- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.682
- 88
- Konu Sahibi damaged lemon
-
Evet. Erkek arkadaşımla evlenip eylül gibi gideceğiz. Konuyla ne alakası var?Siz bir onceki konunuzda esinizle Almanya'ya gitme planlari yapiyordunuz sanki?
Bir konuda es bir konuda erkek arkadas deyince merak etmis olabilirim.Evet. Erkek arkadaşımla evlenip eylül gibi gideceğiz. Konuyla ne alakası var?
Hukuki olarak eşi olduğum için onunla birlikte gidebileceğim. Gideceğimiz zaman eşim olmuş olacak yani. Gelecek olasılıklardan bahsediyordum, o yüzden eşim dedim o konuda. Anlaşıldı mı?Bir konuda es bir konuda erkek arkadas deyince merak etmis olabilirim.
Birinciside anlamistim zaten, kaba bir sekilde sordugumu dusunmuyorum. Bu kadar uzatmaniza gerek yok. Gecmis olsun.Hukuki olarak eşi olduğum için onunla birlikte gidebileceğim. Gideceğimiz zaman eşim olmuş olacak yani. Gelecek olasılıklardan bahsediyordum, o yüzden eşim dedim o konuda. Anlaşıldı mı?
Konuyla alakasız yorum yapıp bambaşka bir tartışma başlatan sizsiniz, ben de kendimi açıkladım sadece. Teşekkür ederim.Birinciside anlamistim zaten, kaba bir sekilde sordugumu dusunmuyorum. Bu kadar uzatmaniza gerek yok. Gecmis olsun.
bu durumda size de bulaşmıştır, belirti göstermeseniz bile kendinizi pozitif olarak kabul edin siz de. Çok geçmiş olsunErkek arkadaşım iş seyahatinden korona olarak geldi. Aynı evde kendimi nasıl koruyabilirim acaba? Gece aynı yatakta yattık, uzak durmaya çalıştım ama maske yoktu yüzümde. Öpmedim ama hasta olduğu için ilgilenirken temas ediyorum. Maske takıyorum şu an. Başka ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?