Aynı iş yerinden sevgili yapmak

selendmec

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2025
14
3
1
26
1 sene önce iç mimarlıktan mezun oldum. 3 aydır da bir ofiste çalışıyorum. 3 kişi çalışıyorlar ve çalışanlarda patronun akrabaları. Ben de bunlardan birisyle 2 aydır sevgiliyim. Patrondan bunu biliyor herkes biliyor. İlk sorun şu ki 2 gün işe gitmedim ve bu süreçte bana günaydın dışında gün içinde mesaj atmadı. Sadece akşam aradı konuştu. Bu da kafamda şunu doğuruyor ben bu işten ayrılsam bu ilişki hep böyle mi olacak. Çünkü işte her gün görüyorum iyiyiz ama gitmeyince böyle. Sorunca da çalışıyorum diyor. Konuşup bitirsem mi ne yapsam? Diğer bir sorunda ben burda ilk ay 10.000 diğer ay 15.000 bu ay da 18.000 tl aldım. Patron şunu söylüyor daha tecrübesiz öğrenme aşamasında olduğun için kademe kademe artacak. Napsam bilmiyorum iş bulup çıksam mı yoksa hemen çıksam mı ama boş kalmakta istemiyorum. İşte bakıyorum hiç geri dönüş yapan yok. Sizce ne yapayım

Patron şunu söylüyor daha tecrübesiz öğrenme aşamasında olduğun için kademe kademe artacak
Patron özel bir evrende yasıyor galiba.Tecrübesizsin, öğreniyorsun, yeni mezunsun gibi gerekçeler yasal olarak geçerli değil.Asgari ücretin altında calıstıramaz…
Gerekli yerlere sikayet eder cıkardım ben olsaydım.
Sevgili konusunda da gün içinde birlikteyken yogunlugunu görüyorsundur aslında.1 dk sını ayırıp yazabilir,düsündügünü özledigini hissettirebilir.2 ayda böyleyse bilemedim.

1 sene önce iç mimarlıktan mezun oldum. 3 aydır da bir ofiste çalışıyorum. 3 kişi çalışıyorlar ve çalışanlarda patronun akrabaları. Ben de bunlardan birisyle 2 aydır sevgiliyim. Patrondan bunu biliyor herkes biliyor. İlk sorun şu ki 2 gün işe gitmedim ve bu süreçte bana günaydın dışında gün içinde mesaj atmadı. Sadece akşam aradı konuştu. Bu da kafamda şunu doğuruyor ben bu işten ayrılsam bu ilişki hep böyle mi olacak. Çünkü işte her gün görüyorum iyiyiz ama gitmeyince böyle. Sorunca da çalışıyorum diyor. Konuşup bitirsem mi ne yapsam? Diğer bir sorunda ben burda ilk ay 10.000 diğer ay 15.000 bu ay da 18.000 tl aldım. Patron şunu söylüyor daha tecrübesiz öğrenme aşamasında olduğun için kademe kademe artacak. Napsam bilmiyorum iş bulup çıksam mı yoksa hemen çıksam mı ama boş kalmakta istemiyorum. İşte bakıyorum hiç geri dönüş yapan yok. Sizce ne yapayım
Sevgılıden önce ısını değiştir bu paralar ne böyle asgari ücret bile değil? Karın tokluguna mı gıdıyorsun ayrıca 3 kısının calistiği ortamda ne dıye hemen sevgılı yapıyorsun 3 aydir kız bekleseydın ya biraz😂😂

1 ay gibi kısa sürede sevgili olunur mu bilmiyorum.Pek anlamam bu işlerden gerçi saçma bir yorum yapmış olmayayım.Mimarsınız maaşınız niye öyle az?İş araştırın yeni bir iş bulunca çıkarsınız.Ayrıca görüştüğünüz kişiden pek ışık göremedim.Nasıl hissediyorsanız öyle hareket edin.

Patron özel bir evrende yasıyor galiba.Tecrübesizsin, öğreniyorsun, yeni mezunsun gibi gerekçeler yasal olarak geçerli değil.Asgari ücretin altında calıstıramaz…
Gerekli yerlere sikayet eder cıkardım ben olsaydım.
Sevgili konusunda da gün içinde birlikteyken yogunlugunu görüyorsundur aslında.1 dk sını ayırıp yazabilir,düsündügünü özledigini hissettirebilir.2 ayda böyleyse bilemedim.
Çıkmak istiyorum zaten ama iş bulmak çok zor bunu da düşünüyorum iyi kötü şu an elime para geçiyor

Sevgılıden önce ısını değiştir bu paralar ne böyle asgari ücret bile değil? Karın tokluguna mı gıdıyorsun ayrıca 3 kısının calistiği ortamda ne dıye hemen sevgılı yapıyorsun 3 aydir kız bekleseydın ya biraz😂😂
İş bulamıyorum kimse almıyor tecrübe yok diye

