- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.141
- 228
- Konu Sahibi sadehayat77
-
Sanki hiç bekar erkek kalmadı memleketteBenim de sevgililik zamanında erkek arkadaşım kick boksa basladi sonra dediki bizim işyerinden ebru da kayit oldu benle geliyor dedi ne alaka dedim tabi ona belli etmedim ertesi gün bende gittim ebru hanım gelmedi hastalandim diye sevgilisi olana yanasmakta hos deil ha sizinki uzaktan beğeni ama onu da engelleyin
Ne yaptım da karaktersiz oldum hoşlantım uzun süredir var bir karaktersizlik yapmadım kikaraktersizsiniz.
yanlış anlamayın ama cidden böyle mi düşünülüyor uzun süre birlikte olan çiftler hakkında? çünkü benim de uzun bir ilişki sürerken erkek arkadaşıma açılan biri olmuştu ve benden haberi de vardı. merak ediyorum neden "uzun süredir birlikteler demek ki mutlular." yerine sizin dediğiniz gibi düşünmeye meyilliler. hiç etik gelmiyor.Sevgililermiş uzun vakit sevgili olanların ayrılma ihtimali büyük her şeyi yaşadıktan sonra bıkkınlık gelip yeni arayışlara girip ayrılan çok henüz bir ışık var belki nişanlılıkta kız yüzüğü atar o vakit siz devreye girebilirsiniz
herkes istediği şeyi düşünmekte, burada da fikir beyan etmekte özgür.Burada tepki vermemizi yadırgayanları da anlamıyorum. Konu sahibi hep o adamı görecek ve arzulayacak. İstemeden bile bakışı hareketi farklı olacak. Hangi kadın kocasının, sevgilisinin etrafında böyle birinin olmasını ister?
Neyine yardımcı olalım Allah akıl fikir versin Allah şaşırtmasın derim anca, konu başlığın ve içeriğin hoşlanıyodum olsa ne ala hislerinize duygularınıza hakim olamıyo musunuz da sevgili olduğunu bildiğiniz halde hala hoşlanıyorum belki çok yanlış ama arzuluyorum ne demek ya belki mi ? nasıl bi ahlak anlamadım ne yapman gerektiğini o kızın yerine kendini koyunca cevabı bulursun aman ha bi bakış bi gülüş atıp da çocuğun aklını da çelmeye kalkma sizin gibiler yüzünden kadınlar eşlerine sevgililerine güvenemez oldu kıskançlık yedi bitirdi , kendi duygularından önce karşı taraftaki hemcinsini düşün o kızcağızın bişeyden haberi yok kendin yaşamak istemediğin bişeyi başkasına yaşatma besleme öyle kötü duygular bi sürü bekar var, sevgilisi varmış öğrendin bitti duygular bu kadar net !!!Merhabalar ben bir hastahanede sevgilisi olan birinden çok hoşlanıyorum. Bende orda çalışıyorum ve benden 2-3 yaş küçük. Belki çok yanlış ama onu arzuluyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olun yol gösterin.
Sorunun cevabı burada “hoşlantım uzun süredir var” Normalde insanlar böyle durumlarda sevgilisi olan birine karşı duygu beslemeyi sürdürmezler :)Ne yaptım da karaktersiz oldum hoşlantım uzun süredir var bir karaktersizlik yapmadım ki
Ahaha ortada bir şey yok mu? Ben yazayım.gönül bu hanımefendi karektersizlikle ne alakası var
Konu sahibi bunu bile bile flört etmeye çalışırsa haklısınız ama ortada henüz birsey yokken ağır olmuş bu laf .
ne yapmış konu sahibi adamın boynuna mı atılmış
Onu bırak beni mi al demiş
hesabı bugün açmış ama ne hikmetse profil gizlemeye kadar biliyor.Siz o tahmin ettiğim kişisiniz herhalde . Farklı nicklerle hep aynı konu. Adamın sevgilisi var sizi istemediği belli . Yeter bir rahat bırakın adamı ve tedavi olun.
Merhabalar ben bir hastahanede sevgilisi olan birinden çok hoşlanıyorum. Bende orda çalışıyorum ve benden 2-3 yaş küçük. Belki çok yanlış ama onu arzuluyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olun yol gösterin.
Uyarınız da yaptınız ki haklısınız bu konuda ama sonra yazdıklarınız bana çok doğru gelmedi. Eşimden hoşlanan biriyle aynı işyerinde çalışsın istemem.içinde yaşadığı duyguyu eşime ve bana iletmedikçe eşime askıntı olmadıkça benim bundan haberim dahi olmaz
Konu sahibide bir sey yapmamış
Ayrıca konuya yaptıgım ilk yorumu okursanız düşüncelerimi daha iyi anlarsınız
Terbiyesiz ya nasil sinirlenmistim ama erkek arkadaşıma belli etmemistim bidaha da gelemedi ebru hanim o gunden sonraSanki hiç bekar erkek kalmadı memleketteEbru da rezil olduğuyla kalmış
dedi ve noktayı koydu.İlişkisi olan birinden hoşlanan insanlar hep yalnızlığa ve mutsuzluğa mahkumdur
Rahatsız oluyorsanız “gözardı et” seçeneğiyle yazdıklarımı görmeyebilirsiniz. Her dediğime atlamanıza gerek yok, naçizane...dedi ve noktayı koydu.
Günün sözü
Bir de eklemek istiyorum
Gecimsiz ciftler sevismesin
Normalde anlasamayip yatakta anlasiyorlarsa da korunsun ve de cocuk yapmasinlar
Hayretle okuyorum yani birbirlerini sevmiyorlar ama cocuklari var. E nasil oldu bu cocuk birbirinizi “severken” degil miydi? Sonra ben sokaktan adam bulun ondan cocuk yapin deyince kiziyorlar. E o da sevmedigin adam ne farki var? Bari basina bela olmaz
Bu arada sizin de böyle bir geçmişiniz oldu sanırım. Her yapılan yorumdan rahatsız olup savunmaya geçiyorsunuz
Eşinizden hoşlanan bir kadın olsa iş yerinde aynı cümleleri onun için de kurar mısınız? Alt tarafı hoşlanmış, arzulamış canım ne var bunda. Faaliyete geçmediği sürece sorun yok. Herkes herkesten hoşlanabilir.
Birakin su hayatinda sevgilisi, eşi olan insanlari beee.
Bitmediniz gitti.
Insanlarin hayatlariyla oynayip mutlumu olacanizi saniyosunz..
Bekar erkek kıtlıgı var sanirim
Burda herkes konu sahibini ve konu sahibini ahlaksızlıkla sucmalamayan birkaç üyeyi taşlamışlar eşine yapılsa hoşuna gider mi vs diye evli degilim ayni psikolojiyi hissrtmesemde kadınımBurada tepki vermemizi yadırgayanları da anlamıyorum. Konu sahibi hep o adamı görecek ve arzulayacak. İstemeden bile bakışı hareketi farklı olacak. Hangi kadın kocasının, sevgilisinin etrafında böyle birinin olmasını ister?
Şu yaşı 40 küsur olan 30 yaşında adama yapma dediğimiz halde ilanı aşk eden abla mı?Siz o tahmin ettiğim kişisiniz herhalde . Farklı nicklerle hep aynı konu. Adamın sevgilisi var sizi istemediği belli . Yeter bir rahat bırakın adamı ve tedavi olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?