- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.590
- 898
Bence bır doktora gıt yanlış anlama , sankı bır seylerı dusunup kafanda kuruyor daha sonra ınanıyorsun gıbı gelıyor bana ?
psikiyatrdan ziyade biraz Allaha sığınarak iyi olmaya çalışıyorum hapis verdiği etkiden daha kısa sürekli ama daha gerçekçi geliyor. Tabiki yine gidicem gitmek zorundayım farkindayim ama bu sıralar böyle geçirmeye çalışıyorumBana da. Bu hatunun psikiyatra gitmesi gerek.
psikiyatrdan ziyade biraz Allaha sığınarak iyi olmaya çalışıyorum hapis verdiği etkiden daha kısa sürekli ama daha gerçekçi geliyor. Tabiki yine gidicem gitmek zorundayım farkindayim ama bu sıralar böyle geçirmeye çalışıyorum
olaya sadece sevistigimiz için bu haldeyiz gözüyle baktığını düşünmüyorum. kurduğu hayallere ve planladığı geleceğe ayak uyduramadigim için olabilir belki. He pişman olsun mu olsun ben oldum o da olsun. o pek de mühim değil.
psikiyatrdan ziyade biraz Allaha sığınarak iyi olmaya çalışıyorum hapis verdiği etkiden daha kısa sürekli ama daha gerçekçi geliyor. Tabiki yine gidicem gitmek zorundayım farkindayim ama bu sıralar böyle geçirmeye çalışıyorum
Evladım olmaz doktora gitmelisin.
Verem olursam iyileşeyim diye dua ederim ama mutlaka doktora da giderim di mi?
Yani kendine eziyet ediyorsun. Hayatının son 3 ayını kendine eziyet ederek geçirdin zaten bu böyle olmaz. Gidersen sen de kendini daha iyi hissedersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?