Aynı evdeyiz guvendeyim ama birsey eksik

Konu sahibi sana gerçekten üzüldüm yaptığına yapacağına pişman oldun artık, hem burada bizlerin söyledikleri hem beyninin sana söyledikleri seni yedi bitirdi, doktoruna git ve bu işin üstesinden gelmeye bak, hayat böyle geçmez, sevgilin de senin iyileşmeni, bir şeylerin oturmasını bekliyor, seninle yaşıtız sanırım, lütfen ama lütfen bundan sonra hayatında olan insanlarla iletişimine, seviyene dikkat et, 20li yaşlarda birinin bu tarz şeyler yaşaması beni üzüyor, etkiliyor, kendine bunu yapma, bizler ülkenin geleceğiyiz, ayağını sağlam bas,ailenin senin için verdiği emekleri düşün bir daha böyle yanlışlar yapma lütfen arkadaşım.

Aynı evde yaşamaya başlayınca evlilikten farkı kalmıyor, her şeyini bilip görüyorsunuz. Heyecanı kalmamış sadece,aşk geçicidir, o konu sevgiye bağlamış sizdeki... Millet evlilikten o sebeple korkuyor, ama bence şefkat ve anlayış varsa güzel...

Yaşadığınız o dönemden sonra adam daha ne yapabilirki sizin için? Başka erkek olsa bu insiyatifleri gösterirmiydi? Kendi sorumluluklarını geçin, sizin o travmanızda size destek olurmuydu? Şükür edin..

Gizmo lütfen doktora git ve destek al..
Beynini ve beynimizi rahat bırak. .
Kendin için gitmiyosanda bari bizim için git. .

Sen her şeyi bu kadar dert edersen bu ilişki hiç bir yere varamaz

Kuruntu yapıyosun
Fazla düşünme git bi destek al

Gizem bugun doktora gittin mi? Gizem bugun ilaclarini aldin mi? -Yok

Gizem bugun kendin icin ne yaptin? -Kk'da yazilanlari cevapladin, derdimi anlattim, doktora gidecegim sozu verdim.

Gizem vallahi ben senin su durumunu bilen bir yakinin olsaydim sana okkali bir tokat yapistirirdim kendine gel. Surukleye surukleye psikiyatriye gotururdum. Kizim cok uzuluyorum ben sana, biliyorum elinde degil. Bu kanser gibi, grip gibi, tonla ilac kullandigimiz hastaliklar gibi bir hastalik. Sen gun erteledikce kendine yazik ediyorsun. Vallahi kardesimi dusunuyorum bunlari yasasa haberim olmasa diyorum, ailen yerine koyuyorum kendimi cok uzuluyorum. Doktordan randevu aldin mi Gizem? Devlet hastanesi icin randevu da gerekmiyor sabah 7 de kalk git Gizem.

Gizem Gizem Gizem diye diye dilimizde tuy bitti be Gizem. Yarin hastaneye git lutfen.

y
yarın ders çıkışı gidiyorum. benim için dua edin lütfen artık iyi olmak istiyorum

y

yarın ders çıkışı gidiyorum. benim için dua edin lütfen artık iyi olmak istiyorum

Ederiz tabi ama bu is duayla olmaz. Biz destekleriz, duamizi da ederiz ama sen doktor ne kadar dediyse o kadar sure hic aksatmadan o ilaclari kullanmalisin. Ayrica ailene durumu anlat, bana su teshisi koydular de. Hamile sandim kendimi bunu buyuttum ondan demene gerek yok. Kendimi kotu hissediyordum okula kafami cok takmistim psikiyatriye gittim bu teshisi koydular de.

İnsan sevgilisini öpmek istemez mi ? Ben valla yanımdaysa dayanamam.
Sen kendi gereksiz korkuların yüzünden batırmışsın ilişkini.
Aynı evde kalarak hata ediyorsun. Bak yanlış anlama aynı evde kalmak mükemmel ötesi fakat senin için değil.
Sen sen ol birdaha kaldıramayacağın hiç bişey yaşama.

Sizi evlenmekten imza atmaktan alıkoyan ne?
Evlenip çocuk sahibi olmaktan alıkoyan ne?

Sizi evlenmekten imza atmaktan alıkoyan ne?
Evlenip çocuk sahibi olmaktan alıkoyan ne?

Olmaz tulipa kızın psikolojisi bozuk.
Tam sağlıklı olmayan bireyler evlenmemeli.
Bu kızın hem yaşı küçük hem okb hastası. Evliliğe imzaya değil güzelce tedavi olup ondan sonra hayatını kurmaya ihtiyacı var.

Ozaman onla aynı evde kalma.Cinsellik yaşama..İlersini de düşün zaten..Bunla ayrılırsan evlilik konusunda sıkıntılar yaşayabilirsin.Ülkemizde bu durumu biliyorsun..Senin için söylüyorum kendini böyle riske atma..Olmuşa bir şey demiyorum ama bana kalırsa bu şkeilde devam etme,abla tavsiyesi.Erkek arkadaşın olsun sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…