- Konu Sahibi _Semiramis_
konu tatlıya bağlanmıştırr herkese destekleri için teşekkürler 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende çalışıyorum geçici bi işte zaten sevgilim gebzede evlenincede çalışırım dedim ona zaten.ya benım acelem yok ama annesi siz böyle daha cok beklersiniz diyomuş yanı demekki ayrı ev tutmaya niyetleri yok diye düşünüyorum ben.ben sanmıyorum ya bi kere kabul edersem 1 yıl olur 10 yıl zaten annem asla kabul etmez böyle bişeyi gönül rızasını almadan evlenmiş olurum ki dediğim gibi ben 1 yılda olsa hatta 1 ayda olsa evliliğimin en güzel dönemlerini kendimi sıkarak geçirememValla zor bir durum.sen çalışıyor musun? evliliği 1yıl kadar erteleseniz para biriktirseniz,ailesi de kendilerini toparlasa olmaz mı? ama erkek arkadaşının ben karışmıyorum,sen hallet dinlemiyorlar zaten falan demesi olmamış.O, dengeyi kuracak. bunu ona söyle "gelin-kaynana sorunlarında dengeyi erkek kurar" ayrıca ev geçindirecek paranız yoksa niye evleniyorsunuz?sırf evlenmiş olmak için evlenilmez..
Erkek arkadaşın bir karar vermeli ve ailesine karşı da kararlı olmalı,bu sizin hayatınız onlar değil, siz karar vereceksiniz. Şimdi ailesini bilmiyoruz ki,belki evlenip 1 yıl kadar yaşayıp ayrı eve çıkmanıza destek olacaklar, belki de o 1 yıl olacak 2,5,8yıl...
evet canım doğru gerçekten ailede işin içine girince sorunlarımız emınım dahada çoğalacak.dediğim gibi hasta falan olsalar neyse zaten daha gençler ki annesi 45 yasında falan yani neden bukadar ısrarcı anlayamıyorum bu devirde çoğu kişi kirada yaşıyo kişimdi sen bu teklifi kabul edersen evlenmek için evlenmiş olursunuz. aynı evde olursunuz vs... fakat bu aynı evde sadece 2 niz olmayacaksınız. evlilik çok farklı sevgili dönemindeyken tanıdığın insanla evlilik döneminde tanıdığın insan farklı oluyor genellikle.
şimdi siz birbirinizi daha iyi tanımak, daha rahat hareket etmek, kimseye hesap vermeden gezmek tozmak, kazandığınızı gönlünüzce harcamak gibi olayları yapamayacaksınız.
bi kere sevgilinin annesinin semiramis kabul eder demesi çok yanlış bi davranış. hiç bir fikir almadan böyle bi karar vermesi hata.
bu durumu sevgilin düzeltmeli. madem evlilik fikri var kafasında dişini sıkmalı har vurup harman savurmamalı evlilik için para biriktirmeli.
ev üstünde ev olmaz diye eskilerin tecrübeyle sabit bi lafı var![]()
evet canım doğru gerçekten ailede işin içine girince sorunlarımız emınım dahada çoğalacak.dediğim gibi hasta falan olsalar neyse zaten daha gençler ki annesi 45 yasında falan yani neden bukadar ısrarcı anlayamıyorum bu devirde çoğu kişi kirada yaşıyo ki![]()
evet bende çalışıyorum geçici bi işte zaten sevgilim gebzede evlenincede çalışırım dedim ona zaten.ya benım acelem yok ama annesi siz böyle daha cok beklersiniz diyomuş yanı demekki ayrı ev tutmaya niyetleri yok diye düşünüyorum ben.ben sanmıyorum ya bi kere kabul edersem 1 yıl olur 10 yıl zaten annem asla kabul etmez böyle bişeyi gönül rızasını almadan evlenmiş olurum ki dediğim gibi ben 1 yılda olsa hatta 1 ayda olsa evliliğimin en güzel dönemlerini kendimi sıkarak geçiremem![]()
sevgilimde diyo olmaz dersem onları istemediğimi düşünüp üzülürler sen hallet mantıklı bi konusma yap diyo off allahım yaa ne şanssızımmmdaha senin isteğini sormadan böyle bi karar alınmış.
