Aynı evdeyiz guvendeyim ama birsey eksik

böyle garip şeyler de aklıma gelmiyor değil tabi sende haklısın
Haberlerde okumustum kadin sevgilinin boxerini kirlilige atarken eline sperm gelmis sonra kadi wc ye gitmis kucuk wc sini yaparken spermli eliyle seyine dokunmus ve hamile kalmis dikkatli ol derim

Siz iyi degilsiniz, sevgiliniz de şefkat gösteriyor sadece bu kadar. Aşk bitmesi falan zannetmiyorum.
Kendinizi toparlayın, sevgiliniz de aynı haline dönecektir.
gerçekten konuyla alakali cevap verdiğin için teşekkür ederim. umarım hersey güzel ve hayırlı olur.

gerçekten konuyla alakali cevap verdiğin için teşekkür ederim. umarım hersey güzel ve hayırlı olur.

Daha önceki dertlerinizi bilmiyorum eski konularina bakma gibi bir sansım da yok suanda. Eger oncesinde sevgilinizi cok bunalttıysanız belki sizden sogumus da olabilir. Ama bu durumda onu geri kazanmak da size kalmış bisey. Aranızda ne gecti bilmiyorum ama.

Ortada bi sorun yokken bile olmayan şeye kendini inandiriyorsun ve birini cozmeden birine basliyorsun kafana çok takip çok buyutuyorsun ama sadece kendine zarar veriyorsun yapma.
en başından beri takintiya musait bir psikolojim vardı. Bu olay benim büyük konuştuğum ve gerçekten istediğim birsey olduğu için bu olayı bu kadar büyüttum belki. belki şeytan vesvesesi belki vicdan ne olduğunu bilmiyorum ama bunu bu kadar buyutmem garip ve komik Belki ama oldu işte oluyor da.. teşekkür ederim

hamile kalmaktan bu kadar korkerken tam adamının yanına sığınmışsın sen

şimdi değilsen bile yakında o müjdeli haberi alırsın gibi

Hayır aralarında hiçbişey geçmemiş kiii
Niye hamile olacağından suphelendi biri beni aydinlatsin seni seçtim themis

hamile kalmaktan bu kadar korkerken tam adamının yanına sığınmışsın sen

şimdi değilsen bile yakında o müjdeli haberi alırsın gibi
Tekrar söylüyorum. cicim ayı yaşamak ya da romantizm yapmak ya da sevişmek için burada değilim. inanıp inanmamak size kalmış tabi. aramızda hiç birşey geçmiyor.

Hayır aralarında hiçbişey geçmemiş kiii
Niye hamile olacağından suphelendi biri beni aydinlatsin seni seçtim themis
erkek arkadaşıyla ilişki denmeyecek bir şey yaşamış ne yaşamış tam olarak bilemiyeceğim tabi

o zamandan bu zamana kadar içinde bir şeyler kıpırdandığını iddia eden konular açıyor

defalarca adet görmesine rağmen

Atesle barut yan yana olmazzz :)
Elbet bir gun olur.
Ben mesela esime dokunmadan yapamam :))
bu lafa inananlardan biriydim ama dedigim gibi şu an ne ateş konumundayim ne de barut. o sizin eşiniz istediginiz her an dokunabilirsiniz. ama benim yaşadığım durum farklı. ben evimde yalnız olduğumu hissediyorum ve daha çok kuruyorum. ama o yanımda oldugunda daha iyi hissediyorum bir ses bir nefes ya da aklıma takılan şeyleri sorup konusabildigim rahatladigim biri. yine yine söylüyorum. sevişmek için burda değilim lütfen ona göre yorum yapın lütfen. yani böyle bişeyden bu kadar korkarken böyle birşey yaşayıp bir 3 ay daha korkmak istemem heralde değil mi? ve bu olayda beni cinsellik denilen olaydan oldukça uzaklaştırdı. normal bir beyinleri düşünen sizlere garip felsefe 1 haftadır burdayım ve aramızda hiç birşey geçmedi geçmeyecek. lütfen buna göre yorum yapın lütfen.

neden cocuk olmasindan bu kadar korkuyorsun?

Valla ailen erkek arkadasinla yasaman konusunda bisey demiyorsa cocuga da bise demez benceeeee
ikisinden de haberi yok. ve ben buraya temelli yerlesmedim. ve dediğim gibi bir art niyetle de gelmedim. siz gerçekten sadece art niyet düşünerek cevap veriyorsunuz her neyse Teşekkürler. ben bir daha buraya konu acmamam gerektiğini anlamış oldum.

Adamı seviştiğine sevişeceğine pişman ettiniz 3 aydır. Ondandır belki.

Adamı seviştiğine sevişeceğine pişman ettiniz 3 aydır. Ondandır belki.
olaya sadece sevistigimiz için bu haldeyiz gözüyle baktığını düşünmüyorum. kurduğu hayallere ve planladığı geleceğe ayak uyduramadigim için olabilir belki. He pişman olsun mu olsun ben oldum o da olsun. o pek de mühim değil.

Iliskiniz bitti dusunceniz bebek takintiniz gibiyse yandiniz valla...
bitti mi ya da bitmedi mi diye bir takıntı içinde değilim. bitmeli mi diye düşünüyorum. bu kadar olay söylenen o kadar laf sonrasında onun benim için uğraması ama benim tepkisiz kalmam. ne kadar etkiler sonraki zamanı diye fikir almak istemistim ki dönüp yazilanlara baktım vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…