sanırım:) yok yaa çok iyi bir insan diye dövmessi yok içkisi kumarı ykk evine bağlı diye ama olmuyormuş demekki...ilkini atlattiktan sonra neden bulastiniz ki tekrar?
Sizin kendinize kastiniz mi var?
Hakkınızda hayırlısı olsun yalnız cinsel hayat yok sosyal hayat yok demişsiniz,sebebi nedir? Sosyallik açısından siz bişeyler yapsanız ayak uydurmazmı?ve çok karamsarım 8 yıllık yürümeyen evliliğimizi anlaşmalı bitirmiştik 3 ay sonra tekrar deneme kararı aldık bir buçuk yıldr da deniyoruz ama maalesef aynı evi paylaşıyoruz sadece bu...cinsel hayat yok sosyal hayat yok birbirimizi mutsuz ediyoruz..eşyalarımı topluyorum karşılıklı konştık yine ben buyum diyor elimden bu geliyor diyor..yanlız yaşayacağım kira derdim olmayacak babamdan yetim maaşı alacağım ama hayat beni korkutuyor..ikinci ayrılma travmasını nasıl atlatacağım...
üzücü olmuş.ve çok karamsarım 8 yıllık yürümeyen evliliğimizi anlaşmalı bitirmiştik 3 ay sonra tekrar deneme kararı aldık bir buçuk yıldr da deniyoruz ama maalesef aynı evi paylaşıyoruz sadece bu...cinsel hayat yok sosyal hayat yok birbirimizi mutsuz ediyoruz..eşyalarımı topluyorum karşılıklı konştık yine ben buyum diyor elimden bu geliyor diyor..yanlız yaşayacağım kira derdim olmayacak babamdan yetim maaşı alacağım ama hayat beni korkutuyor..ikinci ayrılma travmasını nasıl atlatacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?