Aynı evdeyiz guvendeyim ama birsey eksik

ilişkilerde inişler çıkışlar olur, hemen ayrılık gelecek ardından diye düşünmenin manası yok bence. sevmek çekip gitmeyi kovalamak olmamalı, yan yana durabilmeye çalışmak, bunu başarmak olmalı. bence zaman lazım. hep hyecan dorukta, aşık bakışlarla geçmez zaten hayatt. biraz hayatı, zorlukları algılamaya çalışın, olgunlaşıyor zamanla herşey, böyle düşünmek lazım.

tamam gidicem söz veriyorum gidicem öyle olmak istemiyorum böyle de kalmak istemiyorum gidicem

mesela ne eksik ben anlamadım.
valla evliyim, hayatım sizinki gibi geçiyor.
aşk ne demek sizde, sarılıp uyumak nasıl arkadaşça olabiliyor kafanızda acaba?

mesela ne eksik ben anlamadım.
valla evliyim, hayatım sizinki gibi geçiyor.
aşk ne demek sizde, sarılıp uyumak nasıl arkadaşça olabiliyor kafanızda acaba?
güvende hissetmek aşk ise evet aşk bu. anlatmak istediğim bu değil. Her neyse

kızlar ben gerçekten dalga gecmiyorum. gerçekten kimseyle alay etmek asla değil derdim. ama burda bazilarinizin söylediği beni daha da korkutuyor. acaba diyorum iyi olmak için burda kaldığım için Allah beni cezalandirir mi hamilelikle gibi şeyler geçiyor aklımdan yemin ederim. sadece sizdene destek görmek istedim. tamam hamile değilim ama ya Allah cezalandiriyorsa beni ya gizliyorsa diye bile düşünüyorum. sonra Allah çok merhametlidir olmaz saçma düşünüyorum diyorum. ama bir kere düştüm bu psikoloji içine cikmazda gibi hissediyorum. asla dalga gecmiyorum lütfen sizde benimle gecmeyin lütfen.

Çünkü aynı evde yasiyosunuz heyecan bitmis normaldir bu kadar kadın evlendikten sonra eşim değişti diye boşa konusmuyo aynı evde her akşam birlikte olmak heyecanı bitiriuo

Geçmiş konularına az çok göz gezdirdim. Psikolojik olarak çok yıpranmış ve erkek arkadaşını da yıprattığın için ilişkiniz eskisi gibi olmaz soğumalar baş göstericek. Ve neden aynı evde kaldığınızı anlayamadım ateşle barut yanyana durmaz derler bi ilişki yaşanmıcağı ne malum ? Hem hamile kalmaktan korkuyorsun hem adamın evinde kalıyorsun...

Ben olsam bir an önce iyileşse kurtulsam diye gözünün içine bakarım, aynı şekilde davranırım.
Sonuçta psikolojik rahatsızlığın ne olduğunu biliyorum, elinde değil vs ama bu şartlar altında ben olsam katlanamazdım açıkçası. Sonuçta insan mutlu olmak ister.. Test yaptıran, ultrasona giren, üzerine bilmem kaç defa adet gören biri hala acaba hamile miyim diyorsa o kişiyle mutlu olmayacağımı anlar ve kötü gününde yanında olur, iyi gününde kaçıp kurtulurdum.. Acı ama gerçek bu. Kendini toparlaman lazım her şey ilaç ve doktor değil sen de uğraşmalısın.

Kız kendin pişman olduğun gibi çocuğu da sana dokunduğuna pişman ettin. O da illallah etmiştir artık tabi, aşk mı kalır şu psikolojide ortada Erkek arkadaşının yerinde olsam, hay sana dokunacağıma elim kırılsaydı derdim valla. Ya hu kendi isteğinle beraber oldun ama adamı sanki tam tersiymiş gibi bezdirince o da suçluluk duydu. Mecburen eski haline gelmeni bekliyor, sonra o da rahat bir nefes alıp gidecek. Valla bence bırak da nefes alsın.
Adamın karşısında ağlayıp sızladın herhalde hep, o da birinde etkilenmediyse ötekinde etkilendi büyük ihtimal.

E git doktora ozaman konu sahibi,ben bu konuyu önceden görmemişim hayret !!
Birde defalArca adet görmüşsün neden kıpırdasın bu dediğin KARNINDA .Adetli iken hamilelik milyonda bir olur,
Hadi bunuda geçtim adamla birliktelik yaşamamışsın MADEM daha ne ?Neyin tasası ?
Piskolojiniz bozulmuş sanırım bence buna odaklanıp yardım alın ,rahatlarsınız,

Yanlış alıntı mı yaptınız acaba konu sahibi değilde

Anlıyorum seni. Zaten sorun senin orada olman değil ki. Konu da bu değil. Sen kendini Nerede iyi hissediyorsanız orada kal. Zaten erkek arkadaşın sen bunları yaşarken sevişmeyi düşünecek değil. Ya da sen onca şeyden sonra. Ama lütfen artık bir uzmana git.

bende bunu diyorum ya sadece iyi hissettiğim için onunlayim

Yanlış alıntı mı yaptınız acaba konu sahibi değilde

Yok izabel hanım themis1990 alıntı yaptım farkındayım
Yazısı ilgimi çekti ONUN olmadığını biliyorum ,Oradan devam etmek istedim ,
Egitsine ozamn konu sahibi doktora yazacak iken e git ozamn yazmışım sanki themis1990 'a yazmışim gibi oldu :))

Yok kiz, Allah seni neden cezalandirsin.
Ayni evde yasamak gunah degilki?

Not: aman kafani karistirmadan hemen ayditlatiyim seni: evet gunah!

Ayni evdeyiz guvendeyim ama bisey eksik, ne eksik olsun adama opturmuyormussun bile..bu kadar takintili olma ya, bu gunler geri gelmez..

eksik bir şey nedir, bulan arkadaş var mı?
ben "eksik" göremedim, "fazla" gördüm konuda.
evlilik öncesi fazla samimi bir ilişki (bana göre), fazla duygusal bir kızımız, fazla duyarlı-sabırlı erkeğimiz... daha ne istiyorsun diye sordum ama cevap beni tatmin etmedi. o yüzden eksiği bulan varsa beni de bilgilendirsin.

Biraz derslerine kafa yorsan daha mutlu olurdun. Saçma sapan şeylerden sana fayda yok, derslere ver kendini ya buraya açtığın her konu abuk sabuk, sana zarardan başka bi'şey vermeyen konular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…