Aynı duyguları yaşayan var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde de var bu durum lakin su da var.. normalde aynı frekansta olduğun için dertlesiyorsun filan ama.o sevgili edinip mutluyken bu olamıyor insanın morali buna bozuluyor. Sen mutluyken gerçekten arkadaşın aklına geliyor muydu mesela ? Arkadasligini bitirmissin mesela üzülmedin mi
Geliyordu ben elimden geleni yapıyordum yapardım da bir süre sonra yetemiyorsun çünkü o kafasında kodluyor o mutlu ben mutsuz yalnız diye. Ben mutluluğumu paylaşamaz oldm hep onun mutsuzlukları vardı gündemde. Birgün eşim evlenme teklif etti bana yüzük verdiğinden bahsettim bana verdiği cevap :hmm anladım. Siz bu insana ne diyebilirsiniz ki? O hale gelmişti artık karşıdaki de bir insan. Arkadaşmı hala özlüyorum ama aynı seyleri tekrar yasamak asla istemediğim icin aramam adım atmam. Hayatında biri olduğunda yada istediği seylere sahip olduğunda mı sadece arkadaşlık yapabilecek bana? İstemem kalsın o zaman derim.

Düşünürüm genelde umursarim evet. Kendime güvenli biriydim aslında ama zamanla azaldı bu psikolog saolsun daha da sen kaygilisin depresyon lusunu işledi beynime bence. Muhtaç hale getiriyorlar.
Ama en büyük sıkıntı tek başına olmanın çok kötü olacağına dair inancım bence

Burcun ne merak ettim

Geliyordu ben elimden geleni yapıyordum yapardım da bir süre sonra yetemiyorsun çünkü o kafasında kodluyor o mutlu ben mutsuz yalnız diye. Ben mutluluğumu paylaşamaz oldm hep onun mutsuzlukları vardı gündemde. Birgün eşim evlenme teklif etti bana yüzük verdiğinden bahsettim bana verdiği cevap :hmm anladım. Siz bu insana ne diyebilirsiniz ki? O hale gelmişti artık karşıdaki de bir insan. Arkadaşmı hala özlüyorum ama aynı seyleri tekrar yasamak asla istemediğim icin aramam adım atmam. Hayatında biri olduğunda yada istediği seylere sahip olduğunda mı sadece arkadaşlık yapabilecek bana? İstemem kalsın o zaman derim.

Anladım ben bunları yaşamak istemiyorum ama böyle olursa diye de kaygilaniyorum . Mutsuzken de cidden olmuyor yani kendinizi onun yerine koyun düşünün bi. Kendimi iyi hissetmiyorum kimse olmuyor hep böyle olacak gibi geliyor bu ara canım çok sıkılıyor bıktım artık bu bağımlılık mıdır nedir uzaklasmam lazım.bundan. kimseye bişey olmuyor inan bak sen hayatına devam.ediyosun emin ol arkadaşın neler yaşamıştır içinde . Bn şuan bile kendi içimde savaşıyorum bu durumla.

Ben aslında 3 aydır İzzet güllü adındaki psikoloğu dinliyorum ve onun telkin metodudu uyguluyorum. Kendisi psikiyatri ve psikolojinin kirli oyunlarını açığa çıkaran ve birçok kişinin düzelmesini vesile olan biri. Zaten bu sorunların hastalık değil bozukluk olduğunu savunuyor en başta . Bizi kodladilar hastasın diyerek psikiyatri sektörü ve ilaca mahkum ettiler çoğu insanı. Geçmişe bakiyorm o kadar para dokmusum bir saatte anlattığı şeye ne paralar vermişim sonuç 0 yani. O yüzden devlete gideyim diyorum en azindan para kaygısı yok onların bilerek uzatmazlar sureci
Izzet gullu ile birebir gorusmustum 4.5 sene kadar once
Bana da travmami kolay atlattigimi soylemisti. Gercekten hakli oldugunu gordum.
Iyi bir doktordur gercekten mutlaka devam edin dinlemeye.

Izzet gullu ile birebir gorusmustum 4.5 sene kadar once
Bana da travmami kolay atlattigimi soylemisti. Gercekten hakli oldugunu gordum.
Iyi bir doktordur gercekten mutlaka devam edin dinlemeye.

İşte birebir kıskançlık üzerine vebyalnizlik üzerine videosu yok kaygı ve korku ile ilgili var onalri dinliyorum. Çok şanslısın tanismissin farklı.yaklasiyor cidden

Aslında yalniziz ama bir sekilde kanmisiz herkes için biri olduğuna sonunda mutlu olunduguna...
Her zamanki sorunlar ve şimdi napıcaz der gibi bakar....

Yani bazı insanlar böyledir kendinden cok daha iyi hayatı olan biri varsa çevresinde onu kıskanırlar bu hikaye Habil ile Kabil den basladı kardeşlerinin Hz.Yusufu kıskanıp kuyuya atmalarıyla devam etti ve bu dünya durdukça da hep devam edecek. Ben size arkadasınızın mutluluğunu paylaşmayı onla beraber onun mutlu olduğu şeylerden mutlu olmanızı ve daha cok onun hayatıyla değil de kendi hayatınızla yapabileceklerinizle ilgilenmenizi tavsiye ederim . Aynı zamanda baska arkadaslar edinmelisiniz baska samimiyetler kurmalısınız. Hiç kimseniz yoksa ailenizle vakit gecirin kendi kardeşlerinizle

Yani bazı insanlar böyledir kendinden cok daha iyi hayatı olan biri varsa çevresinde onu kıskanırlar bu hikaye Habil ile Kabil den basladı kardeşlerinin Hz.Yusufu kıskanıp kuyuya atmalarıyla devam etti ve bu dünya durdukça da hep devam edecek. Ben size arkadasınızın mutluluğunu paylaşmayı onla beraber onun mutlu olduğu şeylerden mutlu olmanızı ve daha cok onun hayatıyla değil de kendi hayatınızla yapabileceklerinizle ilgilenmenizi tavsiye ederim . Aynı zamanda baska arkadaslar edinmelisiniz baska samimiyetler kurmalısınız. Hiç kimseniz yoksa ailenizle vakit gecirin kendi kardeşlerinizle

Yeni arkadaşlar edinmeye başladım. Bir kız kardeşim var ama karakterimiz farklı malesef pek anlasamiyoruz aramızda 5 yaş var. Deniyorum bakalım dediklerinizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X