Aynı durumu yaşayıp atlatanlar ?

Bence suan bosta oldugun icin bu kadar kafana takiyorsun. Her ciktigin insan hayatinin erkegi olacak diye birsey yok. Cikmanin amaci zaten tanimaktir, olmazsa da senin yaptigin gibi yollar ayrilir.

Yeni biri hayatina girince unutursun

Saglik sorunlariniza odaklanin, iyilesin biran evvel.
Okulunuzunda son senesiymis.
Kendinizi kotu hissedecek bir sey yapmamissiniz,denemissiniz ve uygun olmadiginizi gorup ayrilmissiniz.
Yolunuz acik olsun.

Cimriliğe birşey diyemiyorum ama bazı erkekler kadının baskın olmasını ister yönetilmek ister.Bende böyle bir eşe sahibim halimden de memnunum.Yönetilmektense yönetmeyi tercih ederim.Akıl ile kalp aynı şeyi söylemiyorsa aklınıza yatmıyorsa zaten olmaz o iş. :) Ankasiyete bozukluğu zaman isteyen bir hastalık fakat sürekli ben hastayım psikolojim bozuk derseniz iyileşemezsiniz zaten.Mutsuz olmak için beyninize bahane vermeyin,keşke böyle bir derdim olsaydıda şükrederdim diyen insanlar var.22 yaş nedir daha ömrün başlangıcı,şimdiki gençlerin çoğu feci melankolikler ciddi diyorum bunu.Ne güzel bir aileniz var sahip olduklarınızla mutlu olun

yavrucugum son senenmiş bak ne güzel asıl derslere bitsin okul en azından maddi sıkıntılardan kurtulursun... 1 senedir bu gell-gitlerdesin.. dur daha çalışma hayatına bi gir neler çıkacak karsına.. gençsin güzelsin.. üzme kendini..

22 yasindasin uc aylik iliski icin kendini tuketmissin? Sanki tek ayrilan sensin. Millet yillar sonra cocuklariyla sokakta kalıyor ayriliyor bu kadar dertlenmiyor. Bu onemi bir adama degil de derslerine ve kendine geliştirmeye ver bence tatlım. Hayatta hersey bir erkek degil

Duygusal acı en ağrı olandır elbette geçecek zaman herşeyin ilacı ,hoşlandığın aktivitelere kendi ver bol,bol temiz hava al , dans kursuna yazıl hayata devam et

Olay basit.. Çocuğun eli ayağı düzğün, sevgili arkadaşımız da işin burasına tutulmuş. Her bayan gibi, sabahları uyandığın da, yanın da eli ayagı düzğün biri olsun istemiş. Bu yüzden belirli olumlu kişilik özellikleri arkadaşına atfediyor. Yakışıklı erkek karakterler de bu bilinç hakim olduğu için, evlilik hayalin de ki kız arkadaşlarının bilinç altına, çeşitli sorunlar üretip yüklerler. Ki, kız arkadaşı olası sorunları dert edip kararsızlığa sürüklensin, ama aynı zaman da ilgi ve alakası da devam etsin. Hatta mümkünse her şeye açık olsun.

Sana tavsiyem, bir insanı karakteristik olarak niteleyebilecek derece de bir özelliğin olduğunu düşünmediğimden, seni fiziki diliyle aldatmaya çalışan bu erkek arkadaştan mümkün olduğunca uzak dur. Şundan emin olabilirsin, bu iş olmayacak ve taviz verirsen, kullanıldığınla kalacaksın. Çünkü duygularının hiç bir önemi yok. Sadece kendine belirli duygular yakıştırıp, o duyguları yaşamak istiyorsun.

Farkın da değilsin.. Sadece kendini kandırıyorsun ve olası hatalar zincirine bile bile sürüklenmek üzeresin. Bahanen hazır nasıl olsa..

" ama ben bu kadar adi bir insan olduğunu nereden bilebilirdim ki, evlenmek istiyordum, tek derdim mutlu bir yuva "

Sadece bu sözleri söyleme iç güdüsüyle bile, bu olası sonuçları göze alabilirsin(nasıl olsa yaşadıklarım bana yeter, ardından beddua profili çizer, masumane hayatıma dönerim).
Tedavi görmen, çocuğa inanmış olmanla alakalı değil, sadece o çocuğu kaçırmak istemiyorsun. Çünkü yakışıklı, demi :)

Diyelim ki, yukarı da yazdıklarım da yanılıyorum..

O halde şöyle ikaz edeyim.

Kendini kandırmayı bırakıp, hayatına dön, böylesi tuzaklara da düşme..

Yakışıklı bir erkeğin, kadın alternatifi çok, romantik(evlilik) duyguları ise yoktur. Ama güzel bir kadının romantik(evlilik) duyguları çok, fakat o duyguların alternatifi yoktur. Çünkü hepsini, tek bir erkekte tüketmek gibi delice bir huyu vardır..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…