- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.721
- 123
- 37
Bu konu çok ban götürür bende bunu diyip kaçıyorumKonu buradan patlayacak, demişti dersiniz, bir sürü insanı alındıracak şimdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konu çok ban götürür bende bunu diyip kaçıyorumKonu buradan patlayacak, demişti dersiniz, bir sürü insanı alındıracak şimdi![]()
Ailen bi durumun neresinde kacirdim mi orayi ???Merhabalar. Ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim şuan hala okuyorum okulumun bitmesine 1 sene kaldı. Nişanlıyım ve imam nikahliyim. Okuduğum yerde tanıştım eşimle.. 1.5 yıl oldu imam nikahi olalı. Sorun şu : ben eşimle tanışmadan önce biraz hareketli bir kızdım bir kaç kere otostop çektim burası küçük Bir yer olduğu için eşimin babası duymuş ve beni istemedi eşim de ailesine karşı çıktı. Biz 6 ay bir orda bir burda kaldık ailesiyle görüşmedi Bayaa kavgalar oldu. Sonra işte kabul ettirdim kendimi. Bi zaman sonra imam nikahı kıyıldı. Kiyildiktan hemen sonra eşimin babası başını örtecek dedi. Enes de tamam dedi ben istemiyordum ama. Babasından kalan malları alabilmek için buna mecburmusuz. Neyse dedim tmm. Evden çıkarken kafama geçiriyorum evden uzaklaşınca cikartiyorum. Babasını hiç sevmiyorum kendisi Laz. Çok pintidir bir kaç ay evi kendi bursumla baktım sonra arabayı satmak zorunda kaldılar çok borclandiklari için. Velhasıl kelam babası hep istediği olsun istiyor sanki onunla evlenmişim yok ramazanda oje sürmeyecek yok bu saatte o niye bakkala gidiyor. Benim kocam karışmıyor o karışıyor. Eşim de bana ben senin için ailemi karşıma aldım sokakta parasız kaldım biraz sabret diyor hep bu yüzden kavga ediyoruz. Bir kaç aya istanbula taşınabilirz eşim atanacak Allahin izniyle ama çok yıprandım tamam benim için cok savaşlar verdi sigara parası için milletten borç aldı itibari zedelendi hak veriyorum. Sonuna kadar haklı. Ama babası beni delirtiyor. Ben odamızda oturuyorum hep ama adam sözde aile olmak istiyormuş hep odadaymisim. Çünkü sevmiyorum onun yanında oturmak istemiyorum. TV istediğini sonuna kadar sesini açıp oturuyor izliyor bizde put gibi oturuyoruz yoruldum artık. Sizce napmaliyim abartıyor muyum. Millet kaynanasından şikayet eder ben kayinpederimden. Laz diyorum anlamışsınızdır. Daha çok var anlatmak istediğim ama yetmez. Eşimi çok seviyorum onun için katlanmaliyim biliyorum. O evde hapismisim gibi hissettiğim için o eve geç gelince dün gece almadım yanıma kavga çıkardım. Öyle işte. Ablalarım tecrübesi olanlar. Ne yapmalıyim![]()
Yok o içmiyor benim için buluyordu para. 6 ay insanlarin evinde kalmak zorunda kaldık beni kabul etmedikleri için rest çekti yani biz çok savaşlar verdik zor günler geçirdik aç da kaldık yeri geldi. Ailesini üzdü yani şu devirde hiçbir erkek sevdiği kız için ailesini karşısına almaz. Hakkını yiyemem o konuda.Sigara parası istedi itibari zedelendi mi? Sigara İçmesi o zaman.
Senin için savaş vermiş gibi durmuyor.ailesi kabul etsin diye senden beklemisbir şeyler.başını ört oje sürme vs.
