Aynı odada kalmak?

çok yanlış yazmıssınız.Koylu dıye aşağıyalamıs kızı
Yanlış yazmadım düşüncelerim hala bu şekilde. Ancak köylü diye aşağılamak kimsenin haddi değil. Ağzının payını verseymiş. Ona köylü diyen adama "ya ama evleneceğimiz ne malum" minvalinde konuşması ancak değerini düşürür. Onu hayatından def etmeli, onun iyiliği için söylüyorum.

Inanç meselesi, prensip meselesi v.s.
Bir grup diye gördüğünüz bu dusuncedeki insanlar sizin dusuncenizdekileri de hoş olmayan ithamlarda eleştirme hakkına sahip öyleyse.
Kimse kimseye saygı duymasın, grup grup ayrılalım.
Buraya yapmasanız bile düşüncelerimizi arindirmaliyiz diye düşünüyorum.

Dakka bir gol bir hemen yatağa atma peşinde.Bundan eş olmaz.Herkes kendi yoluna derdim

Sehirliler hemen atliyormuymus bu teklife sen ben Köylü degilim namusluyum de kocam olmadan tirnami uzatmaam neyin kafasini yasiyorsun hadi yoluna niyetin belli oldu ben öyle ucuz kizlardan degilim de bas tekmeyi

Bak sen öküze,yatağa atma planları kuruyor şerefsiz

Böyle erkekleri görünce sıkıntı ben de mi diyorum ya da hepsi abazanlık peşinde mi. Hani neden kendimi suçluyorum acaba böyle bi teklif edilecek hafif bi kizim mi diye düşünüyorum. Neydi bunun ortası bilemiyorum. Ama tek abazanlık yapılan ben değilimdir diye düşünüp rahatlıyorum. Ken dimi değersiz hissettiyiyorlar neden hep uçkur peşinde. Cinsellik tamam yaşanır ama herşeyin zaman ı var. İlk günden böyle denilince kendime hakaret algılıyorum bunu çünkü ben bi obje değilim ki. Bu adam niye baba o gözle bakıyorum. KadınsIn iki ruhun okşansın istiyorsun ama gel gelelim ki bu tarz erkekler oldukça yalnız öleceğim gibi. Umarım bi gün ilk önce beni yatağa atmayı değilde çayı kaç şekerli içtiğimi merak eden bi erkek çıkar karşıma... (

canım senı uzun zzamandır takıp edıyorum sen bıran once evlılık olsun kafasında oldugun ıcın senı abuk subuk ınsanlar buluyor
sunu da soyleleyım erkege ser sekılde hayır dıyeceksın
koylu kafası nedır koylu mılletın efendısıdır kendıne gel dıyeceksın kı senden kıymetlısı olmaz o zaman
bıraksın bu ıslerı gıtsın uc gun sonunda canım bye dıyecek
salla su adamı

sen saf degılsın sadece yuzun yumusak hyaır dıye kımsenın kalbını kıramıyorsun

heyt kendıne gel dıyeceksınn

tavrın durusun olacak ya hıc bır erkek bunları dıle getıremeyecek

ayrıca cok sınırlendımmm o zamparayı dehle

guclu ol gucsuz oldugun ıcın oluyor bunlar oncekı konunda uzun uzun yazmıstım okudun ınsallah

kımse uc gunluk adama teslım etmemelı kendını

kasına gozune fıkrıne asık olacak once adam

o senı test edecek ıyı hoşta

o adamlıktan kalmıs be canım

Aynı muhabbet bana da oldu daha tanismanizin ilk günü bana yatmamiz lazm dedi bende dedim sen ne sacmaliyorsn dedim yanls anladın dedi aşk olcak mi sevgi olcak mi onu görmek istiyorum dolunmycam söz dedi bende inandım gittim yattık beraber sarıldık falan ondan snra sevgi olabileceğini hissetmiş aramızda hiç bisi olmadı ve su an evliyiz :)

Yok be bacım varsın köylü desin geri kafalı desin hatta hatta örümcek beyinli desin bak sen bak aşk varmıymış onu hissedicrkmiş yok artık yaa dahada neler o bavulunda sana kırmızı jartiyerlerde getirir bide utanmadan şunu giyde tahrik oluyomuyum bakıyım der

Sen şanslıymışsın valla iyi cesaret ama belli olmaz bu erkekler

Bu erkeklerin senaryosu hic degismiyor. Biraz da yaratici olsalar.

Ayni odada kalmazsan kezban, kalirsan peynir derler.

Bence tanima asamasi layikiyla olmali oyle otel odalarinda degil.

hayır canım sende sıkıntı yok gayet de doğru düşünen doğru yapan sensin. adamın pişkinliğine bak vay efendim aranızda aşk sevgi varmı ona bakıcakmışmış.. bas tekmeyi gitsin bence açıklama bile yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…