myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
- Konu Sahibi sadehayat77
-
ööööhh yaaaSevgılımın erkek arkadası bı gun beraber oturup resım çekılıp sosyal medayaya atıyorlar. Bu arkadasın kuzenı sevgılımı beğenıyor tabı. Bu arkadasta sevgılımı arıyor sevgılın var mı bı da evet dıyor. Ertesı gun yıne sevgılını sevıyor musun cıddı mısın bu da evet hayırdır nıye soruyorsun saçma soruları dıye sınırlenıyor sonra abı benım kuzenım var ruslara benzıyor senı çok beğendı demış. Buda vermış cevabını ustune emın mısın bak çok guzel dıye uzatmışısterse dunya guzelı olsun banane dıye sınırlenıp suratına kapatmış bı hafta gecmemış kız eklemeye calıştı yuhh dedım o kadar
O zaman hepimiz bu riskle yaşıyoruz bunuda unutmayalımKendinizi o kızın yerine koyun,birisi hele ki aynı işyerinden, sizin sevgilinize karşı aynı hisleri aynı düşünceleri beslese ne hissederdiniz?Uzak durun
Sizin düşünceniz boyle olabilir saygı duyarım ama bir insanin karakterine iyi niyetine gülüşüne bakışında aşık olabilir yada hoşlanabilir insan.Tanımadığınız, birlikte zaman geçirip bir şeyler paylaşmadığınız insanlara aşık olduğunuza ihtimal vermiyorum ben. Aşk öyle bir şey değil çünkü. Bu bahsettiğiniz şey takıntı ve bence çok daha tehlikeli bir durum iki taraf açısından da.
Kusura bakmayın sona yazdığınız drama queen cümleleri de hafifletmiyor durumu.
Beni normal hayatımda tanıyan insanlar kadınlara ne kadar destek olduğumu bilir fakat bu konular beni aşırı rahatsız ediyor. Kendimi adamın sevgilisinin yerine koyuyorum ve çok sinirleniyorum. Sevgilimin iş yerinde böyle birinin olmasını hayatta istemezdim
Sizin düşünceniz boyle olabilir saygı duyarım ama bir insanin karakterine iyi niyetine gülüşüne bakışında aşık olabilir yada hoşlanabilir insan.
Buyuk bi yakınlığımız yoktu belkide onun gözünde herkes kadardim ama acmiyim tokmuyum diye sormadi kendini ac bırakma yemeğe cok diye ısrar etmesi yağmur yağarken disarda gördüğünde gec içeri hasta olacaksın diye kızması
Anne babamdan görmediğim ilgiyi değeri ondan görmek ona aşık olmama neden oldu
Ama ben aşığım diyede karaktersizlik olarak nitelendirilecek hicbir davranışta bulunmadim
Yaa ufff hadi ablacım ya. Vakit geçirmediğin evli bir adamın nesine aşık oluyorsunuz? Bi de alkışlayalım istersen ayartmaya çalışmadın diye. Zaten yapman gereken o.Burda herkes konu sahibini ve konu sahibini ahlaksızlıkla sucmalamayan birkaç üyeyi taşlamışlar eşine yapılsa hoşuna gider mi vs diye evli degilim ayni psikolojiyi hissrtmesemde kadınım
ahlaksızlık olarak nitelendirdiğiniz şeyi ben yaptım evli bir erkekten hoşlandım hatta hoşlandı bile değildi aşık oldum ve 5 yıl geçti hala tesadüfen yolda falan karşılaşırsak ilk zamanlardaki gibi heyecanlanıyorum
Ama gelelim şuraya ben bu kişiye tek bir kere hoşlandığımı belli edecek davranışta bulunmadım görevlendirmeyle gittiğim yerdi istesem ziyaret vs maksatlı gidip görebilirdim yapmadım bayram seyran özel gun bahane edip aramadım istersen seni buraya çekelim dediklerinde çalıştığım yerde sıkıntılar yaşıyor olmama rağmen evet gelmek istiyorum demedim orda çalıştığım süre zarfında odasının kapısını bir gün calip çay içmeye girmedim
