- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
Kızlar fikirlerinizi merak ediyorum. Benim sorunum eşim ve ailesinin bana olan tutumu ya da tutumsuzluğu mu desem ?
Benim bu modern olduğunu düşündüğüm beynim artık durdu ve anlayamıyor bu durumu. Siz anladınızmı ?
Ben anladım...
Eşinizin ailesi size hayatı zindan ediyor ve etmeye devam edecek...
Eşiniz de pasif kalarak hatta onların yanında yer alarak sizi evlendiğinize pişman edecek...
Zaten hali hazırda pişman olunası bir evlilik...
Tavrınızı koyun artık...
Başta eşiniz olmak üzere bu insanları silkip kendilerine getirmezseniz eylemleri artarak devam eder...
Maddi manevi tükenirsiniz...
tatillerde bazen aynı odada kalmak zorunluluğu oluyor ayrı yatak varsa sorun etme derimKızlar fikirlerinizi merak ediyorum. Benim sorunum eşim ve ailesinin bana olan tutumu ya da tutumsuzluğu mu desem ?
Evlendiğimden beri her türlü mevzuda sanki ben yokmuşum gibi, sadece eşim varmış gibi sohbet etmeleri.
Her tatil fırsatında görümcemin yanımızda gelmek istemesi ve bunu yaparken emrivaki yapmaları.
Son tatilimizde görümcemin aynı hotel odasında bizimle kalmak istemesi.
Şimdi de eşim önemli bir sınav vermek üzere yurt dışına eğitime gidiyor. Bu eğitimin masrafları bize ait ve çok çok yüksek. Yine aynı görümce eşimin yanında gidecekmiş. Tatil yapacakmış. Eşimin konsantrasyonunu bozmaya gidiyor yani.
Benim bu modern olduğunu düşündüğüm beynim artık durdu ve anlayamıyor bu durumu. Siz anladınızmı ?
Acik bi şekilde esinle konus
Konuyu sadece esin hallederim senin cabalarin ters teper..
Benimdr kv balayi dahil olmak üzere her tatil imizde bizimle ayni odada kalmak ister..
Canım bana evli bir çiftin yanında ek bir yatakla hotelde aynı odada kalmak istemesi absürd geliyor. 3 kuruş daha az para vericem diye evli bir çiftin özel mahrem hayatını istila etmek hiç hoş değil. Ben 360 gün işyerinde dirsek çürütüp çalışıp 360 gün boyunca yüzünü gördüğüm insanları tatilimde görmek istemiyorum. Benim anlayışım bu.tatillerde bazen aynı odada kalmak zorunluluğu oluyor ayrı yatak varsa sorun etme derim
ama eşinin yurtdışında sınavı varken gidip tatil yapcam demesi hiç olmamış, gidilecekse bile sen giderdin yani
o ayrı bir olay zaten canım, ben anlattığın duruma yorum yaptım, evet bana kalırsada zaten en başından yanlız tatile çıkmalıydınız yeni evliler olarak, beraber tatile çıkılacaksa da kadınların anlaşması şart, ama anlaşamadıkları gayet açıkken bu ısrar anlamsızCanım bana evli bir çiftin yanında ek bir yatakla hotelde aynı odada kalmak istemesi absürd geliyor. 3 kuruş daha az para vericem diye evli bir çiftin özel mahrem hayatını istila etmek hiç hoş değil. Ben 360 gün işyerinde dirsek çürütüp çalışıp 360 gün boyunca yüzünü gördüğüm insanları tatilimde görmek istemiyorum. Benim anlayışım bu.
Sizinle yatmak istemesi fln gercekten absürt ama eşinizin yanına gitmek istemesi belki eşinize iyi gelecekKızlar fikirlerinizi merak ediyorum. Benim sorunum eşim ve ailesinin bana olan tutumu ya da tutumsuzluğu mu desem ?
