aynı insandan ikinci kez ayrılıyorum

en azından 2. kez farklı biriyle evlenipte ayrılmakta vardı. Bu daha zor olurdu.
Biten bitmiştir. Zorlamayın o zaman. çocuk varmı peki?

Çocuk yokmuş yeni gördüm , tamamen size kalmış. Mutsuz ve paylaşımsız çok zor yürütemezsiniz.

Dövmesi içkisi yok evine bağlı demişsin sorun ne acaba merak ettim...
cinselliğin olmamasından dolayı bağların kopması tahammülsüzlük ve hayattaki önceliklerimizi tamamen farklı olması..kısacası mutsuzluk karşılıklı..

bence ikinci kez denemekle çok iyi yapmışşın..
tüm acabalar kalkmış ortadan, keşkende olmayacak..
ağla, üzül bir süre ama geçiyor..geçecek inşallah

Aslında bir nevi ilk boşanmaya göre iyi durumdasınız.

En azından aklınızda kalmayacak acaba boşanmasamıydım, acaba tekrar denesek nasıl olur soruları.

Tekrar denediniz ki hata olmuş ( çürük tahta iki defa çivi tutmaz) şimdi yolunuza bakmalısınız.
İmkanlarınızda çok iyi. Hayırlısı olsun. Yolunuz açık olsun inşaallah.

Yok yok içiniz rahat olsun,ikinci ayrılık daha kolay atlatılıyor emin olun.
"Elimden geleni yaptım" ferahlığı doluyor insanın içine.
Bundan sonra yolunuz açık olsun inşallah.

o da ben de bu ikinci denemede elimizden geleni yapmadık aslında demek ki kurtarmak istemiyormuşuz bu evliliği...biten bitmiş demek ki ilkinde.

aklınızda soru işareti kalmamıştır işte. bu sefer biterse geriye bakmamalısınız artık. ama benim merak ettiğim konu ikinci kez bir araya geldiğinizde hiç bi çaba olmadı daha doğrusu aynı evde yaşayan iki insan nasıl cinsellik olmadan durabilir?

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım biz de eşimle bir boşanmanın ardından tekrar evlilik kararı aldık ve iki aydır birlikteyiz. ama benim ilk evliliğimi bitirirken ki en büyük pişmanlığım bir aile terapistine gitmemekti. dolayısıyla bu yönde bir destek belki size yardımcı olur. daha sonrasında karar vermek belki daha faydalı olur. ya da belki bir süre evi ayırmak da faydalı olabilir. sonrası da kader kısmet dersin bazen olmayınca olmuyor

öncelikle allah yardımcınız olsun ...piskolojik destek alabilirsiniz....

örneklemek gerekirse buolay mağazada denediğiniz bir elbisenin dar yada bol gelmesi gibidir tekrar tekrar giy çıkar değişen bişey olmaz ya seni çirkin gösterir yada bedenini sıkar
ya sen değişeceksin elbisenin içine gireceksin yada elbise tadilata girecek senn üzerine olacak aradaki tek fark elbise değişir insan bedeni değişir ama insan huyu asla değişmez
benim hayatta tek bildiğim şey denenmiş birşeyi tekrar denemenin hiçbirşeyi değiştirmeyeceği ve dahada yıpratıcı sonuçlar doğuracağıdır çoğunlukla aynı şeyler fazlasıyla tekrar yaşanır

Eger hic duzelir yani yoksa bu evliligin ve esinizin o zaman kendi hayatiniza yonelin.
Hakkinizda en iyisi olur umarim..

Canım atlatırsın bu seni korkutmasın denemişsiniz yine olmamış bi şans vermişsin sonuçta bu sekilde mutlu değilsen niye sürdürüp kendini üzesin kendine meşgaleler bul gez toz kendinle çok başbaşa kalma bu dönemi atlatana kadar

Umarım her şey sizi mutlu edecek şekilde gelişir...

kavga yok şiddet yok ihanet yok hemde düzgünce konuşabiliyosunuz anladığım kadarıyla ama cinsel çekimdemi yok bi vlilikte cinsellik önemli. belkide siz iyi bi arkadaş olabliyosunuz ama karı koca olamıyosunuz. ünlülerin deyimiyle ayrılıp arkadaş kalırsınız. çocuk olmaması iyiymiş birbirinize bağımlı kalmazsınız

Olmuyorsa olmuyordur zorlamak neden ? Birbirinizi mutsuz etmektense ayrı olmak en mantıklısı..

bir insanla bir kere olmayınca bir daha olmuyor. hayat seni korkutmasın kendine güven her şeyi başarabilirsin. Olabilir eşinle tekrar denemek istemişsin olmamış tekrar ayrılma kararı almışsınız normal bir durum bu

Cabuk alisirsiniz ..
Ortada sevgi , saygi , ask yok ..
Bunlar olmadigi icinde olmasi gereken oluyor ayriliyosunuz ..

Insan oglu herseye alisir , zamanla bunuda atlatirsiniz...

Güzel mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar.en çok zoruma giden de 7 yıldır yolunda gitmeyen cinselliğimizi sürekli maddi sıkıntılara bağlı kılması halbuki kira derdmiz yok güzel bir ev ve güzel bir semtte yaşıyoruz sevdiği işi yapıyor 1000 lira gelir var evet az olabilir ama geçindiriyor kimseye muhtaç etmeden..çok maddiyatçı birisi..sosyal hayat demiştim..8 yıllık evliliğimizde bir kere sinemaya gitmedik ilk kez yazın benim yemek kartımla burger king in sinema bileti kampanyası vardı onla gittik sinemaya....sadece avmleri dolaşırız evet birşeyimi eksik etmemeye çalışır ama cinsellik olmadan tutku ve bağ bitti..sosyal hayat olmadan da heyecan ve paylaşım bitti..

Siz bu şekilde mutlu mudunuz..evlilik degil ki bu..

Bi p
Bir paylaşım yok cinsellik yok o ne biçim evlilik yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…