- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
abisinin cebini bu kadar düşünüyorsa neden yurtdışına giderek masraf çıkartmaya çalışıyor. kaç yaşında bu görümce merak ettim en fazla 15 snrım bu şımarlıkla. gerçekten bazı erkek aileleri oğlunun ev işlerine karışmayı huy edinmiş. onun artık ayrı bir evi oldugunu idrak edemiyorlar.
bide kızacaklar ama bekarlık başına vurunca abiye sarmış tez zamanda bir koca buluna....
az yengelik yap sende pisleşme git koca bul tanıştır yapıştır falan filan ayıp ayıp utanhararetle koca bakıyor kendine. Ama kriterleri epey yüksek ve keskin. Dediğin doğru, habire abiye sarma durumu var. Bu kafayla koca da bulamaz o. yazık bana.
az yengelik yap sende pisleşme git koca bul tanıştır yapıştır falan filan ayıp ayıp utan
Peki bu 25 yaş üstü görümceniz tatilde sizinle aynı odada kalmak istediğinde eşinizin tepkisi ne oldu...yani haaa bakarız olabilir falan gibi cümleler sarfettiyse eşinizde sorgulamanız gerekir..bence 25 yaş üstü birinin abisi ve yengesiyle aynı odada tatil yapma isteği hastalıklı bir zihnin ürünüdür bunu kabul edende aynı zihniyettedir...Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama ben 10 yıllık evliliğimde şunu gördüm ne kadar sert ve kararlı davranırsanız kazanan siz oluyorsunuz merhametten maraz doğar....yani gerçekten şok oldum....Bu KK da daha neler görüp duyucaz bakalım....Keşke 15 olsa. tolere ederdim emin ol. 25 üstü !
bir kilo pambık olacağına bir kilo demir ol sende hakkatten yar kafasını kafasını...hahah. benim gösterdiğim adayları beğenmiyor. Ama maazallah. pamuk ipliği olup raftan düşsem, başını yarıcam hatunun... uzak durayım.
Vallahi ne yalan soyleyeyim ilk baslarda bas edemiyordum . Çünkü esim kv nin art niyetini göremiyordu. Cok bunaldigim Zamanlar da olmustu. Ama süre verdim esime. Allah tan kv cok patlak verdi sacma sapan hareketler yapti ve esim de annesinin sacmaladigini anladi. Artik tamamen benim yanimda. Bunda en büyük etken benim esime şu mesaji vermem: biz bir aileyiz ve ben asla senin huzursuz olmani istemiyorum . Annen de zamanla Anlayacaktir dedim. Beni sadece sen Düşünüyorsun dedi. Mesela bu ayin sonunda düğünleri olacak ben gidecegim ama hiçbir şey olmamis gibi davranacagim . Esime de dedim ki dostunuz var dusmaniniz var kimseye karsi seni ve aileni küçük dusurmem dedim....nasıl baş ediyorsun ?
Peki bu 25 yaş üstü görümceniz tatilde sizinle aynı odada kalmak istediğinde eşinizin tepkisi ne oldu...yani haaa bakarız olabilir falan gibi cümleler sarfettiyse eşinizde sorgulamanız gerekir..bence 25 yaş üstü birinin abisi ve yengesiyle aynı odada tatil yapma isteği hastalıklı bir zihnin ürünüdür bunu kabul edende aynı zihniyettedir...Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama ben 10 yıllık evliliğimde şunu gördüm ne kadar sert ve kararlı davranırsanız kazanan siz oluyorsunuz merhametten maraz doğar....yani gerçekten şok oldum....Bu KK da daha neler görüp duyucaz bakalım....
Vallahi ne yalan soyleyeyim ilk baslarda bas edemiyordum . Çünkü esim kv nin art niyetini göremiyordu. Cok bunaldigim Zamanlar da olmustu. Ama süre verdim esime. Allah tan kv cok patlak verdi sacma sapan hareketler yapti ve esim de annesinin sacmaladigini anladi. Artik tamamen benim yanimda. Bunda en büyük etken benim esime şu mesaji vermem: biz bir aileyiz ve ben asla senin huzursuz olmani istemiyorum . Annen de zamanla Anlayacaktir dedim. Beni sadece sen Düşünüyorsun dedi. Mesela bu ayin sonunda düğünleri olacak ben gidecegim ama hiçbir şey olmamis gibi davranacagim . Esime de dedim ki dostunuz var dusmaniniz var kimseye karsi seni ve aileni küçük dusurmem dedim....
Sana kimse bişey diyemez dedi esimde sağolsun. . Yani esimle dirdir edip basinin etini yemeden sakince ve ailesini kotulemeden konusunca çözüldü hersey. .
Ben artık sadece esimi düşünuyorum annesi ve gorumce zerre kadar umrumda degil ne derlerse desinler esim benim yanimda ya gerisi tin..
Ayri şehirlerdeyiz zaten gorev nedeniyle bende çalışıyorum hem. Baslarda arıyordum ama ona bile kusur buluyordu artik hiiic aramiyorum bayramda bile aramadim mesela.peki ziyarete gidiyormusun ? Ben gitmek istemiyorum artık.
