Aynı durumu yaşayıp atlatanlar ?

Bunları yaşayan ilk insan sen değilsin kendini hemen salıvermişsin yine maşallah

Bunları yaşayan ilk insan sen değilsin kendini hemen salıvermişsin yine maşallah

Sürekli takipçimsin sanırım :) salıvermek derken benim şartlarımı yaşamanız lazım gercekten.. dısardan bakmakla içinde bulunmak cok farklı güçlüydüm ben ama artık dayanamıyorum galiba..

Allah başka dert vermesin ...

Allah sağlık versin herşeyden önce. Heleki akılsağlığı cok önemli.. Sağlığın hertürü cok önemli. Şükürler olsun ki başımızı sokacak bir evimiz sıcak yatagımız var karnımız doyuyorç Bunlara lafım yok. Ben sadece aynı duyguları yaşamıs kişilerin tecrübelerini dinlemek istiyorum..

Yaf çok şey kaçırdın...
hem ne güzel ipler elinde olucaktı
bu öz güven meselesi değil yapı meselesi
o zaman bu kanıya göre bütün kadınlar özgüvensiz mi ?
kaldı ki erkek yahu...istemese bile bi süre sonra burda benim borum öter tavrına girer merak etme...

Soğumuştum .. artık onu öpmek bile gelmiyordu içimden bu ciddi bir sorun değil mi ama suan mutlu muyum hyr o da ayrı mevzu..

Soğumuştum .. artık onu öpmek bile gelmiyordu içimden bu ciddi bir sorun değil mi ama suan mutlu muyum hyr o da ayrı mevzu..
soğudun ..peki o zaman niye o kadar acı çektin...o soğuma değil başka bişey
kafa karışıklığı,hissizlik falandır ki gayet normal şeyler...atlatılırdı...ki zaten gün gelip
keşke dersin...bundan eminim...

ilişkiyi kimin bitirdiği neden bu kadar önemli olur ki,hiç anlamam.
çeltik mi atıyoruz duvara?
bi sonraki ilişkiye bak ben ayrıldım,seninleyim suan,adam ol senide bırakırım mesajımı vercez?
nedir yani...
22 yasında hem okuyan hem calısan birisiniz,diğer yazılarınızıda okudum.
anlık kabaran umutsuzluk sanırım sizdeki.
ne istediğinizi biliyosunuz ve bu yönde kendinizce dogru b karar vermişsiniz.
ailenizin kabul görülmeme sebebi maddi anlamda daha zor bi hayat sürmenizmi ?
umarım bu deeğildir,şayet buysa yazdıklarımı unutun.

Erkeklere neden hep baskın karakter rolü verilir hiç anlamam. Yani ilişkide illa ki bir taraf baskın olmak zorunda mıdır? Ya da erkek baskın olmak istemiyorsa neden bu özgüvensizlik olarak adlandırılır? Neden toplumun bize biçtiği rollerin dışına çıkamıyoruz? Bu rollerin dışında biri karşımıza çıkınca neden afallıyoruz, kafamız karışıyor?

Soğumak falan değil sizinki, sevmemek. İlişkinizin hiç bir döneminde sevmemişsiniz karşınızdaki insanı. Sevseniz karakter özellikleri batmazdı. Değiştirmeye, kalıba sokmaya çalışmazdınız. Şimdi de aşk acısı falan çekmiyorsunuz. Sadece yalnızlık canınızı sıkıyor. Hayatınıza başka biri girdiği anda unutacaksınız. Karşı tarafın üzülmesi falan da hikaye olacak.

Bilemezsin onun ne kadar üzüldüğünü. Belki sandığın gibi yıkık değildir; sana öyle geliyordur.
Hem de mantıklı sebeplerin varmış ayrılmak için. Kendine dert çıkarma.
Zaten depresyon anksiyete durumların varsa her şeyi daha çok abartmaya meyledebilirsin.
Yaşın çok genç bu düşüncelerle heba etme ömrünü. Aklını başka şeylere kanalize et.

O dogru kisi olmadigi icin, dogru kisiyi bulamayacagin anlamina gelmez. Onune daha kimler cikacak Allah bilir. Herkes ilklerin son olmasini ister ama bu olay her zaman gerceklesmez. o Yuzden kendini uzme. Inan sen o kisiyi bulacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…