tamam gidicem söz veriyorum gidicem öyle olmak istemiyorum böyle de kalmak istemiyorum gidicemBen sana inanir da once sen iki seye inan. Birincisi hamile degilsin. Ikincisi bu bir hastalik ve oyle ilac kullanmadan,duzenli tedavi olmadan gecmez. Bugun hamile olmadigini kan testi ile kanitlarsin kendine ama bu hastalik gider baska takilcak sey bulur kendine, bu sefer de onun icin kendini yiyip bitirirsin. Etme eyleme Gizem yarin bir devlet hastanesine git ve ilaclarini duzgunce kullan. Bak bu ilaclar 3 5 gun kullanilmaz, uzun sure kullanmalisiniz. Bak bu yaz 10 yildir birinin bana takik oldugunu ogrendim. Bana okb hastaligim var, takinti hastaligi dedi. Ve adami tanimiyorum bile. 10 yil once otobuste gormus. Bir iki kere gecmiste tanismak istedi tabiki kabul etmedim. Bak bu adam gibi mi olmak istiyorsun. 10 yil tanimadigi birini takinti haline getirmis. Gizem kurban olayim git doktoruna. Daha ne diyelin kizim.
bende bunu diyorum ya sadece iyi hissettiğim için onunlayimBir kadınla bir adam başbaşa olduğu zaman illa sevişecek diye kesin bir kural mı var? Bütün yorumlar ateşle barut vs.
güvende hissetmek aşk ise evet aşk bu. anlatmak istediğim bu değil. Her neysemesela ne eksik ben anlamadım.
valla evliyim, hayatım sizinki gibi geçiyor.
aşk ne demek sizde, sarılıp uyumak nasıl arkadaşça olabiliyor kafanızda acaba?
Çünkü aynı evde yasiyosunuz heyecan bitmis normaldir bu kadar kadın evlendikten sonra eşim değişti diye boşa konusmuyo aynı evde her akşam birlikte olmak heyecanı bitiriuoKızlar Merhaba. Belli başlı sorunları asabilmek ve kendimi daha iyi hissedebilmem için erkek arkadaşım ev arkadaşı ile ayrıldı ve ben 1 haftadır onunla kalıyorum. (belli başlı sıkıntı dediğim hamilelik takintim bilmeyenlere eski konularıma bakmalarini rica ederim) her neyse şimdi aranizdan bir kaçı hem korkularin var hem de aynı evde yaşayıp cinsel bişeyler yaşama diyecek olabilir. Ama cinsellik konusu ikiniz için de kapanmış durumda. Ben iyi hissedebilmek için burada kalıyorum. Fakat burda kaldığım günden beri bakıyorum da ben bu adama eskisi gibi aşkla bakmıyorum. ne acı ki o da bana öyle. sanki aramızda gizli bir anlaşma yapmışız ikimiz de ilişkiyi bitirmek için benim iyi olmamı bekliyor gibiyiz. Çok tuhaf ama sanki böyle. Evet sarılıyor beraber uyuyoruz. Sanki bir abi bir baba gibi. saçlarımı tarıyor ders calismama yardım ediyor. memnun değilim diyemem iyi geliyor ama bir aşk değil sanki. acaba ben iyi olduktan sonra ilişkimiz eski haline döner mi yoksa biter mi? benim aklımda ayrılmak gibi bir düşünce yok fakat sanki aşk da yok. zor zamanımda yanımda olan birine iyi oldugumda hadi görüşürüz diyemem.. Bu ilişki nereye gider var mı fikriniz..
erkek arkadaşıyla ilişki denmeyecek bir şey yaşamış ne yaşamış tam olarak bilemiyeceğim tabi
o zamandan bu zamana kadar içinde bir şeyler kıpırdandığını iddia eden konular açıyor
defalarca adet görmesine rağmen
Yanlış alıntı mı yaptınız acaba konu sahibi değildeE git doktora ozaman konu sahibi,ben bu konuyu önceden görmemişim hayret !!
Birde defalArca adet görmüşsün neden kıpırdasın bu dediğin KARNINDA .Adetli iken hamilelik milyonda bir olur,
Hadi bunuda geçtim adamla birliktelik yaşamamışsın MADEM daha ne ?Neyin tasası ?
Piskolojiniz bozulmuş sanırım bence buna odaklanıp yardım alın ,rahatlarsınız,
bende bunu diyorum ya sadece iyi hissettiğim için onunlayim
Yanlış alıntı mı yaptınız acaba konu sahibi değilde
kızlar ben gerçekten dalga gecmiyorum. gerçekten kimseyle alay etmek asla değil derdim. ama burda bazilarinizin söylediği beni daha da korkutuyor. acaba diyorum iyi olmak için burda kaldığım için Allah beni cezalandirir mi hamilelikle gibi şeyler geçiyor aklımdan yemin ederim. sadece sizdene destek görmek istedim. tamam hamile değilim ama ya Allah cezalandiriyorsa beni ya gizliyorsa diye bile düşünüyorum. sonra Allah çok merhametlidir olmaz saçma düşünüyorum diyorum. ama bir kere düştüm bu psikoloji içine cikmazda gibi hissediyorum. asla dalga gecmiyorum lütfen sizde benimle gecmeyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?