Aynı evdeyiz guvendeyim ama birsey eksik

Bana da. Bu hatunun psikiyatra gitmesi gerek.
psikiyatrdan ziyade biraz Allaha sığınarak iyi olmaya çalışıyorum hapis verdiği etkiden daha kısa sürekli ama daha gerçekçi geliyor. Tabiki yine gidicem gitmek zorundayım farkindayim ama bu sıralar böyle geçirmeye çalışıyorum

Allaha tabıkı sığın ama once essegı saglam kazığa baglamak ıcın doktoraa.

gelip seni doktora goturesim var bacim madem ask kalmadi diyosun cik adamin hayatindan ne bu eziyet valla adam iyi dayaniyo onuda hamilemiyim acaba diye diye bitirmis olabilirmisin acep

Kabul etseniz de etmeseniz de psikolojik olarak sıkıntılısınız hem de çok fazla.
İnsanlar en başında sorunu çözmede yardımcı olmaya çalışırlar fakat sizin mwvzuyu daha da derinleştirdiğinizi ve tüm konuşmaların faydasız olduğunu gördüklerinde artık sizi ciddiye almazlar.
Bu sitedeki hanımlar için de geçerli sevgiliniz için de.
Adam bunaldı artık.
Ayrıca ne demek ben pişman oldum o da olsun. Kişilerin hayatları hakkında ne de kolay karar verebiliyorsunuz.
Cinsellik pişmanlık gerektirecek bir şey değil insanın doğasıdır. Elbette toplumda makul olan meşru şekilde yaşanması ama hep bu şekilde olmayabiliyor.
İnanılmaz derecede kendinizr dönüksünüz, sadece kendi yaşadıklarınızı düşünüp onları önemsiyorsunuz.
Peki karşıdaki?
Şu saatten sonra ben çekemem derse ne diyebilirsiniz?
Hayallerimdeki gibi değilsin derse hayır öyleyim deme şansınız var mı?
Saçma sapan bir mevzu yüzünden kendinizi yıprattınız tamam ama karşıdakinin ağzından burnundan getirdiniz.
Bu kadar bencil olmaya hakkınız yok.

Evladım olmaz doktora gitmelisin.
Verem olursam iyileşeyim diye dua ederim ama mutlaka doktora da giderim di mi?

Yani kendine eziyet ediyorsun. Hayatının son 3 ayını kendine eziyet ederek geçirdin zaten bu böyle olmaz. Gidersen sen de kendini daha iyi hissedersin.

Ailem için evlilik dışı hamilelikte korktun.

Ama ailen duysa kızacağı işler peşindesin.

Aranızda birşey olmasa bile sevgilinin evinde kalmaya ailen duysa ne der.

Akillara zararsin!
Senin gibi sevdigiyle iliskiye girip, 'insallah beni birakmaz' diye korkan kizlar varken, sen cikip 'artik eskisi gibi hissedemiyorum, ivir zivir eksik' diyosun.
O sevgilin cikip iliskiye girdikten sonra 'ben eskisi gibi hissetmiyorum, pismanim da saten iliski icin' dese, salya sümük aglardin..
Senin yaptigina deger bilmemek denir. Tüm KK senden bikti, sevgilin bikmamis onu da kacirtmak icin elinden geleni yapiyorsun. Devam et, az kaldi. Oturup sükret biraz da. Hala yaninda oldugu icin!

Bende aynı örneği kanserle verecektım . Aklımı okumussun resmen :)

Ne kadar beklersen o kadar sorun olacak bu senin hayatında. Allah insanlara akıl vermiş, fikir vermiş, ilim, bilim boşuna değil. Ona sığınmak ayrı, bu olay farklı. Neden ameliyat oldun o zaman da Allah'a sığınsaydın? Herşeyi dengeli yaratmış Allah, bunca şeyler, tıp herşey Allah'ın bir lütfu değil mi. Çünkü ihtiyacımız olduğunu biliyor.
Çevrende ki insanlara da yazık ya. Belki de ev arkadaşın bu tavırların yüzünden öyle davrandı. Bir gün bakacaksın kimse kalmayacak hayatında.

Tam yazacaktim ki ' ilişkiye girdim diye ailemin yüzüne bakamiyorum ama aynı evde erkek arkadaşıyla yasiyorusun'!
Diye baktım yazan arkadaşlar da olmus

Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu!

Erkek arkasla cinsel iliski yaşayan kızına duyarsa çok kizacagi bi ailenin varsa aynı evde yaşadığın içinde kizacaktir.

Ha cinsel iliski ha aynı evi paylaşıp karı koca hayatı yaşamak ne fark var arada!?
Siz ister diyin aynı evde yaşıyoruz ama birbirimize dokunmuyoruz bile.
Bi kaç gün sonra yine yazarsin ' hamilemiyim yeniden diye.

Sevgilinizle ayni evi paylasiyorsunuz İnsanoglu fıtrat gereği erkek ve dışı fiziksel,ruhsal,duygusal olarak birbirini çeker.

Tamam ıyı nıyetten yanındasında bellıkı onun yanında olmak sana ıyı gelmıyor yada srn cıdden abartıyosun boyle sadece kendıne zarar verırsın bır 3 ayda acaba benı sevıyormu dıye kurucaksın kafanda

Ya bi git gizmo yaa.
Burdan sayisiz konu actin hamileyim diye bizede sakinlestirmk dustu.
Hah tam oldu tabi tabi git beraber yasa.
Bu tam lazim olan sey.
Varya biz burda kendimizi paraliyoruz.
Sen beraberde yasarsin, atesle barut yanyana durmaz misali zayifta dusersin.
Sonra gelir burya" kizlar hamileyim ama bu cocgu istiyorum" diye ters kose yaparsin bize. Cenemi yormuycam senin icin artik.

Artık sana çok kiziyorum.
Erkek arkadasinla ilişkiye girdin diye ailemin yüzüne nasıl bakacam diyosun
Şimdide erkek arkadasinla aynı evi aynı yatağı paylasiyosun!

EE bunun ilişkiye girmekle ne farkı var.
Madem ailen böyle şeylere karsi, madem ailenin için vicdan azabı cekiyosun peki aynı evde yasamani nasıl aciklayacaksin ailene?!

Ya kimseye emin olmadan asla diyemem burda fakesin yada dalga geciyosun diye.

Ama tutarsizliklarin ve burda verilen önerilerin hiç birini kabul etmeyisinde sonra böyle dusunmekte itiyosun artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…