Ayri şehirlerdeyiz zaten gorev nedeniyle bende çalışıyorum hem. Baslarda arıyordum ama ona bile kusur buluyordu artik hiiic aramiyorum bayramda bile aramadim mesela.
Ama dugunleri cenazesi olur giderim esimi yalnız birakmam. O düğüne de dedigim gibi gidicem hatta elbisemi falan aldım hazirlandim hicbirsey olmamis gibi de gülüp eglenecegim. Bi laf derlerse de o onlarin cahilligi terbiyesizligi umrumda değil esimi o kadar çok seviyorum ki mutluluğuma golge dusurmelerine izin vermem....
Kaldi ki ayni sehirde olsaydik ta oyle cok gitmezdim herhalde . Çalışıyorum derdim. Simdi en önemli nokta senin esin. Bunu sen cozemezsin esin çözecek.
bir şey sorcam aynı odada aynı yatakta ortanızda abisine sarılarak mı yoksa odanın koltuğunda mı yatacak şimdi bak bu çok önemli eğer koltukta yatacak olan sen isen bence bu evliliği bir gözden geçir derim hatta yok bence hiçbir şey bekleme sen bu evliliği komple gözden geçir hatta bunu kayın ailene söylede bu iş böyle böyle böyle aynı odalarda kalmak nedir görümce mi kumamı abisi ile nikahlımı ne bu ortamıza girme isteği bu fesatlık neden eğer sizede normalse bu tavırlar tamam ben ayrılıyorum oğlunuzdan buyursun iki kardeş birlikte yaşasınlar ...
Benim durumum daha zor. eşimin işi burda. Benim de. Kayınvalidem arabayla 10 dakika mesafede oturuyor. Ben gitmezsem gitmem ama eşim sürekli orda zaten. İş çıkışı annesinin evi yol üzeri ve muhakkak uğruyor o eve. Yemeğe davet ederdi kayınvalidem sık sık. o yemeklere de gitmicem. Sizinki gibi cenaze ve düğünlerde ancak. Onda da onların yanında oturmak zorunda değilim. Başkaları ile sohbet ederek günü kurtarırırm. Eşim de benim aileme gelmesin oturmaya. İstemiyorum artık. Hafta sonlarımız da bundan böyle ayrı gayrı geçecek. Görümcem eşimle meydanı boş bulup bol bol gezecek. Ve taşlar bir bir yıkılır. Böylece evliliğim de yavaş yavaş tamamen bitecek. Görünen köy bunu gösteriyor. Eşimin ailesini ziyarete gitmek benim için imkansız. ölmeyi tercih ederim.[/QUOTE1][
Bu konuyu esinle konustiginda esin ne diyor peki
Bence sen gayet normal davranış sergiliyorsun her normal insanın düşünüp davranacağı gibi ama bu durumda sana uzaylıymış gibi bakan eşin ve ailesi cidden anormal...ya parası yoksa gitmesin kardeşim ne işi var abiyle yengenin yanında ...bırak aynı odada yatmayı seninle tatile nasıl gelebiliyor. Ayrıntını bilmiyorum ama ben kesinlikle görümcemle yola bile çıkmazdım...bu arada evlensede bu zihniyet yine sana rahat vermez bu sefer kocasıyla takılır peşine, her kavgada gelir abisine zırlar.....insanların özeline saygı göstermek neden bu kadar zor..
Yani aslında amacına ulaşmış tatilini rezil etmiş geri kalanından bişey anlamadığına eminim...bunlara sert takılacaksın, afedersin ama ondan daha çirkef olacaksın ve eşine seni kaybetmek bana dokunmaz en fazla iki gün ağlar yoluma devam ederim mesajını gizliden vereceksin...kaybetme korkun olmadığını anlayabilirse bu sefer o seni kaybetmemek için çaba gösterir bence...Beni kata kulleye getirdiler. Eşim tatile 2 gün kala görümcemin de geleceğini ilan etti. tecrübesizim. Kötü olmamak için sustum. Çünki bana yol üzeri bir beldede bırakacağız diye konuştu. Yola çıktık, 1 gün kalırım dönerim dedi. 1. günden sonra 2. gün de kalayım bari, 1. günden birşey anlamadım dedi. Veeeee ben patladım. Sahilde bir restoranda yemek yiyeceğimiz yerde manzarının tadını çıkarabilecekken ben ellerim titreyerek sinir harbi ile uğraşıyordum. 2. gün akşam otobüse bindi gitti. O da zorunla. hatırlamak istemediğim iğrenç bir tatil.
Bence sen gayet normal davranış sergiliyorsun her normal insanın düşünüp davranacağı gibi ama bu durumda sana uzaylıymış gibi bakan eşin ve ailesi cidden anormal...ya parası yoksa gitmesin kardeşim ne işi var abiyle yengenin yanında ...bırak aynı odada yatmayı seninle tatile nasıl gelebiliyor. Ayrıntını bilmiyorum ama ben kesinlikle görümcemle yola bile çıkmazdım...bu arada evlensede bu zihniyet yine sana rahat vermez bu sefer kocasıyla takılır peşine, her kavgada gelir abisine zırlar.....insanların özeline saygı göstermek neden bu kadar zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?