Hala yolda karşılaştığımızda evlenmeyecekmişim artik yok mu kimse dediginde hic mi anlamadın demedim
Peki bunun neresi ahlaksızlık karaktersizlik sırf kalbime sahip cikamadigim için mi ahlaksız oldum ben bende istemezdim kalbi başına ait bi kalbi seveyim imkansız bi aşk için kalbim çarpsın yaşıtım zengin bekar birini seveyim ama olmadi bunun adı ahlaksızlık oluyorsa ben ahlaksizim ve bu ahlaksizliktanda utanmiyirum
Bu nasıl bir bakış açısı Allah aşkına. Uzun ilişki sonrası hemen başka bir ilişkiye başlayan adamdan uzak durması gerekmez mi ? Kendine saygısı olan ayrılmasını bekleyip fırsatçılık yapmaz. Bunun kesinlikle doğru bir yönlendirme olduğunu düşünmüyorumSevgililermiş uzun vakit sevgili olanların ayrılma ihtimali büyük her şeyi yaşadıktan sonra bıkkınlık gelip yeni arayışlara girip ayrılan çok henüz bir ışık var belki nişanlılıkta kız yüzüğü atar o vakit siz devreye girebilirsiniz
Konum ver hemen geliyorumSevgılımın erkek arkadası bı gun beraber oturup resım çekılıp sosyal medayaya atıyorlar. Bu arkadasın kuzenı sevgılımı beğenıyor tabı. Bu arkadasta sevgılımı arıyor sevgılın var mı bı da evet dıyor. Ertesı gun yıne sevgılını sevıyor musun cıddı mısın bu da evet hayırdır nıye soruyorsun saçma soruları dıye sınırlenıyor sonra abı benım kuzenım var ruslara benzıyor senı çok beğendı demış. Buda vermış cevabını ustune emın mısın bak çok guzel dıye uzatmışısterse dunya guzelı olsun banane dıye sınırlenıp suratına kapatmış bı hafta gecmemış kız eklemeye calıştı yuhh dedım o kadar
İyi de konu sahibi zaten ne yapayım diye soruyor. Böyle bir durumda yapması gereken belli değil mi? Ya da şöyle sorayım: Hislerini kalbine gömüp aşkını sizin gibi karşı taraftan gizli yaşamayı düşünen biri ne yapayım diye sorar mı? Konu sahibi böyle bir konu açıp nasıl bir akıl alacağını düşünüyor bilmiyorum ama aklı başında hiç bir insan, sevgilisi olan bir erkek için mücadele et, onu elde etmek için çabala demez.O zaman hepimiz bu riskle yaşıyoruz bunuda unutmayalım
Sorun birinin sevgilimizfen eşimizden hoşlanıyor olmadi degil bunu hareketlerle cümlelerle göstermeye başladığı yerde adı karaktersizlik olur konu sahibi derse ki soyle mi yapayim boyle mi yapayim yada şöyle söyledim boyle konuştum orda adı karaktersizlik olur
O zaman hepimiz bu riskle yaşıyoruz bunuda unutmayalım
Sorun birinin sevgilimizfen eşimizden hoşlanıyor olmadi degil bunu hareketlerle cümlelerle göstermeye başladığı yerde adı karaktersizlik olur konu sahibi derse ki soyle mi yapayim boyle mi yapayim yada şöyle söyledim boyle konuştum orda adı karaktersizlik olur
Aferin dememizi mi bekliyorsunuz ?Burda herkes konu sahibini ve konu sahibini ahlaksızlıkla sucmalamayan birkaç üyeyi taşlamışlar eşine yapılsa hoşuna gider mi vs diye evli degilim ayni psikolojiyi hissrtmesemde kadınım
ahlaksızlık olarak nitelendirdiğiniz şeyi ben yaptım evli bir erkekten hoşlandım hatta hoşlandı bile değildi aşık oldum ve 5 yıl geçti hala tesadüfen yolda falan karşılaşırsak ilk zamanlardaki gibi heyecanlanıyorum
