- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
cinselliğin olmamasından dolayı bağların kopması tahammülsüzlük ve hayattaki önceliklerimizi tamamen farklı olması..kısacası mutsuzluk karşılıklı..Dövmesi içkisi yok evine bağlı demişsin sorun ne acaba merak ettim...
ve çok karamsarım 8 yıllık yürümeyen evliliğimizi anlaşmalı bitirmiştik 3 ay sonra tekrar deneme kararı aldık bir buçuk yıldr da deniyoruz ama maalesef aynı evi paylaşıyoruz sadece bu...cinsel hayat yok sosyal hayat yok birbirimizi mutsuz ediyoruz..eşyalarımı topluyorum karşılıklı konştık yine ben buyum diyor elimden bu geliyor diyor..yanlız yaşayacağım kira derdim olmayacak babamdan yetim maaşı alacağım ama hayat beni korkutuyor..ikinci ayrılma travmasını nasıl atlatacağım...
Canım atlatırsın bu seni korkutmasın denemişsiniz yine olmamış bi şans vermişsin sonuçta bu sekilde mutlu değilsen niye sürdürüp kendini üzesin kendine meşgaleler bul gez toz kendinle çok başbaşa kalma bu dönemi atlatana kadarve çok karamsarım 8 yıllık yürümeyen evliliğimizi anlaşmalı bitirmiştik 3 ay sonra tekrar deneme kararı aldık bir buçuk yıldr da deniyoruz ama maalesef aynı evi paylaşıyoruz sadece bu...cinsel hayat yok sosyal hayat yok birbirimizi mutsuz ediyoruz..eşyalarımı topluyorum karşılıklı konştık yine ben buyum diyor elimden bu geliyor diyor..yanlız yaşayacağım kira derdim olmayacak babamdan yetim maaşı alacağım ama hayat beni korkutuyor..ikinci ayrılma travmasını nasıl atlatacağım...
Olmuyorsa olmuyordur zorlamak neden ? Birbirinizi mutsuz etmektense ayrı olmak en mantıklısı..ve çok karamsarım 8 yıllık yürümeyen evliliğimizi anlaşmalı bitirmiştik 3 ay sonra tekrar deneme kararı aldık bir buçuk yıldr da deniyoruz ama maalesef aynı evi paylaşıyoruz sadece bu...cinsel hayat yok sosyal hayat yok birbirimizi mutsuz ediyoruz..eşyalarımı topluyorum karşılıklı konştık yine ben buyum diyor elimden bu geliyor diyor..yanlız yaşayacağım kira derdim olmayacak babamdan yetim maaşı alacağım ama hayat beni korkutuyor..ikinci ayrılma travmasını nasıl atlatacağım...
ve çok karamsarım 8 yıllık yürümeyen evliliğimizi anlaşmalı bitirmiştik 3 ay sonra tekrar deneme kararı aldık bir buçuk yıldr da deniyoruz ama maalesef aynı evi paylaşıyoruz sadece bu...cinsel hayat yok sosyal hayat yok birbirimizi mutsuz ediyoruz..eşyalarımı topluyorum karşılıklı konştık yine ben buyum diyor elimden bu geliyor diyor..yanlız yaşayacağım kira derdim olmayacak babamdan yetim maaşı alacağım ama hayat beni korkutuyor..ikinci ayrılma travmasını nasıl atlatacağım...
Siz bu şekilde mutlu mudunuz..evlilik degil ki bu..ve çok karamsarım 8 yıllık yürümeyen evliliğimizi anlaşmalı bitirmiştik 3 ay sonra tekrar deneme kararı aldık bir buçuk yıldr da deniyoruz ama maalesef aynı evi paylaşıyoruz sadece bu...cinsel hayat yok sosyal hayat yok birbirimizi mutsuz ediyoruz..eşyalarımı topluyorum karşılıklı konştık yine ben buyum diyor elimden bu geliyor diyor..yanlız yaşayacağım kira derdim olmayacak babamdan yetim maaşı alacağım ama hayat beni korkutuyor..ikinci ayrılma travmasını nasıl atlatacağım...
Bir paylaşım yok cinsellik yok o ne biçim evlilik yaaGüzel mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar.en çok zoruma giden de 7 yıldır yolunda gitmeyen cinselliğimizi sürekli maddi sıkıntılara bağlı kılması halbuki kira derdmiz yok güzel bir ev ve güzel bir semtte yaşıyoruz sevdiği işi yapıyor 1000 lira gelir var evet az olabilir ama geçindiriyor kimseye muhtaç etmeden..çok maddiyatçı birisi..sosyal hayat demiştim..8 yıllık evliliğimizde bir kere sinemaya gitmedik ilk kez yazın benim yemek kartımla burger king in sinema bileti kampanyası vardı onla gittik sinemaya....sadece avmleri dolaşırız evet birşeyimi eksik etmemeye çalışır ama cinsellik olmadan tutku ve bağ bitti..sosyal hayat olmadan da heyecan ve paylaşım bitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?