Aynı Problemi Yaşayanlar Var mı?

özet geçmiş. sanırım ilk görüşte aşktan bahsediyo. yok öyle bi dünya

Ilk görüşte aşk değil ilk görüşte bu erkekle olunur mu diye dusunuyormus şey anlamında galiba öyle doğru anladim

Okbde cinsel takıntılar olduğunu duymuştum okbsiniz sanırım, doktora gitmeniz gerek başka yolu yok.

Allah için biri anladı... sen o zorluģu bana sor... her gün ağlamaktan bıktım

Başta anlamayanlardan biride benim. Biz kk hatunlari olarak paragrafsiz yazilara gıcık oluyoruz da. Yani sizin durumunuzun tek çaresi doktor ama gidemiormussunuz. O zaman aklima alternatif acaba biraz aklınızı başka şeylerle meşgul etseniz olmaz mı ?

Düsünmek zorunda kalıyorum kizlar... beynime aniden gelen sorular oluyor. Yoksa ben manyak mıyım sevgilimle aramı bozayim

Özet:
Konu sahibi sevgilisiyle 4 yildir beraber..sevgilisi bi gün ben bi kiz begensem söylerim demis güzellik olarak..konu sahibi de seni seviyorken baska erkek icin hos biriymis demem demis ..

iddialasmislar..sevgilisi konu sahibine sürekli erkek resmi göstermis..yok begenmiyorum falan derken artik her gördügü erkek hakkinda uygunsuz düsünmeye baslamis..

Doktora gitmis..2 ay kadar ilac kullanmis..napabilirim diyor??sevgilisiyle iliskisi de zor durumdaymis bu yüzdn..

OKB teşhisi zaten doktor koymuş sanırım tedaviyi yarıda birakmissiniz.Ilaclarinizi almadan geçecek bir rahatsızlık değil demek ki... Geçmiş olsun

Düsünmek zorunda kalıyorum kizlar... beynime aniden gelen sorular oluyor. Yoksa ben manyak mıyım sevgilimle aramı bozayim
Canım mesela aklına her geldiğinde farklı bir işe yoğunlaş hemen, belki böyle etkisi yavaş yavaş azalır zor durum allah yardımcın olsun.

Yapmadım mı sanıyorsun?
Tv izleyemez oldum...
dusunmucem dedigin an daha cok basliyor beynim

olur ara sıra öyle şeyler.. kafandan atmaya bak
bu arada
katılıyorum.

Ben aklima gelen vesveseden dinledigim bir tavsiyeyle kurtulmustum. Geldiginde gelmesini istemiyorsunuz ya hic oyle davranmayavaksiniz. Birakin gelsin. Yani onun vesvese oldugunu akliniza fisildandigini dusunun ve rahat olun. Bu sekilde kaybolup gidiyor. Onu zihinde geri itmeye kalkarsaniz dahada israrci oluyor. Yani gelmesin of gitsin yerine gelirse gelsin mantigiyla yaklasin. Yani onu umursamayin hatta gelsin ne olacak deyin. Ben boyle yenmistim. Hatta cok cabuk.

Aslında aklıma geldi fakat kendim bilerek dusuncem diye bu da takinti olur devam eder diye korktum acikcasi..

Sevgilim hariç begendigim erkekler oluyor bu doğal. Bir ünlü ya da bir baskası. Ama bu benim kafamda öyle bir efsaneleşiyor ki o kisi takıntı haline geliyor. Yahu güzel giyiniyorum tam sokaga cikicam o kisi icin suslenmis gibi hissedip ust bast degistiriyorum.

Aslında aklıma geldi fakat kendim bilerek dusuncem diye bu da takinti olur devam eder diye korktum acikcasi..
Bilerek dusunmeyin zaten. Gelmesin diye kendiniz zorlamayin. Yani gelirse gelsin mantigiyla bakin. Zorladikca israrci oluyor bu dusunceler. Tabi bilerekte dusunun demiyorum. Ya ne biliyim zor bir durum aslinda kucuk bir vesveseyede benzemiyir. Biraz fazla takinti olmus. Bilemedim. Ama bakin bence cozumu vardir her problemin. Hepimiz hayatta ne psikolojik sorunlar atlatiyoruz esiginden donuyoruz vs. Derdi veren dermanida veriyor. Inkaniniz oldugu bir vakitte doktora da gidin hala gecmezse.
bu arada bir tavsiye daha erkeklere bakmayin. Ama bunu bilincl olarak bakmiyimda dusunmiyim diye degil ilgilenmeyin bakmayin. Bundada zorlarsaniz kendinizi bu sefer yine zihninize bin tane dusunce hucum eder muhtemelen. Ya ne diyim Allah kurtarsin insaAllah zor bi durum aslinda kolay degil.

Canım inan facebookumu bile sildim ya televizyona gözlerimi kısıp bakıyordum erkek çıkınca.. insanlarla konusurken adam bile olsa bakmiyorum yüzlerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…