Aynı evde yaşanılan Kaynana sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gördüm. Götüm ayrı ev istiyor dedim kocam beni tercih etti
Kaynanam artık benimle değil ben başardım yanı
Bence benim değil senin götün anca atıp tutmaya yetıyor
Yaaaa tabi , nedense buraya konu açanların sorunu hemencecik halloluyor 2 gün içinde, yersen tabiii, umarım birgün gerçekten ayrılabilirsn kayınvalidenden tabiii kocan seni boşamazsa...

Herşeyi dile getirdim ve Başarıyla sonuçlandı
Ben kazandım
Artık kaynanam benimle beraber yaşamıyor :)
Yapamazsınız olmaz dediniz ama başardım
Ay hadi inşallah, çok uğurlu bu kadınlar kulübü, burda tartışıp, kavga edip reelde de hemen sorunları çözüyorlar ne hikmetse , kaç defa denk geldim hatırlamıyor bile , ne uğurlu bir site bu kk

Bizim memleketteki araziler için mal sahiplerinin gözünün içine bakıyor birçok kişi satın da alalım ev yapalım diye. Ozellikle kırsal yerlerde arazi satmak çok kolay artık. İnsanlar şehirlerden uzaklaşıp köye yerleşmek istiyor.

Ay hadi inşallah, çok uğurlu bu kadınlar kulübü, burda tartışıp, kavga edip reelde de hemen sorunları çözüyorlar ne hikmetse , kaç defa denk geldim hatırlamıyor bile , ne uğurlu bir site bu kk
evet ben de kaç kere okumuşumdur buraya anlatınca aaaa pat pat çözülüyor hem de kısa sürede
ben sorunlarımı buraya anlatmadığım için çözemiorum zaar

E tamam o zaman şikayet etmeyi bırakıp mevcut durumunuzu kabul edin

O zaman ver kızına kızı baksın

10 günde büyük işler başarılmış. Diğer işler bir yana da nafakayı hemencecik artırmak bu kadar kolay mıymış?
Sihirli değnek değmiş olmalı. Şıp diye arsayı sat, şıp diye imar izni alıp köye temel at, şıp diye nafakayı artır. Başka bir şey dileseymişsiniz keşke.

Kız nasıl hemen herşeyi hallettiniz. Bende evimi yaptırıyorum,usta bulmak malzeme bulmak mesele bu kısa sürede nasıl halloldu

Kız nasıl hemen herşeyi hallettiniz. Bende evimi yaptırıyorum,usta bulmak malzeme bulmak mesele bu kısa sürede nasıl halloldu
Canım köyde zaten bu tarz işler yapanlar vardı tanıdık da araya girşnce çok şükür hemen hallettik zaten 1+1 gecekondu tarzı evı ayarladığımız ustalar 4 günde bıtırmıslerdı
Bizim de 2 + 1 olacak tahmını en geç 2 hafta ıcınde bıtmıs olur dendı

Keşke şıp dıye olsaydı olmasını bende çok ısterdım hiç uğraşmadan
bir aydır koşturuyoruz bende eşimde.
Saçma ve absürt gelebilir ama zaten arsa tapulu tapusu kaynanamda olan bır arsaydı
Tapu meselemız yoktu dırek gittik il özel daire ev yaptırmak ıstedıgımızı söyledik başvurumuzu yaptık onaylandı hemen iki üç güne
Ustalar zaten vardı anlaştık yapılmaya başlandı
Bu kadar basit oldu hersey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…