bunu sevgilinle yüz yüze konuş kesinlikle. telefonda bu olay halledilmez.
ailesine lafı geçirecek olan yine sevgilin
sevgilimde diyo olmaz dersem onları istemediğimi düşünüp üzülürler sen hallet mantıklı bi konusma yap diyo off allahım yaa ne şanssızımmm![]()
ben bide cok rahat büyüdüm evde anneannem annem ben yaşıyoruz istediğim gibi giyinip istediğimi yapıyorum ev işi bekleyen yok yemek bekleyen yok ama kaynanayla yaşayınca öyle olmayacak sıkı bi otoriteye giricem bide annesi baya otoriter özellikle son söylediklerinde bunu iyice anladım..ikimizde çalışırsak dediğin gibi gayet güzel geçinirizzAman annesi de çok biliyor!!! Kızıyorum olumsuz insanlara![]()
Haklısın valla, evliliğin ilk yılı en güzel zamanları kaynana kaprisiyle mi geçecek.
Erkek arkadaşınla açık açık konuşun gerçekten evlenmek istiyor mu? Gerçekçi olun, ne istiyorsunuz? İkiniz de çalışıyorsunuz ayrı tutabilmeniz lazım...Biraz da dikkatli harcarsınız,gönüller bir olsun samanlık seyran olur![]()
kesin cevabını verdi canım beni dinlemiyolar semiramis ister sen istemiyosun bizimle yaşamayı diyolarmışş o yüzden benımde konusmam lazım ama cok mantıklı şeyler söylemem lazımmbi kere onun ailesi
sen mi daha iyi tanırsın o mu ?
bunda çekinecek bişi yok yani
yok asla kabul etmem zatenn ama bana sevgilim nekadar bende istemiyorum desede sanki bi meyil var bu konuya gibi geliyo mesela ben dedim ona ailene hizmet etmekten senınle ilgilenemem dedim ev işi yapmazsın dedi :26:1 sene birlikte yaşayıp sonra ayrı ev için para biriktirecekmiş oğlu hemiii....
bitmez anam 1 yıl...
annemde öyle girmiş 25 yıl sonra çıktı..
neyse...
sakın kabul etme bu durumu...
hem zaten sevgilin sana bırakmış olayı..
güzelce kibarca reddet...
kesin cevabını verdi canım beni dinlemiyolar semiramis ister sen istemiyosun bizimle yaşamayı diyolarmışş o yüzden benımde konusmam lazım ama cok mantıklı şeyler söylemem lazımm![]()
evlenmeden değil canımm evlendikten sonra 1 yıl bizimle yaşarsınız demişler..ailem var tabii annem pek bilmiyo bu konuyu zaten burda yazdıgım gibi anlatsam kıyameti kopartırr :18:evlenmeden birlikte oyurmakda ne demek ne kadar saçma seni zorluyor gibi beni istiyorsan benden bu kadar der gibi senin adına üzüldüm seninde ailen yokmu çevren yokmu bence kabul etme sonra sen çok üzülürsün pişman olursun
yok asla kabul etmem zatenn ama bana sevgilim nekadar bende istemiyorum desede sanki bi meyil var bu konuya gibi geliyo mesela ben dedim ona ailene hizmet etmekten senınle ilgilenemem dedim ev işi yapmazsın dedi :26:
suçlu hissetmiyorum sadece ne demeliyim annesi ararda bu teklifi sunarsa diye akıl almak için açtım topiği canım yanlış bi kelime söylemekte istemem sonuçta sevdiğim adamın annesitabiki istememek senin en doğal hakkın neden kendini suçlu hissediyorsunki
evlenmeden değil canımm evlendikten sonra 1 yıl bizimle yaşarsınız demişler..ailem var tabii annem pek bilmiyo bu konuyu zaten burda yazdıgım gibi anlatsam kıyameti kopartırr :18:
eevt dediğin gibi ev işi belkide yaşayacağım sorunlardan en bast olanı yani ben yapamam ya benım annemle babamda zaten bu yüzden boşanmışlar ki tamamen aynı evdede değillermiş yanyanaymış evleri düşünkuzumya ezdirme kendini ne olur sakın kabul etme sana bunu nasıl söyler mesele sadece ev işleri değilki sorunlar öyle yerlerden çıkarki sen bile şaşarsın