Aynı odada bizimle uyumak istedi

son cumlelerınde ne demek ıstedıgını anladım
yanlıs anladıysam tabi ki... sanmam, o düşündüğün şey degıldır
büyük ihtimalle fazla şımarık bir kız ve sizi kıskanıyor
her şeye burnunu sokan biri olmak istiyor. şımarık s.gün teki işte. ama sorun o degıl bence
sorun eşinde senın

Sanırım haklısın. Sorun tamamen eşimde. Ama bu bahsettiğim Görümce de çok ileri düzeyde eğitimli yaşını başını almış biri.

Sanırım haklısın. Sorun tamamen eşimde. Ama bu bahsettiğim Görümce de çok ileri düzeyde eğitimli yaşını başını almış biri.
öylelerı daha şımarık oluyor ve özguven patlıyor onlarda resmen. terbıyesız şey..işte her şey eşinde bıtıyor, tavrını koysa
herkese yerını bıldırse böyle olmaz.

eşin görümceye bi dur demezse o da haliyle devam eder.. düşüncesiz insanlara fırsat vermeyin açın ağzınızı

öylelerı daha şımarık oluyor ve özguven patlıyor onlarda resmen. terbıyesız şey..işte her şey eşinde bıtıyor, tavrını koysa
herkese yerını bıldırse böyle olmaz.

eşimle konuştum. önce yağ gibi su yüzüne çıkmaya çalıştı. Zaten adamda yönetici özelliği sıfır. Analitik düşünme %30 larda. Olaya objektif bakamıyor. Adamı rahatsız etmiyor kardeşi tabi. Beni ediyor ama. Eğer böyle devam ederse, ömür boyu tercih yapmak zorunda kalacak.

işte eşlerin büyük hatası bu; eşlerine yüklenıyorlar ama aileye bişi diyemıyorlar olan eşe oluyor
ileride savaşa zemın hazırlamaktır bu işte.. illa ki aklına basına sen nefret ettıkten sonra mı gelecek? illa küslük olunca mı anlayacak? erkek arada kalıyor dıye bazı ınsanlar üzülüyor ya?? aslında suç tamamen erkekte, en başta bunlara zamın hazırlamak yerıne herkesın yerını bılmesı gerektıgını söylese
daha sonra pişman olacakları şeyler olmaz.

o nasıl görümceymiş abisine nikah kıysa yeridir ne demek aynı odada kalmak , nasıl bir fantazinin ürünü,gruplaşmayı çok mu seviyormuş,bu ne paylaşımcılık bu ne iyi ruh bu ne ......

Benim ailem hiç karışmaz. Kız kardeşim var. Benden iki kuruş fazla çıkacak diye ödü kopar. Sen evlisin der. Bekarlık gibi değil der. Tek başına karar vermezsin der. Benim ailem aristokrat gibi. Eşimin varlığını tanıyor ve saygı duyuyorlar. Hiçbirşeyin eskisi gibi olmadığının farkındalar. Ama eşimin ailesine bi bakarmısınız ? katil olmak istiyorum ben.

öyle olur genelde... sankı erkegın yuvası yuva degılmıs gıbı ailesi her seye mudahale eder ve sonra olanlar olur.. bu bır gercek; bazı aileler erkek evlatlarının mutsuz olması ıcın yasıyormus gıbıler. karsı tarafı hıc dusunmuyorlar, ama kendı kızlarına her seyın en ıyısını ıster ve kural koyup evlendırırler.

o nasıl görümceymiş abisine nikah kıysa yeridir ne demek aynı odada kalmak , nasıl bir fantazinin ürünü,gruplaşmayı çok mu seviyormuş,bu ne paylaşımcılık bu ne iyi ruh bu ne ......

Canım ağzından bal damlıyor. Çok haklısın. Ruhu pisiko olmuş. Aklı sıra aynı odada kalınca daha az para öderiz diye düşünüyor. Öbür yandan bunlar evli, yalnız kalmak ister fikri yok. eşimde de yok işin garibi....

Allahını seversen evli bir çiftle aynı odada kalmak ya evlat tapulu kaynana işi (kız erkek anası farketmiyor karakter bozuk olduktan sonra) ya aktif fantezi dünyasını faaliyete geçirmek için an kollayan ergen işi...kaç yaşındaki bu görümce denilen fantazik polyanna illeti..

birde aşırı aşırısı merak ettiğim bir durum var kaynanalar oğullarının ya da kızlarının yuvalarını dağıttıklarında bedava kına mı dağıtıyorlar ,duygu durumları nasıl oluyor aşırı aşırı merakım var bu duruma (nohut kafa gibin oldu :) )

abisinin cebini bu kadar düşünüyorsa neden yurtdışına giderek masraf çıkartmaya çalışıyor. kaç yaşında bu görümce merak ettim en fazla 15 snrım bu şımarlıkla. gerçekten bazı erkek aileleri oğlunun ev işlerine karışmayı huy edinmiş. onun artık ayrı bir evi oldugunu idrak edemiyorlar.

Canım 25 üstü desem ?

Keşke 15 olsa. tolere ederdim emin ol. 25 üstü !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…