Ozaman onla aynı evde kalma.Cinsellik yaşama..İlersini de düşün zaten..Bunla ayrılırsan evlilik konusunda sıkıntılar yaşayabilirsin.Ülkemizde bu durumu biliyorsun..Senin için söylüyorum kendini böyle riske atma..Olmuşa bir şey demiyorum ama bana kalırsa bu şkeilde devam etme,abla tavsiyesi.Erkek arkadaşın olsun sadece.
cinsellik yasamıyorum o olaydan sonra yok. Ben sadece annemle de doktora gidip öyle inanicagimi düşünüyorum. Çünkü onlara karşı vicdan azabı var sanki annem görürse hamile olmadığımı bende inanicam. ama annemle doktora gitmeye de bir yandan cesaretim yok. ya çıkarsa diyorum..
cinsellik yasamıyorum o olaydan sonra yok. Ben sadece annemle de doktora gidip öyle inanicagimi düşünüyorum. Çünkü onlara karşı vicdan azabı var sanki annem görürse hamile olmadığımı bende inanicam. ama annemle doktora gitmeye de bir yandan cesaretim yok. ya çıkarsa diyorum..
bilmiyor. adetim duzensiz demeyi düşünüyorum baskalariyla gittiğimde inanmiyorum. annemin yanımda olmasını istiyorum. Ama korkuyorum. lütfen benim için dua edin
bilmiyor. adetim duzensiz demeyi düşünüyorum baskalariyla gittiğimde inanmiyorum. annemin yanımda olmasını istiyorum. Ama korkuyorum. lütfen benim için dua edin
Canim benim yasadigin seylerden neden boyle tedirgin oluyorsun anlamiyorum , biraz sakin olsan hayati kendine zindan etmesen? Bir uzman yardimi almayi dusundun mu hic?