Sen nesin?Lazlari bilenler anladı :)
Anladıysam Laz olayım:)Merhabalar. Ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim şuan hala okuyorum okulumun bitmesine 1 sene kaldı. Nişanlıyım ve imam nikahliyim. Okuduğum yerde tanıştım eşimle.. 1.5 yıl oldu imam nikahi olalı. Sorun şu : ben eşimle tanışmadan önce biraz hareketli bir kızdım bir kaç kere otostop çektim burası küçük Bir yer olduğu için eşimin babası duymuş ve beni istemedi eşim de ailesine karşı çıktı. Biz 6 ay bir orda bir burda kaldık ailesiyle görüşmedi Bayaa kavgalar oldu. Sonra işte kabul ettirdim kendimi. Bi zaman sonra imam nikahı kıyıldı. Kiyildiktan hemen sonra eşimin babası başını örtecek dedi. Enes de tamam dedi ben istemiyordum ama. Babasından kalan malları alabilmek için buna mecburmusuz. Neyse dedim tmm. Evden çıkarken kafama geçiriyorum evden uzaklaşınca cikartiyorum. Babasını hiç sevmiyorum kendisi Laz. Çok pintidir bir kaç ay evi kendi bursumla baktım sonra arabayı satmak zorunda kaldılar çok borclandiklari için. Velhasıl kelam babası hep istediği olsun istiyor sanki onunla evlenmişim yok ramazanda oje sürmeyecek yok bu saatte o niye bakkala gidiyor. Benim kocam karışmıyor o karışıyor. Eşim de bana ben senin için ailemi karşıma aldım sokakta parasız kaldım biraz sabret diyor hep bu yüzden kavga ediyoruz. Bir kaç aya istanbula taşınabilirz eşim atanacak Allahin izniyle ama çok yıprandım tamam benim için cok savaşlar verdi sigara parası için milletten borç aldı itibari zedelendi hak veriyorum. Sonuna kadar haklı. Ama babası beni delirtiyor. Ben odamızda oturuyorum hep ama adam sözde aile olmak istiyormuş hep odadaymisim. Çünkü sevmiyorum onun yanında oturmak istemiyorum. TV istediğini sonuna kadar sesini açıp oturuyor izliyor bizde put gibi oturuyoruz yoruldum artık. Sizce napmaliyim abartıyor muyum. Millet kaynanasından şikayet eder ben kayinpederimden. Laz diyorum anlamışsınızdır. Daha çok var anlatmak istediğim ama yetmez. Eşimi çok seviyorum onun için katlanmaliyim biliyorum. O evde hapismisim gibi hissettiğim için o eve geç gelince dün gece almadım yanıma kavga çıkardım. Öyle işte. Ablalarım tecrübesi olanlar. Ne yapmalıyim![]()
Yok o içmiyor benim için buluyordu para. 6 ay insanlarin evinde kalmak zorunda kaldık beni kabul etmedikleri için rest çekti yani biz çok savaşlar verdik zor günler geçirdik aç da kaldık yeri geldi. Ailesini üzdü yani şu devirde hiçbir erkek sevdiği kız için ailesini karşısına almaz. Hakkını yiyemem o konuda.
Canım evden çıkarken başını aç, okula gidene kadar otostop çek, okulda ojeni sür ama eve geçerken çıkar, kp in donlarını makinada yıka ama ellerimle yıkadım lavanta yağıyla yumuşattım babacımm de, o zaman seni sever malları direk senin üzerine geçirir, bu arada kendi öz babana bol bol Şam babası gibi davran ayıp olmasın kayınpedere.Evet birlikte kalabilmek için. Yurttaydim öncesinde.
Seni çok seviyorsa düşünüyorsa nikahina alsaydi bursuna tamah edecegine.Yok o içmiyor benim için buluyordu para. 6 ay insanlarin evinde kalmak zorunda kaldık beni kabul etmedikleri için rest çekti yani biz çok savaşlar verdik zor günler geçirdik aç da kaldık yeri geldi. Ailesini üzdü yani şu devirde hiçbir erkek sevdiği kız için ailesini karşısına almaz. Hakkını yiyemem o konuda.
O bir erkek olarak ailesini karşısına aldı benim için savaştı bu sevdiğim kız kabulleneceksiniz dedi ve kabullendirdi smdi benim birseyler yapmam gerekiyor ama babasına dayanamıyorum.Bosan dicektim ama evli değilsin. Şaka misin imam nikahlı eş ne oluyor? Kanunen hiç bir hakkin yok imam nikahlı partnerinle iyi geçin ya da bavulunu topla cik yanından.
Bir erkek için kendinden bu kadar taviz verip kendini evli zannedip kayın peder kahrı çekmeye değmez. Laz diyorum siz anlayın demisisniz. Biraz cimri ve otoriter baba kültürümüzde çok yaygın bence sizin kendinizi bu konuma.dusurmeniz daha anlaşılmaz bir durum.
Ben istemedm çünkü düğünümde olsun istiyorumSeni çok seviyorsa düşünüyorsa nikahina alsaydi bursuna tamah edecegine.
O bir erkek olarak ailesini karşısına aldı benim için savaştı bu sevdiğim kız kabulleneceksiniz dedi ve kabullendirdi smdi benim birseyler yapmam gerekiyor ama babasına dayanamıyorum.