- 24 Ocak 2021
- 12.985
- 29.817
- 548
Yaaaa tabi , nedense buraya konu açanların sorunu hemencecik halloluyor 2 gün içinde, yersen tabiii, umarım birgün gerçekten ayrılabilirsn kayınvalidenden tabiii kocan seni boşamazsa...Gördüm. Götüm ayrı ev istiyor dedim kocam beni tercih etti
Kaynanam artık benimle değil ben başardım yanı
Bence benim değil senin götün anca atıp tutmaya yetıyor
Ay hadi inşallah, çok uğurlu bu kadınlar kulübü, burda tartışıp, kavga edip reelde de hemen sorunları çözüyorlar ne hikmetse , kaç defa denk geldim hatırlamıyor bile , ne uğurlu bir site bu kkHerşeyi dile getirdim ve Başarıyla sonuçlandı
Ben kazandım
Artık kaynanam benimle beraber yaşamıyor :)
Yapamazsınız olmaz dediniz ama başardım
İnandın mı gerçektenTamam da bu kadın hani yüz kilodan fazla ve ameliyat olması acildi tek başına nasıl kalacak bu kadar herşey nasıl halloldu aklım almadı kb
Vayyy beee adam yeniden aşık olmuşEvet hemde bu korkuyu vererek hem kaynanamı gönderdim hemde kocamın beni daha çok sevıp daha çok değer vermesini sağladım :)
Bizim memleketteki araziler için mal sahiplerinin gözünün içine bakıyor birçok kişi satın da alalım ev yapalım diye. Ozellikle kırsal yerlerde arazi satmak çok kolay artık. İnsanlar şehirlerden uzaklaşıp köye yerleşmek istiyor.Taşınmazlar şu an hiç satılmıyor ekonomik kriz sebebiyle. Biz de arsamızı satıp ev alacaktık. Çok da gözde bir yerde ve 3 kat imar izni alınmış bir arsa ama satılmıyor. Siz nasıl 10 günde arsayı sattınız da her şeyi ayarlayıp ev inşasına başladınız. Yani tabiyki içinde bulunduğunuz kötü durumdan kurtulun isterim de salladığınız çok belli kusura bakmayın.
evet ben de kaç kere okumuşumdur buraya anlatınca aaaa pat pat çözülüyor hem de kısa süredeAy hadi inşallah, çok uğurlu bu kadınlar kulübü, burda tartışıp, kavga edip reelde de hemen sorunları çözüyorlar ne hikmetse , kaç defa denk geldim hatırlamıyor bile , ne uğurlu bir site bu kk
Biz de yazmaya başlasak iyi olur kardeşevet ben de kaç kere okumuşumdur buraya anlatınca aaaa pat pat çözülüyor hem de kısa sürede
ben sorunlarımı buraya anlatmadığım için çözemiorum zaar
E tamam o zaman şikayet etmeyi bırakıp mevcut durumunuzu kabul edinEvet zaten hatayı başta yaptım ama şöyle bieşey var mecbur kaldım eşimin annesi babası boşandı annnesi yenı amelıyat olmuştu rahatsızdı ve kiradayız suan gelın geldıgım eve onlar da ılk defa geldı onların evine gıtmedım yanı
Suan tekrar amelıyat olması gerekıyor
Ne yapabılırdım merhametten gelıyor başıma ne gelırse sokakta mı bırakacaktım kadını eşinden ayrıldığı ıcın kendılerıne süt evlerı de olmadığı ıcın mecburi oğluyla yaşayacaktı
Evet hemde bu korkuyu vererek hem kaynanamı gönderdim hemde kocamın beni daha çok sevıp daha çok değer vermesini sağladım :)
Evetİnandın mı gerçekten
E madem neden 6 aydır yapmıyordunuz. Madem böyle bir kaç günde Halledilecek konuydu niye bu kadar stres oldunuzEvet hemde bu korkuyu vererek hem kaynanamı gönderdim hemde kocamın beni daha çok sevıp daha çok değer vermesini sağladım :)
O zaman ver kızına kızı baksınHayır kayınvalidem sadece eşinden boşanırken 500 lira nafaka ıstemıs şaka gibi banane dıyor ben onun parasını ne yapacağım dıyor
Bende ona sureklı soylerım tamam sen bırsey yapmak ıstemeyebılırsın parasını ama sen çalışmıyorsun amelıyat olacaksın önceden de oldun donunu göremezsin ama ilerisini kendinş ve çocuklarını düşünmek zorundasın keşke biraz fazla ısteseydın çalışmadığın ıcın sana az da olsa yetecek bır para ısteseydın dıyorum
Zaten yatan 500 lirasını da kızı alıyor her ay kendıme şaka gıbı gerçekten kızı evli olduğu halde bunu yapıyor
Arsası tarlası var kadının kadın tarlalarını kızının üstüne yaptı bu hak mıydı sızce ? Ogluyla kalıyor oğlu ve gelını yanı ben ve eşim bakıyoruz ona amelıyat olacak yine bız bakacağız olan arsalarını aylıknuatan parayı kızına verıyor çok hakka gırıyor onların geldı oğlunun hakkıydı bence
Hemen hallolmuş, kocası da kendisine aşık olmuş baya değeri de atmış birkaç gün içindeEvetgibi yaptım ne bileyim şaşırdım bu kadar çabuk hallolacak bişey için aylardır niye çekti bu kadını
Baştan mecburıyetten kabul ettim.
