ayni duygulari hissettirebilir miyim ona ?

tweety94

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
260
16
318
İstanbul
ozetle anlaticak olursam 2 sene once tanistigim surekli olarak konustugum biri var lise son sinifta oldugumuz icin okul ve dersane yuzunden yuzyuze gorusme firsatimiz olmadi ama sanal ortamlardan duzenli olarak konusmaya devam ediyorduk bir ara hayatima baska biri girecek gibi oldu ama sonra yine bu kisiye dondum onun benden hoslandigini yakin bir arkadasim gecen sene soylemisti bana bu sene baska bir ortak arkadasim soyledi . bende ondan hoslanmistim.. bunu bildigim halde onunla bir iliski yasamak istemedim cunku onun bana olan duygularinin neyden ibaret oldugunu bilmiyordum.. sorun suki o lise 1. sinifta bir kiza gercekten asik olmus onu cok sevmis ve bu iliskisi aniden bitmis uzun sure kendine gelememis o iliskisinden sonra hayatina 2 kiz girmis fakat onlarda cok kisa surmusler ve onlara ayni seyleri hissetmemis bende ilk iliskimden sonra boyle hissettim ama ilki boyle bitti diyede umudumu yitirmedim. onunla o kadar sik konusmamiza ragmen bunlari bana bu sene anlatabildi. ve zaten hep yarim yamalak anlatti sorular sorarak hep ben konusturmaya calistim onu .eskisi gibi olmasi icin yeniden birinin ona ayni seyleri hissettirmesi gerektigini soyledi.. karakter bakimindan gercekten cok iyi biri durust bir o kadar caliskan kendi cevresi tarafindanda sevilen biri arkadasim olarakta cok iyi anlastigim bir insan ve bana cok nazik davraniyo asla beni kiricak bir soz soylemedi bu gune kadar ve hep dikkat etti . birde boga erkegi zaten bazen oyle seyler soyluyo oyle etkileniyorum ki ama bir adim atamiyorum hep korkuyorum.. ama asik oldum ona sanirim.. sizce beni sevebilir mi ? ayni duygulari hissettirebilir miyim ona ? bu kadar zor mu? hic boga erkegiyle bu tip bir sorun yasayan oldumu?

ohooo daha lise yaa tabiki hisseder. lisede ilk çktgı kızla evlenmeyi mi düşüncektii. hatta daha güçlü duygular hisseder kişiye bağlıı. sen hssettrrsen nedn olmasnn

canım bunlarla kafanı doldurma .
derslerıne calıs .
lıse askları gelıp gecıcıdır .

kendini bu kadar önemsiz görme, bakalım o seni mutlu edebilcek mi? sen niye hissettirmeyesin ki.. ama bence de derslerin daha önemli olmalı.. bu zamanlarının kıymetini bil ..

Bahsettiğin çocuğun bariz sorunu var.
Geçmişindekinin yaşattığını yaşatacakmış, bak sen.
Sen geçmişin kırıntısıyla mı idare etmeye uygun görüyorsun kendini? Ciddiyim bak, sevgili olsanız bile ondaki o geçmiş obsesyonu seni çok üzer. Kavga edersiniz ama x böyle yapmazdı der. Ohooo.
Zaten lise aşkları geçici gerçekten.
Ben lise boyunca çıktığım çocuğun üzerine en az beş defa aşık oldum. Fazla da olabilir. :1:

ygs den sonra bir rahatlik oldu tabi bu arada onunla daha sik konusmaya basladik.. zaten o kisiyi unutamamasi degil sorun o kiside farkli duygular hissetmis ve ayni duygulari bir baskasinda hissetmemis bugune kadar. boyle soyleyince tabi merak ettim bende acaba bende bir adim atsam ilerlese benim icinde hissedermi ayni seyleri mutlu olabilir miyiz biz diye..

Back
X