1 ay gibi kısa sürede sevgili olunur mu bilmiyorum.Pek anlamam bu işlerden gerçi saçma bir yorum yapmış olmayayım.Mimarsınız maaşınız niye öyle az?İş araştırın yeni bir iş bulunca çıkarsınız.Ayrıca görüştüğünüz kişiden pek ışık göremedim.Nasıl hissediyorsanız öyle hareket edin.
İşten de çocuktan da ayrılmak istiyorum

Çocukken yani yeni mezun ve 20 yaşında minik bir firmaya girdik. 3 kuruş paraya anlaştık. Bir iki hafta oldu borçları gördük ve kaçtık😁 bir kaç öyle saçmalamadan sonra KPSS ile atandım.

Yerinizde olsam oyun programlama için sertifika alırdım. Özellikle unity… Dil bilgim yoksa onu hallederdim. Sonra sağa sola başvuru yapardım. Yok alanım iyi diyorsanız. Eksik olan sertifika vs tamamlayın.

Çocukken yani yeni mezun ve 20 yaşında minik bir firmaya girdik. 3 kuruş paraya anlaştık. Bir iki hafta oldu borçları gördük ve kaçtık😁 bir kaç öyle saçmalamadan sonra KPSS ile atandım.

Yerinizde olsam oyun programlama için sertifika alırdım. Özellikle unity… Dil bilgim yoksa onu hallederdim. Sonra sağa sola başvuru yapardım. Yok alanım iyi diyorsanız. Eksik olan sertifika vs tamamlayın.
Çıkayım mı yani. Bende diyorum ki iş bakayım bulunca çıkayım

konuyu 3 4 cümleden sonra okumadım daha ilk işinde sevgili yapmakla hata etmişsin işinle ilgili geleceğine yatırım yap kendini düşün yani işine odaklan bundan sonra da bu tarz durumlardan uzak dur hem etik değil hem hoş görünmüyor hem başına gereksiz yere dert açıyorsun hem de gittiğin her yerde birileri çıkıyor zaten neredeyse hepsi boş beleş ihtimaller
mesafe koyarsan kim gerçekten istiyor gerçekten kararlı kim düzgün insan gözlemlersin yok uzak durmazsan hepsini deneyip ruhen yorulursun kariyerinde de ilerleyemezsin yazık edersin yani

Verdikleri para çok saçma ama ic mimarlıkta da öyle kolay iş bulunmuyor. En azindan asgari ücret yapsınlar sigortanı yatirsinlar sen de o arada yeni iş bak. İş bulunca çık. İş görüşmesinde çalıştığın gözüksün tecrübesizi şimdiki patronun gibi bedava çalıştırmak isteyenler alıyor. Özelde çalışmaya devam edeceksen gözün açık olsun. Her yere başvur.

Calismaya mi gidiyorsunuz sevgili bulmaya mi yahu yeni mezun olmussun ilk girdigin iş yerinde 3 ayda sevgili oluyorsun. Bu kafayla is yerlerinde duzgun bir itibarin olmaz. Ayrica tecrubesiz olmak asgari ucret alti calistirilabilir demek degil yani daha bundan haberin yok. 10bin liraya insan işe mi gider bi de okul okuyorsunuz 😄😄😄 sinirim.bozukdu

Bi konu daha vardı aklıma o geldi abi kardeş mimardi konu sahibi sevgili olmuştu hemen kardeşle sonra abiye de takılmıştı falan 🤣🤣🤣

Çıkayım mı yani. Bende diyorum ki iş bakayım bulunca çıkayım
Konu sahibi buradan insanlara söylemek kolay siz kendi hesap kitabınıza bakın.
Malesef bu ülkede staj için para talep eden firmalar var.
Herkes kendi alanında değerlendirme yapıyor.
Mimarlık sektörü malum ülkemizde.
Siz bence çocuğa fazla bel bağlamayın ağırdan alın yüz göz olmayın.
İş yerinde tecrübe kazanıp kendinizi geliştirmeye bakın derim.
Çocukla da zaten bir şeylerin olacağı varsa olur yoksa da uzatmadan ayrılırsınız.

İşe girer girmez sevgili yapmak.....Sizin önceliğiniz işi öğrenmek tecrube kazanıp daha iyi bir yere geçiş yapmak.Ama yok illa o zehir alınacak .İşimde nasıl gelişirim demek yerine beni niye aramadı,niye geçiştirdi diye kafa yormak.....Aferin devam edin ,zaten işyerinde 3 kişisiniz hemen biriyle sevgili olunmalı olmazsa kurbağalar kısır kalır....

Back
X