zamanlarda kusme olayinin bizi hiç bir yere götürmeyeceğini farkettim ve bitirdim.
Arada ayrilağa varacak derecede ciddi kavgalarimiz ve ayriliklarimiz da oldu. En son bir hafta once ciddi anlamda uzaktik birbirimize ve nihayet on gunluk bir darginligin ardindan geldi benimle bir ayrilik konusmasi yapmaya. Konustuk , agladim haykirdim ne varsa hepsini soyleyebildigim kadariyla soyledim. Tabi bu arada once babami aradi ben kizinizla bu evliligi bitiriyorum diye. Yarin size gelecegiz onu birakacağim dedi. Sonra teli ben aldim baba olmuyor yapamıyoruz artik kimsa daha fazla uzulmesin dedim .tabi cok daha fazlasi. Babam tmm kizim dedi. Teli kapattik dedigim gibi hararetli bir konusmadan sonra bana hatali oldugunu bir kadina git demenin onu ne kadar incitebilecegini bunu dusunemedigi ve anlayamadigini söyledi. Ciddi anlamda ozur diledi. Ve eksik kaldigi herseyi duzeltecegine dair ciddi anlamda sözler verdi.
Ona bir evlenirken birde simdi bu kadar guvendim.
Bir haftadir cok mutluydum. Gercekten ona guveniyordum. Ablam geldi birkacgun misafirimiz oldu hersey cok guzel derken dun gece beni yikti gercekten .
Dun gece yine bir garipti neyin var dedim . Birsey yok dedi. Durdu biraz sonra benim bir hafta isim var sen git annenlerde kal demez mi. Kalbim on yerinden parcalandi. Bir hafta once birdaha boyle gariplikler yapmayacagina soz veren adam.
Dedim daha iki gun once sozler verdin bu ne simdi . Soruyorum ne isin var isim var işte diyor. Sanki gokdelenin uzerinden yere cakilmis gibiyim. Sonra gelmis sirinlikler yapiyor. Kalbim cok acidi. Hemde nasil
Uzun oldu kusura baakmayin. Ne yapmali hic bilmiyorum. Uyuyup uyanmamak istiyorum cunku biliyorum uyandigimda bir daha devam edmeme musade etmeyecek gibi hasta kalbim
O da işe gitmedi . O bir tarafta ben bir tarafta öluyoruz.
Sizce ne yapmali?
Eşin ergen çağdaki oğlanlar gibi davranıyor. Mutlaka bir kaçamak peşindeydi. Keşke annenize gitmiş gibi davranıp gardrobun içine saklanıp bekleseydiniz.

Aciyla mi besleniyor bu adam ne biliyim melonkolik istiyor gibime geldi

Birşeye bozuldu bence demişsiniz ya. Onun üzerine fikir yürütmek istedim. Aranız yeni düzelmişken, yaralarınızı onarmak için birbirinize zaman ayıracağınız, birbirinizi dinleyip anlayacağınız, başbaşa kalmanız gereken bir dönemde ablanızın gelip sizde kalmasına bozulmuş olabilir mi? Çünkü bence bu kadar hassas bir dönemde en yakınınız bile olsa evde yatılı misafir çok saçma. Ve eşiniz sizin ailenizle olan bağınızdan rahatsızmış gibi görünmek istemediği için de sessiz kalmıştır belki. Sadece bir fikir...

Hanimlar merhaba;