Suan bir aydır zaten çözüm bulmaya çalıştık hepımız oturduk konuştuk olmuyor dıye
Zaten ben ıstemedıkten sonra kızı da mecbur kaldığı ıcın çözüm yolu buldular
Kızına vardığı arsalardan bırını kızının rızasını alarak eşim sattı
Sonra o parayla da kaynanamın köyüne ev yaptırmaya başladık
Artık bu süre zarfında da kızına yerlestı ve ev yapılana kadar kızında sonrasında da köye yerleşecek .
Evet on günde çözülecek kadar kolaymış demekkı ya ben ya o diyip lafta da olsa o korkuyu aileye vermek gerekıyormus
10 günde büyük işler başarılmış. Diğer işler bir yana da nafakayı hemencecik artırmak bu kadar kolay mıymış?Evet çalışmıyor
Ameliyat sütünü vardı demıstım o durumda ortadan kalktı
Eski eşinden aldığı nafakayı yukselttık
Aylık yarı yarıya kızı ve oğlu para yollayacak
Koydekı eve yerleşecek
Tabi kışları gelip arada bir kızında olgunda kalacak
Kız nasıl hemen herşeyi hallettiniz. Bende evimi yaptırıyorum,usta bulmak malzeme bulmak mesele bu kısa sürede nasıl hallolduSuan bir aydır zaten çözüm bulmaya çalıştık hepımız oturduk konuştuk olmuyor dıye
Zaten ben ıstemedıkten sonra kızı da mecbur kaldığı ıcın çözüm yolu buldular
Kızına vardığı arsalardan bırını kızının rızasını alarak eşim sattı
Sonra o parayla da kaynanamın köyüne ev yaptırmaya başladık
Artık bu süre zarfında da kızına yerlestı ve ev yapılana kadar kızında sonrasında da köye yerleşecek .
Evet on günde çözülecek kadar kolaymış demekkı ya ben ya o diyip lafta da olsa o korkuyu aileye vermek gerekıyormus
Kocam beni boşamaz sen bu kadar dert etmeYaaaa tabi , nedense buraya konu açanların sorunu hemencecik halloluyor 2 gün içinde, yersen tabiii, umarım birgün gerçekten ayrılabilirsn kayınvalidenden tabiii kocan seni boşamazsa...
Canım köyde zaten bu tarz işler yapanlar vardı tanıdık da araya girşnce çok şükür hemen hallettik zaten 1+1 gecekondu tarzı evı ayarladığımız ustalar 4 günde bıtırmıslerdıKız nasıl hemen herşeyi hallettiniz. Bende evimi yaptırıyorum,usta bulmak malzeme bulmak mesele bu kısa sürede nasıl halloldu
Keşke şıp dıye olsaydı olmasını bende çok ısterdım hiç uğraşmadan10 günde büyük işler başarılmış. Diğer işler bir yana da nafakayı hemencecik artırmak bu kadar kolay mıymış?
Sihirli değnek değmiş olmalı. Şıp diye arsayı sat, şıp diye imar izni alıp köye temel at, şıp diye nafakayı artır. Başka bir şey dileseymişsiniz keşke.
Kocam zaten bana aşıktı bu sana neden bu kadar dert oldu anlamadım :)Hemen hallolmuş, kocası da kendisine aşık olmuş baya değeri de atmış birkaç gün içinde
Zaten evi yapılana kadar kızında kalacak ve kalıyor da şuanO zaman ver kızına kızı baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?