Aynı Ev Iki Yabancı

Ben boyle yapisik ikiz gibi yasanan evlilikleri anlayamiyorum kusura bakmayin o yuzden tuhaf geliyor

Yatiya kalmak olayi apayri zaten , ne esim ne de ben zorunlu haller disinda ailemin evinde yatiya kalmayiz , evli insanlarin sebepsiz yere yatiya gitmesi ayri bir tuhaflik

Bunu istememekte cok haklisiniz ama esiniz de kardesleriyle vakit gecirmek istiyorsa ayda 1 kalabilir sonucta bilemedim tuhaf

Eşimle hic ayri ayri kalmadik simdiye dek. Acikcasi hic annemde kalmayi aklimdan gecirmedim bile bana tuhaf geliyor eşim yokken :)
Dediginiz gibi belki de esnek olmaliyim ne kadar basarabilirsem :))

Ben evliliğinizdeki kurallarınıza ve düşüncelerinize yorum yapmaktan ziyade, eğer bir konu hakkında yaptırım yapılacaksa arkasında durulması gerektiğini savunuyorum. Yani yaptığınızın doğruluğunu yanlışlığını tartışmaktan ziyade, hoşunuza gitmeyen şeyler konusunda net olun. O kadar şey yaşayıp sonra hiç birşey olmamış gibi kalkıp gidilirse yalama olur. Görüşünüzün kıymeti kalmaz. Uzatıp uzatmamak size kalmış

Bu konuda cok netim, ailesinde kalmak istemiyorum. Bunu ne șekilde gosterebilirim ona? Yani su an yanina gidip sarilsam sanki tüm ciddiyetim yok olacakmis gibi hissediyorum.

Yatiya kalmak gercekten tuhaf. Cünkü ben kendi ailemde boyle bir sey gormedim. Gec de olsa herkes kalkar evine gider ama eşimin ailesinde bu çok var. Herkes herkeste kalir, cok normal geliyor onlara.
Kardeşleriyle istedigi gibi vakit gecirebilir. Benim derdim, beni suruklememesi. Çünkü inanilmaz huzursuz oluyorum

Bu konuda cok netim, ailesinde kalmak istemiyorum. Bunu ne șekilde gosterebilirim ona? Yani su an yanina gidip sarilsam sanki tüm ciddiyetim yok olacakmis gibi hissediyorum.
Küs kalarak, tavır yaparak değil. Bence sakince konuşup tatlı bir dille bu konuda ısrarcı olmaması gerektiğinin izahını yapın ve konuşmalarınızın altını doldurun. Hak versin, öyle kv sini görmek istemeyen bir gelinden ziyade evinden başka hiçbir yerde rahat olmayan bir kadın olduğunuzu anlasın.

Çocukmu allah aşkına bakarken eve girmezler evlenince bi ev aski bi aile aşkı tutar bu adamları ben eşime kalalım desem hayatta kabul etmez insanın kendi acısı gibi yok valla boşver geri adım atma ciddiyetini görsün bi zahmet

Haklisiniz bizim biraz daha konusmaya ihtiyacimiz var sanirim.. Cok tesekkur ediyorum

Kaldi ki eşim ailesinden okul ve is dolayisiyla 10 yildir ayri yasayan birisi..

Ah ah :) O birikmişlikler malesef çok zorluyor insanın sabrını ama hangimizde yok ki? Bize bunları bunları yaşatmış kişilerin evinde bırak kalmak şöyle şöyle yapması lazımdı vb iç seslerle boğuşmak çok zor. Aile meseleleri çok hassas. Atsak atılmıyor, satsak satılmıyorlar. Kendimizi ezdirmeden, karakterimizden ödün vermeden belli sınırlar içinde ilişki sürdürmek şart :) Ama her ne olursa olsun 3. Şahıslar yüzünden evliliğimizin zarar görmesini de engellememiz lazım. Çünkü el ayak çekilince iki başımıza kalıyoruz eşimizle.