Su anda gercekten cok üzüntüluyüm. Eşimle kisilik catismalari yasiyoruz evlendigimizden beri. Kapali bir kutu gibi. Konusarak halledemiyoruz cogu zaman , kusüyoruz. Sonra birbirimizi ozleyip barişiyoruz. Bir turlu bu sorunu halledemedik. Son zamanlarda kusme olayinin bizi hiç bir yere götürmeyeceğini farkettim ve bitirdim.
Arada ayrilağa varacak derecede ciddi kavgalarimiz ve ayriliklarimiz da oldu. En son bir hafta once ciddi anlamda uzaktik birbirimize ve nihayet on gunluk bir darginligin ardindan geldi benimle bir ayrilik konusmasi yapmaya. Konustuk , agladim haykirdim ne varsa hepsini soyleyebildigim kadariyla soyledim. Tabi bu arada once babami aradi ben kizinizla bu evliligi bitiriyorum diye. Yarin size gelecegiz onu birakacağim dedi. Sonra teli ben aldim baba olmuyor yapamıyoruz artik kimsa daha fazla uzulmesin dedim .tabi cok daha fazlasi. Babam tmm kizim dedi. Teli kapattik dedigim gibi hararetli bir konusmadan sonra bana hatali oldugunu bir kadina git demenin onu ne kadar incitebilecegini bunu dusunemedigi ve anlayamadigini söyledi. Ciddi anlamda ozur diledi. Ve eksik kaldigi herseyi duzeltecegine dair ciddi anlamda sözler verdi.
Ona bir evlenirken birde simdi bu kadar guvendim.
Bir haftadir cok mutluydum. Gercekten ona guveniyordum. Ablam geldi birkacgun misafirimiz oldu hersey cok guzel derken dun gece beni yikti gercekten .
Dun gece yine bir garipti neyin var dedim . Birsey yok dedi. Durdu biraz sonra benim bir hafta isim var sen git annenlerde kal demez mi. Kalbim on yerinden parcalandi. Bir hafta once birdaha boyle gariplikler yapmayacagina soz veren adam.
Dedim daha iki gun once sozler verdin bu ne simdi . Soruyorum ne isin var isim var işte diyor. Sanki gokdelenin uzerinden yere cakilmis gibiyim. Sonra gelmis sirinlikler yapiyor. Kalbim cok acidi. Hemde nasil
Uzun oldu kusura baakmayin. Ne yapmali hic bilmiyorum. Uyuyup uyanmamak istiyorum cunku biliyorum uyandigimda bir daha devam edmeme musade etmeyecek gibi hasta kalbim
O da işe gitmedi . O bir tarafta ben bir tarafta öluyoruz.
Sizce ne yapmali?
Ne olduğunu bilmek zor ama bence sizden sakladığı öğrenmenizi istemediği birşeylerin içerisinde.Şimdi bunu hayatında başka birisi olduğuna falan yormak doğru olurmu bilmiyorum ama geçmişten gelen içinden çıkamadığı ödemekte zorlandığı bir borç v.s. çünkü bu pek kapalı kutu tipler kapalı olan kutu içinde yedikleri bir takım afedersiniz haltlar ortaya çıkacak gibi olunca hemen karakter değişimine gidiyor.mesela eşini seven uysal adam siz birşeylerden şüphelenip bir iki soru sorsanız sesini yükselten birine dönüşebiliyor.Ev huzursuzluğu çok zor şey insan dünya dönmüyor sanıyor.Bu şekilde sizede eşinizede zor inşaallah içini size açar aranızdaki sorunlar hallolur.

Fazlaca hastalıklı bi hal almış ilişkiniz doğrusu. İletişime kapalı olması zaten her şeyi zorlaştırıyor. Fakat eşinizi en iyi siz tanırsınız ve biraz düşünürseniz ne yapmaya çalıştığını anlayabilirsiniz bence. Burda tek taraflı dinlediğimiz için yorum yapmakta zorlanıyorum.

Eğer gerçekten eşinizin bu yaptığını hiç bir şekilde anlamlandıramıyorsanız karşınızda ciddi anlamda psikolojik rahatsızlıkları olan biri olabilir. O yüzden iyice düşünün bunun sebebini ve kendinize de şöyle bir uzaktan bakın. Farketmediğiniz bir döngü var ilişkinizde ve üstlendiğiniz karşılıklı roller var. Bu durumu besleyen rolünüz nedir bunu tespit edip o rolü sonlandırmanız gerekiyor.

Sizi güzellikle gönderip arkanızdan arayıp dönme demeyi planlıyor galiba.tuhaf...

Ablan neden gelip kaldı sizde
Böyle saçma bir Zamanda

Erkeğin kadının babasını araması “ gel kızını” al ya da “ kızını getiriyorum” demesi kadar iğrenç bir şey yoktur . Kadınlar alınıp daha sonra iade edilen eşyalar değiller.Ayrılacaksa bile kadın ailesiyle kendi konuşur. Hangi kadın erkeğin babasını oğlunu getiriyorum diye arıyor? Neredeyse bütün boşanma konularda bu cümleyi görüyorum. Bu kadar onur kırıcı bir şey olamaz.Ayrıca siz neden gidecekmişsiniz ki? Ayrılmak istiyorsa kendi gitsin. Adam evliliğin sorumluluğunu alamamış. Sakın gitmeyin, bırakın ne hali varsa görsün.

Back
X