Ayni kisi tarafindan iki sefer terk edildim :(

Çok teşekkür ederim

Gerçekten çok haklısınız. Evlilik hayalleri yüzünden ben de kendime kızıyorum. Çok teşekkürler

Rabbim bile ozene bezene yaratmisken bir gerizekali terk etti diye degerini o mu bicti simdi? Sen degerlisin.
Kim ilk sevgilisiyle evlendi ki? Hepimizin hayatindan bu tip curuk elmalar gecti. Boyle boyle sepetimizdeki curuk elmalari ayikladik. Insanin hayatina bir suru kidi girer, cikar. Kimi bizimle kalir kimi gider. Gidenleri hep bosverdik. Biz yolumuza devam ettik bizimle kalanlarla. Daha cok gencsin. Yurunecek cok yolun var. Daha kimler karsina cikacak. Antidepresan kullanmak da gunumuz sartlarinda cogumuz kullaniyor normal. Adam da ayrilmak icin ailesini bahane etmis. Antidepresan kullananlar defolu degil. Bir de neden kendi ozelin kendinde kalmiyor? Bu senin ozelin, herkese soylemek zorunda degilsin. Sen ozelsin unutma. Degerini bilenle hayatina devam et.

depresyon falan bahane kısacası bir tarafı yememiş.böylelerine birden fazla şans vermeyin.buarada depresyon tedavisini kimseyle paylaşmak zorunda değilsiniz.o sizin özeliniz.evlenme vs iş ciddiye binme durumu varsa sadece bu yola gireceğiniz kişiyle paylaşın.onun ailesiyle size sormadan paylaşması bana doğru gelmedi.

Şimdi bana muhtemelen biğinmidim mesajları gelecek de yazıcam yani....
Herhangi bir psikolojik durumun dışarıya olan etkisine herkes katlanamaz....
Benim de o konuda sorunlarım var ilaç da kullanıyorum ben bile kendi durumuma katlanamayıp dışarıya vuruyorsam siz düşünün gerisini....

katlanmak da zorunda değil ha katlanamayacagını dile getırmiş ayrılmış bu çok
normal...
Bana aşırı pislikçe gelen davranış şu ya kızın durumu aynı durum değişmemiş neden kızla barısıyorsun sal şu kızı dimi ama...

siz nasıl inanıyorsunuz bakın herkes için demiyorum bunu ama....
Aşırı büyük hataları affetmek bazen
Kendimize yapılmış olan kötü davranışı tekrarlaması için karşı tarafa hak tanımaktır...

keza o sevgiyle sözler hep verılır verılıe ama hayat bu karşımıza hesapta olmayan şeyler olur ve yollar ayrılır...

22 23 yaş bana sözler için erken bir yaş gibi geliyor....

değersiz hissetmek de bu durumda normal bişey ama geçecek....
Kendinizi sevin..
Bence hayatın formulu şu
Az beklenti
Kendini sevme
Anı yaşama ve mutlu olduğun sürece bir yerde kalmak...

"Ablasi beni tanimadigi halde hep dusmanca haraketler gosterdi bana karsi. Ikinci kez terkederken de ablasina benimle baristigini soylemeye cesaret bile edemedigini soyledi.Her yerden sildim onu tamamen bitirdim.
Bunu sana açıkça söylemesi seni hiç sevmediği anlamına geliyor acı ama gerçek unutmaya bak biran önce.

Çok teşekkürler

Çok sevdiğim bir yazarın çok sevdiğim bir sözü var. "Aynı ilişkiye tekrar başlamak aynı kitabı tekrar okumak gibidir."Yani siz bu ilişkiyi bir kere bitirmişsiniz ikinci kez başlamak zaten tekrar aynı şeyleri yaşamaktır. Bittiyse bitti artık önüne bak ve yepyeni bir sayfa aç.Dimdik ayakta dur. İleride karşına çok daha iyi insanlar çıkabilir. Umudunu yitirme. Her şey gönlünce olsun.

Teşekküler eksik olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…