Aynı evdeyiz guvendeyim ama birsey eksik

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Kızlar Merhaba. Belli başlı sorunları asabilmek ve kendimi daha iyi hissedebilmem için erkek arkadaşım ev arkadaşı ile ayrıldı ve ben 1 haftadır onunla kalıyorum. (belli başlı sıkıntı dediğim hamilelik takintim bilmeyenlere eski konularıma bakmalarini rica ederim) her neyse şimdi aranizdan bir kaçı hem korkularin var hem de aynı evde yaşayıp cinsel bişeyler yaşama diyecek olabilir. Ama cinsellik konusu ikiniz için de kapanmış durumda. Ben iyi hissedebilmek için burada kalıyorum. Fakat burda kaldığım günden beri bakıyorum da ben bu adama eskisi gibi aşkla bakmıyorum. ne acı ki o da bana öyle. sanki aramızda gizli bir anlaşma yapmışız ikimiz de ilişkiyi bitirmek için benim iyi olmamı bekliyor gibiyiz. Çok tuhaf ama sanki böyle. Evet sarılıyor beraber uyuyoruz. Sanki bir abi bir baba gibi. saçlarımı tarıyor ders calismama yardım ediyor. memnun değilim diyemem iyi geliyor ama bir aşk değil sanki. acaba ben iyi olduktan sonra ilişkimiz eski haline döner mi yoksa biter mi? benim aklımda ayrılmak gibi bir düşünce yok fakat sanki aşk da yok. zor zamanımda yanımda olan birine iyi oldugumda hadi görüşürüz diyemem.. Bu ilişki nereye gider var mı fikriniz..

Duyguların karısık suan bence biraz zaman ver arada oluyor böyle tek care emin olmak içinn zaman,, sonrasına bakarsın :)

Aramızda gizli bir anlaşma yapmışız kısmından sonra içim burkuldu bir an, bence devam etmeyecek ilişkiniz.

Sen biraz fazla büyüttün durumunu,psikolojin bozuldu haliyle bu sevgiline de yansıdı.İlişkiniz tat vermez bu saatten sonra gibi geliyor.Hakkınızda hayırlısı diyelim.
bana da öyle geliyor. ama bitiren taraf ben olamam. bitmesini istiyor muyum bilmiyorum. onu görmeden bu olayı da unuturum gibi. bir yandan da o olmasa dibe batarim gibi

bana söylenecek en son söz.

Niye biz burda yirtIndik bebek yok kendine yazık diye. . Hala ısrarla hamile olduğuna inandin ama.. ben soyleyincemi en son söz oldu. . Sen hayatı çok hızlı yaşıyorsun bu kadarı sadece sana zarar verir. Yüklenme kendine hastalık hastası olacaksın

Sarılmayın gizmo lutfen.
Eli elime degdi sperm bulasmıs mıdır demeni istemiyorum.

Yıprandın ve onu da yıprattın. Ilerde ne olur bilemem..
böyle garip şeyler de aklıma gelmiyor değil tabi sende haklısın

hayatı hızlı yaşamak adına yaptığım şey ne peki?

Siz iyi degilsiniz, sevgiliniz de şefkat gösteriyor sadece bu kadar. Aşk bitmesi falan zannetmiyorum.
Kendinizi toparlayın, sevgiliniz de aynı haline dönecektir.

hayatı hızlı yaşamak adına yaptığım şey ne peki?

Ortada bi sorun yokken bile olmayan şeye kendini inandiriyorsun ve birini cozmeden birine basliyorsun kafana çok takip çok buyutuyorsun ama sadece kendine zarar veriyorsun yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…