Aynı iş yerinde sevgilisi olan birinden hoşlanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaş önemli değil ama kız arkadaşı var
Hoşlanabilirsiniz bu sizin elinizde olan birsey değil ama etik olarak yapacak birşey yok
Kız arkadaşından ayrılırsa bir şansınız olabilir ya da o da sizi görür hoşlanır bu sefer de kız arkadaşa yanlış yapılmış olur ayyy bilemedim şimdi en iyisi hayırlısı olsun diyeyim şöyle köşeye cekileyim

Ne yolu gösterelim? Sevgilisi olan adam nasıl tavlanır mı yoksa bir erkek nasıl sevgilisinden ayırılır mı? Ne veriim ablama?

Benim basima geldi bu durum. Isyerinde birinden cok hoslaniyordum, sonra sevgilisi oldugunu ogrendim. Hoslanmayi da hemen birakamadim. Asiri yogun hislerim vardi o kisiye karsi. Hatta sevgilisiyle de bir ortamda karsilastik, tanistik, tanisinca biraz gecti hislerim, bir sure sonra tekrar dirilir gibi oldu filan. Sonrasinda ben isten ayrildim zaten, belli de etmedim hoslanmami saniyorum, o yonde bir adimim olmadi, sonucta bir sey olmadi gayet de mutlu bir ciftti zaten :) Zaten isten ayrildigim vakit hislerim tamamen gecmisti. Su an mesela anlam veremiyorum nasil ondan hoslandim.

Bence normal bir durum ama uzerine dusme. Bu tur hoslanmalar genelde baska bir seylerin eksikliginden oluyor. Hayatinda sana ilham veren seyler eksik olabilir, heyecan eksik olabilir, duygusal boslukta olabilirsin. Uzerine dusmeden farkli ugraslar bulmaya calis. Onu gormeyi azaltmaya calis gun icerisinde. Bir de kafanda yarattigin hoslandigin insanla o ayni kisi degil. Hayatini baska acilardan doldurmaya ve bu hoslantinin uzerine cok dusmemeye calis.

Çok şükür bu zamana kadar sevgilisi olan hiç kimseden hoşlanmadım, asla gereksiz samimiyet göstermedim :)
konu sahibi de samimiyet gösterdim demiyor ki bunuda nereden çıkardınız
Sadece kendi içinde yaşadığı duyguları paylaşmış

Belki hoşlanmıyorsun da çocugun sevgilisini sevmesine falan özeniyorsundur. Bazen öyle olur sevilmek isteriz. Başka şeylerle ilgilen derim ondan sana hayır gelmez. Ve ilgisini çekmeye de çalısma gözü kayar falan da sonuçta erkek diğer kıza yazık olmasın.

inşallah senin de sevgilinden biri hoşlanır onu arzular da burada aynı şekilde konu açar. anca öyle yaptığını anlarsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…