Aynı evde olmuyor

GizliBirUye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
148
96
13
Selam,

Ben asgari ücret altı ve sigortasız çalışıyorum. Evde durmaya devam etseydim kafayı yerdim bu yüzden bu şartlarda çalışıyorum diğer türlü iş bulamıyorum.

En azından asgari ücretli işim olsaydı bir öğrenci yurdunda kalırdım. Önümüzdeki ay işten çıkmayı düşünüyorum bilmiyorum pişman olur muyum.

Son düzenleme:
kaç yaşındasın?
okuyor musun? mezun musun?
bunları bilmeden cevap vermek zor.

Çok üzüldüm.
Kardeşiniz erkek sanırım. Toplumda hala böyle bakış açısına sahip olan ailelerin var ve çok üzücü. Evden ayrılıp gitmenize de izin vermeyeceklerdir. Bu şartlar altında yapacak tek şey gerçek bir isyan çıkarmak. Kovarlarsa da işinize gelir bir öğrenci evine geçersiniz. Ev arkadaşı arayan öğrenciler oluyor ilanlara bakın.

avm'lerin mağazalarında bile çalışsanız asgari ücretin altında kalmazsınız hatta satışlarınıza göre primleriniz bile olur.
bence işinizi değiştirip kendinize ayrı bir hayat kurmalısınız.

O kadar bunaldım ki özgür olmak istiyorum artık, kaç yaşına geldim.

Çok üzüldüm.
Kardeşiniz erkek sanırım. Toplumda hala böyle bakış açısına sahip olan ailelerin var ve çok üzücü. Evden ayrılıp gitmenize de izin vermeyeceklerdir. Bu şartlar altında yapacak tek şey gerçek bir isyan çıkarmak. Kovarlarsa da işinize gelir bir öğrenci evine geçersiniz. Ev arkadaşı arayan öğrenciler oluyor ilanlara bakın.

Evden ayrılmak için tek sıkıntım para.

Yirmili yaşların sonundayım iki yıllık mezunum. Kpss'ye girmek istiyorum.

kpss için ancak 2020de girebilirsiniz. o kadar süre dayanırım diyorsanız işten çıkın ve sıkı çalışın. ya da part time bi işe girin marketlerde vs oluyor. kalan vakitlerde çalışın.

Allah yardımcınız olsun çok zor
ona para yedireceğime işten çıkar ders çalışmaya çalışırım.. babanız nerelerde?

Back
X