- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Evet onuda anliyorum dedigim gibi. Zaten hic memnun degil ama gecim derdi napalim diyor. Patronuylada sorunlu patronuna kalsa geceye kadar calisacakta.Isinden cikmazsin bir sure.Yeni is baksin esin bulursa bunpaket isinden ciksin.
Anca boyle cozulur sorununuz.Cunku yoruluyordur normaldir haliyle yatip dinlenmesi.
Evet 2aydir oturup pazar kahvaltisi bile yapamiyoruzCanim haklisin ama esinde isterdi hafta sonu ailesiyle vakit gecirmeyi gecim zor simdi
Bu aksam esinle konus kendisine yeni is arastirsin ilanlara baksin.Baksana patronuylada sorunu varmis is yerinin pek luksude yok cikmamasi icin.Evet onuda anliyorum dedigim gibi. Zaten hic memnun degil ama gecim derdi napalim diyor. Patronuylada sorunlu patronuna kalsa geceye kadar calisacakta.
Evet ilgileniyorum gezdiriyorum oglusumu yinede babasi gelince ucuyor kapiya farkindayim cok özlüyor..Soğukluk falan girmez hiç aklını bulandırma.
Aylarca dışarda çalışan eşler var.
Hiç birbirini görmüyor çiftler.
Onlar yandı o zaman :)
Sabretmek gerek.
Eşinin çocuğundaki açığını sen kapatmalısın.
Bu dönemde sana düşen görev de bu demek ki
Inanin aldigi maasda degmez ama isbulmakta zor cok zor. Bugun is bakalim beraber diyeyim ne dicek bakalimBu aksam esinle konus kendisine yeni is arastirsin ilanlara baksin.Baksana patronuylada sorunu varmis is yerinin pek luksude yok cikmamasi icin.
zor bir durum, inş eşinin işi biraz hafifler. Varmı daha rahat bir yere geçme durumu?
Akşamları bari erken gelmeye çalışsa bazı günler.
Eger geldiği oluyor ama yinede çoocugun yüzüne bakmıyorsa ona bişey diyemycem.
Is kura basvuru yapin ordan cok haber gelir .Inanin aldigi maasda degmez ama isbulmakta zor cok zor. Bugun is bakalim beraber diyeyim ne dicek bakalim
O ne demek anlamadim ama ben avrupada yasiyorum burdada is bulmak icin biyer var ama isden cikis kagidini almadan yazilamazsinIs kura basvuru yapin ordan cok haber gelir .
Burda is kur issiz olanlara is imkani sagliyor.Avrupada nasil bilmiyorum.O ne demek anlamadim ama ben avrupada yasiyorum burdada is bulmak icin biyer var ama isden cikis kagidini almadan yazilamazsin
En erken geldigi saat aksam 5 ozamanda ilgileniyor ilgili bi baba aslinda. Zaten SIK SIK ariyor soruyor mesela ben Pizza yiyorum evede siparis verdim bogazimdan gecmiyor oglumada yedir diyor bukadarda düsünceli sikayetim esimden kesinlikle degil sadece evliligimiz monotonlasmasindan korkuyorum
Insallah tsklerrO zmn biraz daha sabır, inş daha sakin bir iş bulabilir.
+1Soğukluk falan girmez hiç aklını bulandırma.
Aylarca dışarda çalışan eşler var.
Hiç birbirini görmüyor çiftler.
Onlar yandı o zaman :)
Sabretmek gerek.
Eşinin çocuğundaki açığını sen kapatmalısın.
Bu dönemde sana düşen görev de bu demek ki
Aminnnn cümlemizinkini insallahhhAllahım eşinizin yardımcısı olsun Allah huzurunuzu hiç bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?