Aynı odada kalmak?

Valla düşürebilir ağına aman dikkat
Tatilden sonra da beklersin kuzu kuzu telefon. Sonra kızgınlıklarını bir mesaja dökersin.. Cevap verir vermez belli değil..

köylüye kurban olsun o.bırak kız adam olmaz ondan teh daha 3 ayda noluyoruz. bitanesi benim arkadaşıma önce tenimizin uyumu demişti hey allam

Kesinlikle sende sikinti yok, adam salak!! Benimde esimle aramda büyük yas farki var, o cok tecrübeli biri, bir cok iliski yasamis. Benim icin ise esim herseyle ilkti.. Herneyse, esim asla ve asla tanisma dönemimizde gel birlikte kalalim edelim demedi. Ta ki biz birbirimizi bi kac ay tanidiktan sonra ve coook asik olduktan sonra birlikte tatil düsüncesi cikti.

Geri kafali ne demek ya, ...sinir bozucu gercekten.

Adamın amacı evlilik değil hemen yatağa atmakmış. Geç olmadan anladığınız iyi olmuş

ya bi s....gitt diyeydiin ya ne gerizekalı bu bazı erkekler ya
köylüsün canım sen sıkıntı sende ,,,,,, sende ne sıkıntısı olsun canım sacmalama
nasıl bi kafaya sahip bunlar ya

Manavdan kavun mu alıyormuş dibini koklayarak alacak ?

Bu adamlara ne oluyor ya evliliğe öyle aynı odada kalıp bişiler yaşayarak mı karar veriliyormuş biz yanlış yapmışız anam ozaman töbe töbeee bu ne saçmalık normal bir erkek olsa zaten önce aynı odada kalmak yerine ayrı odalarda kalmayı teklif ederdi

Ben bunu birkaç arkadasımda da duydum ben görmeyelı ılıskılerın de tarzı degısmıs;yok ten uymu var mı bılmem lazım yok bakıre mısın oyleysen ayrılalım vs cok duydum ...Bunun acık tanımı zaten bellı ''senle yatcam canım ısterse devam ederım,istersem de tekmeyı basarım'' bence o terk etmeden sen tekmeyı bas..Cunkı yatmadıgın ıcın yakında su mesaj gelecek:sen cok ıyı bırısın ama ben anını yasayan bırıyım senle olamayacagım en ıyısı bu hoscakal ...Sen yaz bence ..

yazık ya su ılıskıler ne kadar bozuldu ne kadar yozlastık nedır ten uyumu biz kucukken kollarımızı yan yana getırıp arkadaslarımızla rengımıze bakardık bı bıldıgım ten uyum buydu

gözlere bakmak mıdeden kelebekler ucusması kalbın atması sakarlaşmak ne konusacagını bılememek degıl mıydı aşk
ask masum seydı ya

iyi de adam yurtdisinda yasiyormus..
size sundugu teklif gercekten onun yasadigi yerde cok normal karsilanabilir.
evet buyuk ihtimal sizinle beraber olmakta istiyor,38 yasindaki adam zaten el ele oturup cekirdek citlemek istemez..

aranıznle ilişkida his tutku var mı diye senle ilişkiye girerek bakıcak uyum var mı diye.keyfi bittikten sonra da , biz uyuşamıyoruz diyip arkasına bakmadan gidecek.
sonra siz buraya konu açacaksınız,kendimi kullanılmış hissediyorum diye.
zamanı geriye alalım,siz hiç kendinizi kullanılmış hissetmeyin,o da kendine kendini tatmin edecek başkasını bulsun

kımse uc gunluk adama teslım etmemelı kendını

kasına gozune fıkrıne asık olacak once adam

o senı test edecek ıyı hoşta

o adamlıktan kalmıs be canım
İşte buna üzülüyorum ya kimse sen neyi seversin nelerden hoşlanırsın demiyor hep abazanlık.
ayrıldın ınsallah degıl mı @zehra64[/QUOT
Diyaloğu kestim cnm zaten bi ilişki yoktu ki ayrılık olsun ele ele bile tutuşmadım ama adam resmen beni kullanılacak kız gördü...

Karşıma kaçıncı hayırsız insan çıkışı saymadm bile... ne günah işledim de çıkıyor bilmiyorum hiç evlenemiycem sanırım...buraya hep hayal kırıklıkları yazıyorum bi gün daha mutluyum diyemedim son 3 yıldır hayatım çok kötü gidiyor . Hep bi şanssızlık

Yol yakınken yüzlerini gösterdiği için Allaha çok şükretmelisiniz ve mutlu olmalısınız. Bu zihniyetteki bir erkekten çocuğunuz olduğunu düşünün. Asla güvenemezdim. Kızımı da oğlumu da nasıl yetiştirirdi.. bu tabiri caizse evlenilecek değil eğlenilecek erkekmiş ama midesi alana...

Son derece kaba,görgüsüz ve minik beyinli bir asalakla takılmissiniz..size köylü kafası dediği anda kıçına tekmeyi basıp uzaklasmaliydiniz.

Ben o kadar açık görüşlü insanım bana bile oeh artık dedirtti.

3 günde nasıl bir sıcaklık, sempati ve güven duyup gidebilirsin ki bir yere?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…