Aynı evde yaşama sorunu.

Ailen bi durumun neresinde kacirdim mi orayi ???

Bosan dicektim ama evli değilsin. Şaka misin imam nikahlı eş ne oluyor? Kanunen hiç bir hakkin yok imam nikahlı partnerinle iyi geçin ya da bavulunu topla cik yanından.
Bir erkek için kendinden bu kadar taviz verip kendini evli zannedip kayın peder kahrı çekmeye değmez. Laz diyorum siz anlayın demisisniz. Biraz cimri ve otoriter baba kültürümüzde çok yaygın bence sizin kendinizi bu konuma.dusurmeniz daha anlaşılmaz bir durum.

Sigara parası istedi itibari zedelendi mi? Sigara İçmesi o zaman.
Senin için savaş vermiş gibi durmuyor.ailesi kabul etsin diye senden beklemisbir şeyler.başını ört oje sürme vs.
Yok o içmiyor benim için buluyordu para. 6 ay insanlarin evinde kalmak zorunda kaldık beni kabul etmedikleri için rest çekti yani biz çok savaşlar verdik zor günler geçirdik aç da kaldık yeri geldi. Ailesini üzdü yani şu devirde hiçbir erkek sevdiği kız için ailesini karşısına almaz. Hakkını yiyemem o konuda.

Ee 1.5 yıldır evlsiin güya.erkek arkadaşına da huyu yaptırmak istiyosun.zaten konunda da yazmışsın hareketli kızım diye

Anladıysam Laz olayım:)

Alamamış işte karşısına
Hala babası kapanacak diyor senin için o da seni kapatıyor

Evet birlikte kalabilmek için. Yurttaydim öncesinde.
Canım evden çıkarken başını aç, okula gidene kadar otostop çek, okulda ojeni sür ama eve geçerken çıkar, kp in donlarını makinada yıka ama ellerimle yıkadım lavanta yağıyla yumuşattım babacımm de, o zaman seni sever malları direk senin üzerine geçirir, bu arada kendi öz babana bol bol Şam babası gibi davran ayıp olmasın kayınpedere.

Seni çok seviyorsa düşünüyorsa nikahina alsaydi bursuna tamah edecegine.

O bir erkek olarak ailesini karşısına aldı benim için savaştı bu sevdiğim kız kabulleneceksiniz dedi ve kabullendirdi smdi benim birseyler yapmam gerekiyor ama babasına dayanamıyorum.

O bir erkek olarak ailesini karşısına aldı benim için savaştı bu sevdiğim kız kabulleneceksiniz dedi ve kabullendirdi smdi benim birseyler yapmam gerekiyor ama babasına dayanamıyorum.

Annene babana soyle.Onlar yapsin biseyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…