• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı evde koronadan nasıl korunabilirim?

damaged lemon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
2.812
7.682
88
Erkek arkadaşım iş seyahatinden korona olarak geldi. Aynı evde kendimi nasıl koruyabilirim acaba? Gece aynı yatakta yattık, uzak durmaya çalıştım ama maske yoktu yüzümde. Öpmedim ama hasta olduğu için ilgilenirken temas ediyorum. Maske takıyorum şu an. Başka ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Bir konuda es bir konuda erkek arkadas deyince merak etmis olabilirim.
Hukuki olarak eşi olduğum için onunla birlikte gidebileceğim. Gideceğimiz zaman eşim olmuş olacak yani. Gelecek olasılıklardan bahsediyordum, o yüzden eşim dedim o konuda. Anlaşıldı mı?

Hukuki olarak eşi olduğum için onunla birlikte gidebileceğim. Gideceğimiz zaman eşim olmuş olacak yani. Gelecek olasılıklardan bahsediyordum, o yüzden eşim dedim o konuda. Anlaşıldı mı?
Birinciside anlamistim zaten, kaba bir sekilde sordugumu dusunmuyorum. Bu kadar uzatmaniza gerek yok. Gecmis olsun.

Maskenizi ihmal etmeyin ayirabiliyorsaniz odalarida ayirin.Bi ameliyat olucaksiniz sanirim bulasmaz umarim sizede ameliyat tarihlerini cok gec veriyorlar tekrar ugraşmak zorunda kalmayin. Gecmis olsun.

Tek başına odada kalacak siz ayrı yatacaksınız öncelikle. Aynı wc kullanılıyorsa yıkanacak o girdikten sonra. Yemek için tabak ve bardakları ayrı olmadı hatta kağıt yada plastik tek kullanımlık daha iyi. Ben olduğumda bu şekilde evdeki kimseye bulaştırmadım.

Çocuklarım ve eşim aynı zamanda covid oldular. Evimiz 3 kat olduğu için çok fazla muhatap olmadık birbirimizle. İlaçlarını verdm,yemeklerini verdim ama 7/24 maskeli durdum evin içinde. Yatarken bile maske ile yattım. Herkes kendi odasında kaldı. Ben salonda yattım. Tuvaletleri de ayırdık. Camları çok sık açıp evi havalandırdım. Onların da yanıma maskesiz gelmemelerini sağladım. Sonuçta bana bulaşmadı 🙏

Erkek arkadaşım iş seyahatinden korona olarak geldi. Aynı evde kendimi nasıl koruyabilirim acaba? Gece aynı yatakta yattık, uzak durmaya çalıştım ama maske yoktu yüzümde. Öpmedim ama hasta olduğu için ilgilenirken temas ediyorum. Maske takıyorum şu an. Başka ne yapabilirim?
bu durumda size de bulaşmıştır, belirti göstermeseniz bile kendinizi pozitif olarak kabul edin siz de. Çok geçmiş olsun:KK200:

Hafta sonunu beraber geçirdikten sonra eşim pozitif çıktı. Odaları ayırdık. Yemeğini kapısına bıraktım. Ve bana bulaşmadı. Yemek bulaşıklarını direkt makineye koydum vs... negatife döndükten sonra da temizlik yaptık. Biz bu şekilde atlattık. Geçmiş olsun.

Back
X