Ama gelelim şuraya ben bu kişiye tek bir kere hoşlandığımı belli edecek davranışta bulunmadım görevlendirmeyle gittiğim yerdi istesem ziyaret vs maksatlı gidip görebilirdim yapmadım bayram seyran özel gun bahane edip aramadım istersen seni buraya çekelim dediklerinde çalıştığım yerde sıkıntılar yaşıyor olmama rağmen evet gelmek istiyorum demedim orda çalıştığım süre zarfında odasının kapısını bir gün calip çay içmeye girmedim
Hala yolda karşılaştığımızda evlenmeyecekmişim artik yok mu kimse dediginde hic mi anlamadın demedim
Peki bunun neresi ahlaksızlık karaktersizlik sırf kalbime sahip cikamadigim için mi ahlaksız oldum ben bende istemezdim kalbi başına ait bi kalbi seveyim imkansız bi aşk için kalbim çarpsın yaşıtım zengin bekar birini seveyim ama olmadi bunun adı ahlaksızlık oluyorsa ben ahlaksizim ve bu ahlaksizliktanda utanmiyirum
Uzun yıllar ilişki yaşayıpta aşk bittikten sonra hemen evlenen erkek çok kızlar da sanki evliymiş gibi durumlara girmesin , sonra üzülen kızlarımız oluyor, niy e bozuldun ki?Bu nasıl bir bakış açısı Allah aşkına. Uzun ilişki sonrası hemen başka bir ilişkiye başlayan adamdan uzak durması gerekmez mi ? Kendine saygısı olan ayrılmasını bekleyip fırsatçılık yapmaz. Bunun kesinlikle doğru bir yönlendirme olduğunu düşünmüyorum
Bırde o kadar arıyor bak guzel şu bu sevıyesızlık bırde resım atmış belkı gozu kayar dıye herhalde arkasından sadece guldukBu kıza forum olarak kızabiliriz benceÇok çok ayıp ve tuhaf. Red edilip neden ısrar ederler. Bir de kadına hiç yakışmıyor kovalama durumları.
Uğraşmayalım calcimmm arkasından baya güldük gıybetını yaptık yettıKonum ver hemen geliyorum
E uzun yıllar evli kalanlar da her şeyi yaşamış tüketmiş yeni aşklara yelken açmaya hazır oluyor o zaman. Ne hoş...Uzun yıllar ilişki yaşayıpta aşk bittikten sonra hemen evlenen erkek çok kızlar da sanki evliymiş gibi durumlara girmesin , sonra üzülen kızlarımız oluyor, niy e bozuldun ki?
Merhabalar ben bir hastahanede sevgilisi olan birinden çok hoşlanıyorum. Bende orda çalışıyorum ve benden 2-3 yaş küçük. Belki çok yanlış ama onu arzuluyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olun yol gösterin.
Yardım edilecek bir şey göremedim bu sevdadan vazgeçeceksin erkeklerin köküne kıran mı girmişMerhabalar ben bir hastahanede sevgilisi olan birinden çok hoşlanıyorum. Bende orda çalışıyorum ve benden 2-3 yaş küçük. Belki çok yanlış ama onu arzuluyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olun yol gösterin.
neyine beğenmedim attınız ? Karaktersiz kelimesi az kalmış ondan mı ???karaktersizsiniz.
Bızımkı benden baya korkar bu olay olduktan ertesı gun sonra söyledı ılk elı ayağı boşalmış söylesem kızar mı dıyeööööhh yaaa
vallahi bıktım şu tip insanlardan
sevgilin karakterli çocukmuş aferim tuttum, seni verdim gitti
şaka bi yana gerçekten erkekte bitiyo olay. ama işte kızlar da yapışık çıkınca cinlerim tepeme çıkıyo benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?