Aynı Ev Iki Yabancı

Çok tesekkur ediyorum icime su serptiniz bazen insan olayin disinda ve pozitif insanlara ihtiyac duyuyor.. Iyi geceler diliyorum ben de size

Haklisiniz. Yani bilemiyorum ben kendi ailemde kalmayi hic dusunmedim :) elbette ben de ozluyorum ama belki de kendimi evlendigim konusunda çok sartlandiriyorum. Kendi evim, kendi duzenim vs diyerek :)
Bir kadinin gidip ailesinde kalmasi belki bir nevi kabul edilebilir, çünkü yanina eşini tasimaya calismaz ama erkek olunca birlikte gitmelilermis durumu olusuyor. Ben bunu reddediyorum :)
Umarim yarin küslük gutmedigimiz bir gune uyaniriz :))

Bunlarin hicbiri cozulmeyecek konular degil. Ama yatiya kalma konusunda size cok hakveriyorum. Ben ki kayinvalideme 1 saatligine oturmaya bile gitsem oturma seklimden bile darlaniyorum, cunku yaninda bacak bacak ustune atamiyorum ayip olmasin diye ve ayaklarim oyle yanyana bir sure sonra agri yapiyor. Yatiya kaldigimi dusunemiyorum ki zaman mesafemiz cok yakin. Sizin de yakinmis,yarim saatlik mesafede habire habire yatiya mi kalinir ya pes. Sabah insan istedigi saatte uyanamaz,kahvaltiya yardim et sonra topla sonra yika ev kalabalik. Yazarken bile stres oldum. Bu konuda tavrinizi net tutun. O da biraz sizin hassasiyetlerinize saygi duymayi ogrensin. En sevmedigim erkek tipi su anneciler

Aman olur böyle şeyler. Seviyorsan git sarıl özledim de. Neden küskalasınız? Yarın için garantiniz mi var?

10 senelik evliyim Milana,
Belki ilk 5 sene eşim ben olmadan annesigile ayaküstü uğramadı bile.
Çok bunalırdım, kendin git ben her seferinde gelmek istemiyorum derdim ama ben gitmezsem kesinlikle gitmezdi. Ama eşimdeki olay bensiz gidememesi, yapışık ikiz gibi olma durumu değil kesinlikle. Ben gitmediğimde ailesi tarafından’ bakın Esra gelmemiş, bizde sıkılıyor, bizi istemiyor, ayrı gayrı takılıyorlar’ gibi düşünülecek endişesi. Çok sinir bozucu ama oluyor böyle olaylar. Neyse ki eskidik de kalmadı artık bu mevzular.

Evet ayni durum işte. Ailesinin o bakis acisindan cekiniyor muhtemelen eşim de. Bak gelin gelmedi, niye, neden, rahatsiz mi oluyor, bizi mi sevmiyor vs vs vs...

Esimin anne babasini ben hic tanimadim
Eski esimin de sadece annesi vardi baska sehirde hic gitmedim
O yuzden belki de anlayamiyorum bu mevzulari cok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…