- Konu Sahibi karbeyaz00
-
Soğumustum o yüzden ayrıldım ona da kendime de haksızlık olurdu.. ama suan görünce üzülüyorum onun üzülmesine de üzülüyorum aptalca birşey bnmki belkide..Soğudum diyorsun üzülme geçer
Bunları yaşayan ilk insan sen değilsin kendini hemen salıvermişsin yine maşallah
Sürekli takipçimsin sanırım :) salıvermek derken benim şartlarımı yaşamanız lazım gercekten.. dısardan bakmakla içinde bulunmak cok farklı güçlüydüm ben ama artık dayanamıyorum galiba..
Allah başka dert vermesin ...
Yaf çok şey kaçırdın...
hem ne güzel ipler elinde olucaktı
bu öz güven meselesi değil yapı meselesi
o zaman bu kanıya göre bütün kadınlar özgüvensiz mi ?
kaldı ki erkek yahu...istemese bile bi süre sonra burda benim borum öter tavrına girer merak etme...
soğudun ..peki o zaman niye o kadar acı çektin...o soğuma değil başka bişeySoğumuştum .. artık onu öpmek bile gelmiyordu içimden bu ciddi bir sorun değil mi ama suan mutlu muyum hyr o da ayrı mevzu..
Ben 22 yaşındayım. Ailevi yönden maddi olarak cok sıkıntılı bir ailedeyim ama calısıyorum okuyorum bir sekilde üniversite son sınıfa geldim. 18 yasında bir sevgilim olmustu ayrıldığımda baya üzülmüştüm ve birdaha olursa son olacak tam olacak dedim. Gecen yıl tanıstık biriyle 3 ay sürdü ilişkimiz haziranda bitti. Beni cok seviyordu bende seviyordum güveniyordum hersey süper gibiydi.. Sonra birden soğudum cimriliği vardı. Kendine güvensizdi erkek gibi bir agırlıgı yoktu. Cok bocaladım bitirmek istemedim stresten saclarım döküldü neler neler.. Ama sonucta bitti bn ayrıldım baya yıkıldı o. Bende yıkıldım . Yaz boyunca belki o değişir okul acılınca barısırız dedim oyaladım galiba kendi içimde kendimi. Sonra okul acıldı ve biz karsılastık psikolojikmen çöktüm tedavi görüyorum o yönden suan. Büyük bir bosluktayım. Dönmek istemiyorum ona çünkü ilişkimizi mantıksız buluyorum ailesiyle de bağdaştıramıyorum ailemi. Babası öğretmen ve pinti biri bana anlattıgı kadarıyla. Benim ailemi hör göreceklerini düşünüyorum ve bende cimri insanlarla yapamam. Kendisi de bir kadını cekip cevirecek biri dğl yönetilmek istiyordu mesela bana acıkca sen baskın ol diyen biri. Bu yüzden de sogudum zamanla sanırım.. Onun dısında iyi biri bni seviyordu güven veriyordu. O kadar kararsız kalarak ayrıldım. İçimde kocaman bir boşluk var. Ağlayasım geliyor hayattan zevk zaten almıyorum depresyondayın anksiyete kaygı sorunları yasadım bunun için ilaç kullanıyorum. İçimde çözemiyorum bu durumu geçecek mi bu hislerim. Acı cekiyorum bende içinde bulundugum su durumda hani terkeden üzülmez sanıyorsanız benim durumum bu.. Çünkü ben onu baskası için veya keyfimden terketmedim. Hayalkırıklığı yasadım bukez o doğru insn bu ddemiştim.. olmadı kızlar çok mutsuzum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?