- 18 Ağustos 2020
- 5
- -24
- 1
- Konu Sahibi sadehayat77
-
gönül bu hanımefendi karektersizlikle ne alakası varkaraktersizsiniz.
Merhabalar ben bir hastahanede sevgilisi olan birinden çok hoşlanıyorum. Bende orda çalışıyorum ve benden 2-3 yaş küçük. Belki çok yanlış ama onu arzuluyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olun yol gösterin.
Sevgilisi olan birinden hoşlanan karaktersizdir.gönül bu hanımefendi karektersizlikle ne alakası var
Konu sahibi bunu bile bile flört etmeye çalışırsa haklısınız ama ortada henüz birsey yokken ağır olmuş bu laf .
büyük konuşmayın belki bir gün sizde karaktersiz olursunuz o zaman .Sevgilisi olan birinden hoşlanan karaktersizdir.
Çok şükür bu zamana kadar sevgilisi olan hiç kimseden hoşlanmadım, asla gereksiz samimiyet göstermedim :)büyük konuşmayın belki bir gün sizde karaktersiz olursunuz o zaman .
konu sahibi de samimiyet gösterdim demiyor ki bunuda nereden çıkardınızÇok şükür bu zamana kadar sevgilisi olan hiç kimseden hoşlanmadım, asla gereksiz samimiyet göstermedim :)
Size bu konuda ne kadar hassas olduğumu anlatmaya çalışmıştımkonu sahibi de samimiyet gösterdim demiyor ki bunuda nereden çıkardınız
Sadece kendi içinde yaşadığı duyguları paylaşmış
inşallah senin de sevgilinden biri hoşlanır onu arzular da burada aynı şekilde konu açar. anca öyle yaptığını anlarsınMerhabalar ben bir hastahanede sevgilisi olan birinden çok hoşlanıyorum. Bende orda çalışıyorum ve benden 2-3 yaş küçük. Belki çok yanlış ama onu arzuluyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olun yol gösterin.
karakterini bilmediğiniz bir insana direk KAREKTERSİZ diyerek hakaret ediyorsunuzSize bu konuda ne kadar hassas olduğumu anlatmaya çalışmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?