Evlendiğimden beri her türlü mevzuda sanki ben yokmuşum gibi, sadece eşim varmış gibi sohbet etmeleri.
Her tatil fırsatında görümcemin yanımızda gelmek istemesi ve bunu yaparken emrivaki yapmaları.
Son tatilimizde görümcemin aynı hotel odasında bizimle kalmak istemesi.
Şimdi de eşim önemli bir sınav vermek üzere yurt dışına eğitime gidiyor. Bu eğitimin masrafları bize ait ve çok çok yüksek. Yine aynı görümce eşimin yanında gidecekmiş. Tatil yapacakmış. Eşimin konsantrasyonunu bozmaya gidiyor yani.
Aynı oda da kalmanız çok saçma.. Sonuçta siz karı kocasınız.. Karı koca ilişkiye gireceğiniz zaman napıcak sizi mi izlicekk alkış mı tutacak.... Adam yurt dışında sınav derdinde, görümceniz tatil derdin de ama eşinizz düşüncesizin biri olduğu için bu duruma izin verdiği için her şeye balıklama atlaması normal yanii..Elinizi tam yumruk vuramamışsınız bence...
Eşiniz ne diyor pekii.. Ve ayrıca kusura bakmayında o saygısızsa sizde saygısız olun.. Bu işler böyle yürüyor artıkk!!sormayın. Tam yumruk vursam saçını başını yolmam gerek. Buna da terbiyem müsade etmiyor. Karşımda da son derece saygısız bir karakter var. Eşimle de konuştum. NET konuştum. Çok açık konuştum. Uzun bir süre ailesigillerin evine gitmek istemiyorum. Eşimi de izlemeye aldım. Ama umudum az. Böyle gelmişler böyle gidiyorlar... Evi terk etmeyi bile düşündüm bi süre.
Sizinle yatmak istemesi fln gercekten absürt ama eşinizin yanına gitmek istemesi belki eşinize iyi gelecek
Eşiniz ne diyor pekii.. Ve ayrıca kusura bakmayında o saygısızsa sizde saygısız olun.. Bu işler böyle yürüyor artıkk!!
Siz de gidin o zaman eşinizi o kızla gezemeye göndermeyin madem sınav için orada gereğince davransın yahu.Görümcem kendini gezdirmesini, yemeyi içmeyi gezmeyi çok sever. Tatil yapmaya gidiyorum, bir günümü bile heba edemem diyor. Eşim ise eğitime gidiyor, onu düşünecek ne vakti ne zamanı ne de piskolojisi var. Düşünün, koca bir tatil beldesi ve yalnız takılan kız kardeş ? Ben eşimde kardeşini merak etmeyecek, telaşlanmayacak bir davranış modeli görmedim henüz.. adam merak eder. bunu yapmaya hakkı yok.
Bu başka bir mevzu tabi. Cok önemli bir sınavsa ve abisinin onda aklı kalacaksa gitmesinin önüne gecemez misiniz?Görümcem kendini gezdirmesini, yemeyi içmeyi gezmeyi çok sever. Tatil yapmaya gidiyorum, bir günümü bile heba edemem diyor. Eşim ise eğitime gidiyor, onu düşünecek ne vakti ne zamanı ne de piskolojisi var. Düşünün, koca bir tatil beldesi ve yalnız takılan kız kardeş ? Ben eşimde kardeşini merak etmeyecek, telaşlanmayacak bir davranış modeli görmedim henüz.. adam merak eder. bunu yapmaya hakkı yok.
Eşimle de çok net konuştum demişsinizya, yani bu duruma tepkisi cewabı ne ben onu merak ettim.. Size hak veriyor mu?bunu ben de fark ettim. Bana yazdığı mesaj beni şoke etti. daha da onların evine gitmek istemiyorum...
Bu başka bir mevzu tabi. Cok önemli bir sınavsa ve abisinin onda aklı kalacaksa gitmesinin önüne gecemez misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?