Ayni psikolog

Doktor sizin arkadasiniz oldugunu nerden biliyor..

Reklam yapmış gibi geldi bana sadece.
"O da bana geliyor" demiş

Soyle oldu x kiside bana geliyor durumunuz benzerlik gosteriyor onunla daha cok vakit gecirin gibi seyler soyledi.bende gizlilik yokmu neden ondan bahsettiniz dedigimde onun icin bir sir degil bu.zaten o arkadaslarina anlatmis durumunu yoksa soylemezdim dedi.bende benden kimseye bahsedilmesini istemiyorum deyip terapiye devam ettim ama arkadasim hakkimda imali konusunca ona anlattim ayni kisiye gidiyoruz diye.bu sefer arkadasim ay benim hakkimda biseymi soyledi diye tedirgin oldu.anlatmadi dedim anlatmamisti yuzeysel konusmustu ve kendisine selam yollamisti.simdi benim bu doktoru birakmam kolay ama hakkimda ne konustugunu ogrenmek icin gidip agzini mi arayim yoksa gidip acik acik endiseleniyorum size davami accam deyim yoksa endise icindeyim benim endiselerimi giderin ve terapiyi birakalimmi deyim bilemedim.belliki bu kadina benden bahsetmemis ama kadin gidip hesap sormak niyetinde

Kime sikayet etcem

Psikolog kadin degil erkek

Psikolog kadin degil erkek
daha iyi ya işte
ben olsam eğer kendimi artık güvende hissedemeyeceksem gitmez tedaviyi bırakırdım. Başka bir yerde başka bir psikolog bulurdum. Ona da birşey açıklamak zorunda değilim.
Dava açılacak bir durum göremedim. Açsanız da kanıtlayacağınız birşey yok. Ama o arkadaşınız gidip hesap sorabilir, neden benim de geldiğimi söylediniz diye.
Ayrıca hangi durumunuz benzerlik gösteriyormuş ta beraber vakit geçirecekmişsiniz ki.. Çok hoş değil evet haklısınız. Rahatsızlık verici

Tesekurler belki biraz fazla mi evham yapiyorum bilmem.paylasacagi devasa sirlarim yok nihayetinde

Bende arkadasin hesap sormasindan korkuyorum zaten.o zaman dktor bana kizip abuk subuk herseyi ortaya dokermi diye.

Bende arkadasin hesap sormasindan korkuyorum zaten.o zaman dktor bana kizip abuk subuk herseyi ortaya dokermi diye.
Yok hiç sanmıyorum. Adam size açık açık söylemiş. O arkadaşında senle aynı sıkıntıyı yaşıyor beraber vakit geçirin demiş. Ki bu kısmı hiç anlamadım gerçekten ama neyse.
Yani sana sakın arkadaşına söyleme dememiş, bilhakis konuş demiş. Arkadaşın bundan rahatsizlik duyar konuşursa o ikisinin arasında olan bişi. Ki arkadaşında bağırıp çağırabilecek mi, en fazla neden söylediniz diyecek kibarca. Bundan dolayı da adam niye sizi düşman belleyip sırlarınızı anlatsın.
Gerçekten ben böyle bir durumun yaşanacağını sanmıyorum.

İnsan bir şeyden çok korktuğunda kuruntu yapar. Bazen ben de yaparım. Evde kameralar olduğunu falan düşünürüm mesela. SOnra düşününce .çok saçma gelir. Sizinki de kuruntu olmuş biraz.

İnsan bir şeyden çok korktuğunda kuruntu yapar. Bazen ben de yaparım. Evde kameralar olduğunu falan düşünürüm mesela. SOnra düşününce .çok saçma gelir. Sizinki de kuruntu olmuş biraz.
Icimi rahatlattiniz inanin yakinda randevum var acaba doktora bu duygudan bahsetsemmi endise ve kiruntu yaptigim bu durumu dile getirsemmi diye dusunuyorum.ters tepmez umarim

Bende aynini dusunuyorum tesekur ederim.bu arada bu arkadas ile de neredeyse hergun beraberiz arkadas ortamlarinda ama bu konunun bahsi hic gecmiyo sadece birbirimize selam verip normal sohpet ediyoruz .

değiştir bence bu çok saygısız bi hareket arkadaşınla aynı psikoloğa gittiğini psikologdan öğrenmen çok saçma bi özeliniz var belki ben de ilk psikoloğa gittiğimde çok tedirgindim ama sağolsun gittiğim psikolog çok samimi ve gizliliğe önem veren birisi istersen sana da tavsiye edebilirim :')

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…