Aynı iş yerinde sevgilisi olan birinden hoşlanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki hiç bekar erkek kalmadı memlekette Ebru da rezil olduğuyla kalmış

yanlış anlamayın ama cidden böyle mi düşünülüyor uzun süre birlikte olan çiftler hakkında? çünkü benim de uzun bir ilişki sürerken erkek arkadaşıma açılan biri olmuştu ve benden haberi de vardı. merak ediyorum neden "uzun süredir birlikteler demek ki mutlular." yerine sizin dediğiniz gibi düşünmeye meyilliler. hiç etik gelmiyor.

herkes istediği şeyi düşünmekte, burada da fikir beyan etmekte özgür.
ben tepki vermeyeni, sevgilisinden biri hoşlansa ses çıkarmayacak olanı anlıyorsam,
ben büyük tepki verirken de beni anlamalarını bekliyorum.

mesela, "sevgilimin hayatında benim olduğumu bile bile adama yanlayacak birisi, parçalarım öyle kadını" diyorum , buna da saygı duyulmasını beklerim o zaman

Neyine yardımcı olalım Allah akıl fikir versin Allah şaşırtmasın derim anca, konu başlığın ve içeriğin hoşlanıyodum olsa ne ala hislerinize duygularınıza hakim olamıyo musunuz da sevgili olduğunu bildiğiniz halde hala hoşlanıyorum belki çok yanlış ama arzuluyorum ne demek ya belki mi ? nasıl bi ahlak anlamadım ne yapman gerektiğini o kızın yerine kendini koyunca cevabı bulursun aman ha bi bakış bi gülüş atıp da çocuğun aklını da çelmeye kalkma sizin gibiler yüzünden kadınlar eşlerine sevgililerine güvenemez oldu kıskançlık yedi bitirdi , kendi duygularından önce karşı taraftaki hemcinsini düşün o kızcağızın bişeyden haberi yok kendin yaşamak istemediğin bişeyi başkasına yaşatma besleme öyle kötü duygular bi sürü bekar var, sevgilisi varmış öğrendin bitti duygular bu kadar net !!!

Ne yaptım da karaktersiz oldum hoşlantım uzun süredir var bir karaktersizlik yapmadım ki
Sorunun cevabı burada “hoşlantım uzun süredir var” Normalde insanlar böyle durumlarda sevgilisi olan birine karşı duygu beslemeyi sürdürmezler :)

gönül bu hanımefendi karektersizlikle ne alakası var

Konu sahibi bunu bile bile flört etmeye çalışırsa haklısınız ama ortada henüz birsey yokken ağır olmuş bu laf .
Ahaha ortada bir şey yok mu? Ben yazayım.
1-adamın sevgilisi var.
2-konu sahibi bunu bile bile ne yapayım diye soruyor. Daha ne olması lazım? Biri sizin hayatınızdaki kişi için bu konuyu açsa ve fikir istese ortada bir şey yok der misiniz demez misiniz? Mesela onun sevgilisi yA da kocası var ama nasıl tavlarım dese.

Siz o tahmin ettiğim kişisiniz herhalde . Farklı nicklerle hep aynı konu. Adamın sevgilisi var sizi istemediği belli . Yeter bir rahat bırakın adamı ve tedavi olun.
hesabı bugün açmış ama ne hikmetse profil gizlemeye kadar biliyor.
enteresan

Yapmanız gereken şey hiçbir şey yapmamak. Sevgilisi varmış adamın zaten. Sürekli ona odaklanırsanız takıntı haline getirirsiniz.

Uyarınız da yaptınız ki haklısınız bu konuda ama sonra yazdıklarınız bana çok doğru gelmedi. Eşimden hoşlanan biriyle aynı işyerinde çalışsın istemem.

Sanki hiç bekar erkek kalmadı memlekette Ebru da rezil olduğuyla kalmış
Terbiyesiz ya nasil sinirlenmistim ama erkek arkadaşıma belli etmemistim bidaha da gelemedi ebru hanim o gunden sonra her yerde dibindeydi bir is yemeği fotosu çekilmiş benimkinin yanında ınstagramda her fotoyu beğenmeler hep dikkatimi cekiyordu en son kickboksa da yazılınca benimkiler geldi

Konu sahibi eğer cidden ne yapacağınızı bilmiyorsanız size sadece unutmanız gerektiğini söyleyebilirim. Ayırma girişiminde bulunursanız 2 olası sonuç var: Ya başarılı olursunuz ve o kişiyle birlikte olursunuz ki bu çok kötü bir davranış, ayrıca sevgilisini bırakıp size gelen insanla çok ciddi bir güven problemi yaşarsınız. Ya da hoşlandığınız kişi sadık bir insandır ve siz rezil olursunuz. Her iki sonuç da hoş değil. Hoşlantınızı beslemeyip söndürmek sizin için en hayırlısı.

Ayrıca başıma geldiği için söylüyorum; hoşlanılan kişinin sevgilisi böyle bir durumdan -kendine ve karşısındakine güveni tam bile olsa- rahatsız olabilir. İnsanların huzurunu kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Bu arada sizin de böyle bir geçmişiniz oldu sanırım. Her yapılan yorumdan rahatsız olup savunmaya geçiyorsunuz
Birakin su hayatinda sevgilisi, eşi olan insanlari beee.
Bitmediniz gitti.
Insanlarin hayatlariyla oynayip mutlumu olacanizi saniyosunz..
Bekar erkek kıtlıgı var sanirim
Burda herkes konu sahibini ve konu sahibini ahlaksızlıkla sucmalamayan birkaç üyeyi taşlamışlar eşine yapılsa hoşuna gider mi vs diye evli degilim ayni psikolojiyi hissrtmesemde kadınım
ahlaksızlık olarak nitelendirdiğiniz şeyi ben yaptım evli bir erkekten hoşlandım hatta hoşlandı bile değildi aşık oldum ve 5 yıl geçti hala tesadüfen yolda falan karşılaşırsak ilk zamanlardaki gibi heyecanlanıyorum

Ama gelelim şuraya ben bu kişiye tek bir kere hoşlandığımı belli edecek davranışta bulunmadım görevlendirmeyle gittiğim yerdi istesem ziyaret vs maksatlı gidip görebilirdim yapmadım bayram seyran özel gun bahane edip aramadım istersen seni buraya çekelim dediklerinde çalıştığım yerde sıkıntılar yaşıyor olmama rağmen evet gelmek istiyorum demedim orda çalıştığım süre zarfında odasının kapısını bir gün calip çay içmeye girmedim

Hala yolda karşılaştığımızda evlenmeyecekmişim artik yok mu kimse dediginde hic mi anlamadın demedim

Peki bunun neresi ahlaksızlık karaktersizlik sırf kalbime sahip cikamadigim için mi ahlaksız oldum ben bende istemezdim kalbi başına ait bi kalbi seveyim imkansız bi aşk için kalbim çarpsın yaşıtım zengin bekar birini seveyim ama olmadi bunun adı ahlaksızlık oluyorsa ben ahlaksizim ve bu ahlaksizliktanda utanmiyirum

Siz o tahmin ettiğim kişisiniz herhalde . Farklı nicklerle hep aynı konu. Adamın sevgilisi var sizi istemediği belli . Yeter bir rahat bırakın adamı ve tedavi olun.
Şu yaşı 40 küsur olan 30 yaşında adama yapma dediğimiz halde ilanı aşk eden abla mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…