Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım bi Laz olarak konuşuyorum, adamı gozunden tanır ona göre davranirizAma canımcın senin için kim büyü yaptırsın Allah aşkına? Kpnin daha nikah kıymadan paralarını yeme hesabı yapmaya başlamışsın. Adam laz müteahit falan mı bilmiyorum ama sen de hiç az değilsin yani![]()
Konu gittikce dehset bir hal aliyor.Bu konuya cevap yazmamak en hayirlisi .
Ay ne saçma sapan düşünceleriniz var sizinBabası ölmeden versin ki babasının hayalini gerçekleştirmek annesini rahata kavuşturmak istiyor. Ölümünü beklese zaten bana bunları yaptırmaz. Babası sıkıntı içinde büyümüş öyle yetişmiş hep sıkıntı çekmiş ailesi. Malları alıp ailesini rahata kavuşturup kendi yuvamızi bir an önce kurmak için çabalıyor. Amacı bu.
Baglama buyusu ile yaptira yaptira imam nikahi mi yaptirdin bacim ya? Insan hedeflerini buyuk koyar degil mi ama. Bir tane de kayinpedere yaptirsaydin sevabina olmamis bu☻
Eki Görüntüle 2265629
NiyeYa kiz cağız sadece icini dokmus boyle kirici yorum yapmayin fikriniz varsa soyleyin
Ben olsam KPye yaptırırdım madem paracıklar onun...züğürt 20lik oğlan için değmez yani
yalnız bu nedir ya kayınpederi bulup uyarmak lazım korktum ben bu isten tehlikeli bir tipEkşının her türü var canım SGKyı kazıklama, KPnin paracıklara atlama, büyü, aşk ihtiras, türban....yani aşk, ihtiras, din, doğaüstü olaylar, para savaşları derken yerli Game of Thrones çıkar![]()
Babası çok sıkıntı çekiyor çok pinti hep fakirlik görmüş. Eşim de bu yüzden malları Bi an önce alıp onları rahata kavuşturmak babasının hayalini gerçekleştirmek ve kendi yuvamızi kurabilmek için istiyor yanlış anlaşılmasın.
Eleştirileri okuyorsun da konuyu niye okumuyorsunNe baglama buyusu ya tövbe estagfurullah ben konuyu tam okumadim cok elestiri gelmisti ondan
Eleştirileri okuyorsun da konuyu niye okumuyorsun
Hadi okumadın ne diye millete laf söylüyorsun
Sana mı sorucaz ne diyeceğimizi
Seneye 8 haziranda burayi okuyup aglayacaksin yazik yaİsteme oldu yalnız seneye 8 haziran düğün var![]()
Ne baglama buyusu ya tövbe estagfurullah ben konuyu tam okumadim cok elestiri gelmisti ondan
yalnız bu nedir ya kayınpederi bulup uyarmak lazım korktum ben bu isten tehlikeli bir tip