Aynen öyle.. Eşimin ailesi olmasa ilişki surdurebilecegim kişiler degiller. Ama ben saygimdan asla taviz vermiyorum eşimin hatrina.
Yeni evli olmamizin da getirisiyle birbirimize bir sekilde alismaya idare etmeye calisiyoruz. Umarim her sey yoluna girer :)

Evlenince aileleri kıymetli oluyor.
Vicdan borcunu ödüyorlar sanki.
Ben evlensem de sizi unutmadım imajı vermek istiyorlar.
Ben tavrımı bozmazdım.
Sular duruluncaya kadar da konuşmazdım.
Ama ben kindar bir yapıdayım maalesef.

Kaldi ki eşim ailesinden okul ve is dolayisiyla 10 yildir ayri yasayan birisi..

Evlenince değişime uğruyorlar benim eşim çok düşkün ailesine evlenmeden önce değildi sorduğumda evlenmeyi mi bekledin diye oda demişti bana evlenince ailenin nedemek olduğunu anladım

Eşim 10 yildir hep disarda okumus çalışmış vs.. Bir bagi da yoktu evlenmeden yani oyle aman aman.. Evlenince hakikaten cok degisik oldu anlam veremiyorum :)
Zaten kararimdan donmeyecegim. Umarim netligimi gorur..

Evlenince değişime uğruyorlar benim eşim çok düşkün ailesine evlenmeden önce değildi sorduğumda evlenmeyi mi bekledin diye oda demişti bana evlenince ailenin nedemek olduğunu anladım
Çok komik ya gercekten :)) Asil evlendiklerinde yeni bir yuva kurduğunu anlamasi gerekirken bunlar da tekrar eski hayatlarina ozeniyorlar

Çok komik ya gercekten :)) Asil evlendiklerinde yeni bir yuva kurduğunu anlamasi gerekirken bunlar da tekrar eski hayatlarina ozeniyorlar

Yok eşinin demek istediği biz aile olduk bakarken bunun farkında değildim ve saygısız davranıyordum tarzı şeyler gerçi biz ayda bi görüşüyoruz anca çalıştığımız için kaynanamlarda senede bi kere gelirler evime uzak oluncada kimseyle sıkıntı olmuyor

Eşim 10 yildir hep disarda okumus çalışmış vs.. Bir bagi da yoktu evlenmeden yani oyle aman aman.. Evlenince hakikaten cok degisik oldu anlam veremiyorum :)
Zaten kararimdan donmeyecegim. Umarim netligimi gorur..
Hepsi öyle emin ol :)
Bizim de çok çatışmalarımız oluyor bu yüzden.
Ben kendim istemedigim sürece kimse bana kendi istediğini yaptıramaz.
Yanı ben eşim istiyor diye yatıya kalamam kimsede. O istiyorsa kendi bilir.
Siz de net ve kararlı olun.
Biraz yumuşayınca bunu fırsata ceviriyorlar.

Bence kesin girer :) Sarılmak ya da güzelce anlatmak da geri adım atmak değil diye düşünüyorum. Kararım kesin,hala kalmayı istemiyorum çünkü.... diye açıklayıp ama sana sert çıktığım ve kırdığım için çok rahatsız oldum ve üzüldüm derseniz o da sizi kırıp huzursuz etmeyi istemeyecektir sanırım :) Umarım yarın hiç bir şey olmamış gibi uyanır ve harika bir gün geçirirsiniz. İyi geceler

Ayy cok tatlisiniz:) Korkma sogukluk girmez ama uzatmamak da fayda var uc gunluk dunya niye küs yatasiniz. Bence al karsina boyleyken böyle sen boyle yapinca soyle hissediyorum gibi gibi sakin kalacagina emin oldugun bir anda konus. Hem olgunlugunu gorsun hem de küslük bitsin.
Insan bazen kiz da olsa erkek de olsa babaevini ozluyo cidden. Ben evimi esimi cok seviyorum ama bazi gunler annem babam kardeslerimle yaptigim kahvaltilar aklima geliyo ve istanbulun bir ucundan diger ucuna kalmak istiyorum diyorum. Esim ne kadar tek uyyamiyorum kalma dese de ya kocaman adamsin bir guncuk diyip ikna ediyorum tabii benim bu olay 4-5 ayda bir oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…