Aynı evde yaşanılan Kaynana sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Naptınız çok şaşırdım nasıl gitti nereye gitti
Suan bir aydır zaten çözüm bulmaya çalıştık hepımız oturduk konuştuk olmuyor dıye
Zaten ben ıstemedıkten sonra kızı da mecbur kaldığı ıcın çözüm yolu buldular
Kızına vardığı arsalardan bırını kızının rızasını alarak eşim sattı
Sonra o parayla da kaynanamın köyüne ev yaptırmaya başladık
Artık bu süre zarfında da kızına yerlestı ve ev yapılana kadar kızında sonrasında da köye yerleşecek .
Evet on günde çözülecek kadar kolaymış demekkı ya ben ya o diyip lafta da olsa o korkuyu aileye vermek gerekıyormus

Kızının hamile olduğunu da soylemıstım burada daha önce
Onu öne sürdük eşimle hem ona destek olursun hemde o sırada ev yapılır dedik
Çok şükür ki kafayı yemeden atlattık

Taşınmazlar şu an hiç satılmıyor ekonomik kriz sebebiyle. Biz de arsamızı satıp ev alacaktık. Çok da gözde bir yerde ve 3 kat imar izni alınmış bir arsa ama satılmıyor. Siz nasıl 10 günde arsayı sattınız da her şeyi ayarlayıp ev inşasına başladınız. Yani tabiyki içinde bulunduğunuz kötü durumdan kurtulun isterim de salladığınız çok belli kusura bakmayın.

Tamam da bir aydır diyorsunuz beş gün önce konu açtınız hiçbir şey yoktu o zaman ortada. Neyse iyi olmuş ne diyeyim gerçekse çok sevindim adınıza

Valla canım arsada fındık ocakları vardı
Zaten fındık zamanı da yaklaştığı ıcın tanıdık birine sattık
Krız var dıye ekonomın sıkıntı var dıye veya sızınkı satılmadı dıye bızımkıde mı satılmaz ?
Bızımkı gıttı valla hemen

Keşke sallasam inanması güç ama rabbim şahit yaşadıklarıma

İyi de sadece satmamışsınız ki ev inşaatına da başlamışsınız. Hemen satılsa bile bu kadar sürede belediyeden izin alıp, müteahhitle anlaşıp projesini onaylayıp ev inşaatına başlayamazsınız ki o kadar sürede inşaat ruhsatı bile çıkmaz.

Tamam da bir aydır diyorsunuz beş gün önce konu açtınız hiçbir şey yoktu o zaman ortada. Neyse iyi olmuş ne diyeyim gerçekse çok sevindim adınıza
Gerçekten evet inanması zor ama bunlar hepsi bırebır yaşanan şeyler inandırıcı gelmiyor kime anlatsam şok oluyor agsı açık dınlıyor inanmıyor kimse ama gerçek hepsi
Bir aydır bu sorunlar uğraşıyorduk dedim konuyu açtığımdan beri demedim
Zaten bir aydır dönen muhabbetten dolayı açmıştım

Gerçekten oldu
Evet bunlar uzun süreç ama araya tanıdık sokunca hepsi hızlandı
Ev yapılmaya böle başlandı hatta yarın köye gıdecegım bulduğum sehıe Kocaeli
Kocaelınden düzceye iki saat yol gıdıyorum kendı aracımla sırf senin ıcın cekıp atacağım
Yarın olmasa büke evelsı gün ıllakı atacağım telefonumun çekme durumuna bağlı ama olsun illakı evıme dönecegım dondugum gün atacağım atamazsam bile atacağım döner donmez
Sırf senın ıcın :)

Arsadan kastım 60 metre kare yapılacak bır ev kadar dusunebılırsın ve fındık ocakları olduğu ıcın bılırsjnız Düzce fındık yerıdır herkes alır satar ve fındık zamanı da yaklaştığı ıcın tanıdık vasıtasıyla kolayca satabıldık

Yarın bekle beni sırf senin ıcın inşaatı çekip atacağım inşaattan anladığınız ne çok merak ettim gecekondu tarzı 2 odalı bır Amerikan mutfak tarzlı bır evı 4 usta 5 günde bıtırıyor.

Konu sahibi doğru söylüyordur söylemiyordur bilemem ama satılamamanın temel sebebi genelde fiyattır. Acil satmak isteyen piyasanın altına koyar değil 10 günde 3 günde de satar. Tok satıcı değil 3 kat 5 kat imar izinli yeri piyasa üzerinde fiyata koyar o da 1 yıl da geçse satamaz.

Geçen sene köye ev yaptırmaya her şeyi dahil 5 milyon istediler

İnşallah kurtulmuştur konu sahibi ama bana da çok inandırıcı gelmedi

Vallahi gider kendim yapar yerleştirirdim kayınvalideyi
Ne diyeyim gözünüz aydın
Daha gelmez inşallah

Ev yaptırmak veya almak için arsa satacaksanız ucuza satamazsınız. Satarsanız bir işe yaramaz. Piyasa üzerinde fiyat da koymadım zaten şu anlık ihtiyacım kalmadı satmaya. Sağ olun tavsiye için

48 yaşındayım iki işte çalışıyorum ben ölem

Tamam da bu kadın hani yüz kilodan fazla ve ameliyat olması acildi tek başına nasıl kalacak bu kadar herşey nasıl halloldu aklım almadı kb

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…