- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Dandinidastana2
-
Doktor sizin arkadasiniz oldugunu nerden biliyor..Bir suredir akil danisiyorum kisa sureli terapi goruyorum ve birde ne ogreneyim bir arkadasim da ayni psikologa gidiyormus.bunu soyleyen de psikolog un kendisi.arkadasima bir sure bisey soylemedim sonra onunla da paylastim.kendimi berbat hissediyorum yani bu doktor hakkimda arkadasa bilgi vermismi dir diye .sizde degistirmeliyim ben bu doktoru.cunku cok rahatsiz oldum bu durumdan.yoksa doktorla konusnalimiyim bilemedim.kimsenin ozele saygisi yokmu bu nasil doktorluk anlamadim gitti
Psikolog bi sırrınızı ortaya dökmemiş ki, sadece o kişinin de kendisine geldiğini söylemiş. Kaldı ki psikoloğa gitmek artık bu devirde bir çok kişinin yaptığı şey.
Herkes farklı şeyler söylemiş tabi bakış açısı sonuçta. Bana çok vahim bir durum gibi gelmedi. Ayrıca sizinle konuştuğunu ona anlatacağını sanmam. Size onunla ilgili birşey anlattı mı.. anlatmaz ya koca kadın niye öyle şeylerle uğraşsın. Ama sizde bir güvensizlik oluştuysa gitmeyin tabi ki, içinizi rahat anlatamadıktan sonra bir anlamı yok. Bırakırsanız da bence bişi yapmaz ya ne bileyim hıncından başkasına anlatması falan benim kafama biraz ütopik geliyo.
Soyle oldu x kiside bana geliyor durumunuz benzerlik gosteriyor onunla daha cok vakit gecirin gibi seyler soyledi.bende gizlilik yokmu neden ondan bahsettiniz dedigimde onun icin bir sir degil bu.zaten o arkadaslarina anlatmis durumunu yoksa soylemezdim dedi.bende benden kimseye bahsedilmesini istemiyorum deyip terapiye devam ettim ama arkadasim hakkimda imali konusunca ona anlattim ayni kisiye gidiyoruz diye.bu sefer arkadasim ay benim hakkimda biseymi soyledi diye tedirgin oldu.anlatmadi dedim anlatmamisti yuzeysel konusmustu ve kendisine selam yollamisti.simdi benim bu doktoru birakmam kolay ama hakkimda ne konustugunu ogrenmek icin gidip agzini mi arayim yoksa gidip acik acik endiseleniyorum size davami accam deyim yoksa endise icindeyim benim endiselerimi giderin ve terapiyi birakalimmi deyim bilemedim.belliki bu kadina benden bahsetmemis ama kadin gidip hesap sormak niyetindePsikolog bi sırrınızı ortaya dökmemiş ki, sadece o kişinin de kendisine geldiğini söylemiş. Kaldı ki psikoloğa gitmek artık bu devirde bir çok kişinin yaptığı şey.
Herkes farklı şeyler söylemiş tabi bakış açısı sonuçta. Bana çok vahim bir durum gibi gelmedi. Ayrıca sizinle konuştuğunu ona anlatacağını sanmam. Size onunla ilgili birşey anlattı mı.. anlatmaz ya koca kadın niye öyle şeylerle uğraşsın. Ama sizde bir güvensizlik oluştuysa gitmeyin tabi ki, içinizi rahat anlatamadıktan sonra bir anlamı yok. Bırakırsanız da bence bişi yapmaz ya ne bileyim hıncından başkasına anlatması falan benim kafama biraz ütopik geliyo.
Kime sikayet etcemDurduk yere mi soyledi arkadasin da geliyor diye? Laf oraya nasil geldi? Arkadasinla alakali bi detay verdi mi? Yok yere soyleyip bilgi de verdiyse bence de sikayet etmelisin.. Nerede hasta gizliliği??
Diş doktoru, goz doktoru olur anlarim (yine de yanlis ama) ama psikolog cok daha mahrem olmali..
Bu durumda doktora ne soylemeliyimo nasıl psikolog ya
bizim işimiz de sır saklamak gerektirir ve kimseye esasen alenileşmiş olan bilgileri dahi söylemeyiz
Psikolog kadin degil erkekPsikolog bi sırrınızı ortaya dökmemiş ki, sadece o kişinin de kendisine geldiğini söylemiş. Kaldı ki psikoloğa gitmek artık bu devirde bir çok kişinin yaptığı şey.
daha iyi ya iştePsikolog kadin degil erkek
ben olsam eğer kendimi artık güvende hissedemeyeceksem gitmez tedaviyi bırakırdım. Başka bir yerde başka bir psikolog bulurdum. Ona da birşey açıklamak zorunda değilim.Soyle oldu x kiside bana geliyor durumunuz benzerlik gosteriyor onunla daha cok vakit gecirin gibi seyler soyledi.bende gizlilik yokmu neden ondan bahsettiniz dedigimde onun icin bir sir degil bu.zaten o arkadaslarina anlatmis durumunu yoksa soylemezdim dedi.bende benden kimseye bahsedilmesini istemiyorum deyip terapiye devam ettim ama arkadasim hakkimda imali konusunca ona anlattim ayni kisiye gidiyoruz diye.bu sefer arkadasim ay benim hakkimda biseymi soyledi diye tedirgin oldu.anlatmadi dedim anlatmamisti yuzeysel konusmustu ve kendisine selam yollamisti.simdi benim bu doktoru birakmam kolay ama hakkimda ne konustugunu ogrenmek icin gidip agzini mi arayim yoksa gidip acik acik endiseleniyorum size davami accam deyim yoksa endise icindeyim benim endiselerimi giderin ve terapiyi birakalimmi deyim bilemedim.belliki bu kadina benden bahsetmemis ama kadin gidip hesap sormak niyetinde
Tesekurler belki biraz fazla mi evham yapiyorum bilmem.paylasacagi devasa sirlarim yok nihayetindedaha iyi ya işte
ben olsam eğer kendimi artık güvende hissedemeyeceksem gitmez tedaviyi bırakırdım. Başka bir yerde başka bir psikolog bulurdum. Ona da birşey açıklamak zorunda değilim.
Dava açılacak bir durum göremedim. Açsanız da kanıtlayacağınız birşey yok. Ama o arkadaşınız gidip hesap sorabilir, neden benim de geldiğimi söylediniz diye.
Ayrıca hangi durumunuz benzerlik gösteriyormuş ta beraber vakit geçirecekmişsiniz ki.. Çok hoş değil evet haklısınız. Rahatsızlık verici
yerinizde kim olsa bir kısım endişelenirdi. Ama uzaktan bakınca bir psikoloğun bu tip oyunlara gireceğine pek ihtimal veremedim.Tesekurler belki biraz fazla mi evham yapiyorum bilmem.paylasacagi devasa sirlarim yok nihayetinde
Bende arkadasin hesap sormasindan korkuyorum zaten.o zaman dktor bana kizip abuk subuk herseyi ortaya dokermi diye.daha iyi ya işte
ben olsam eğer kendimi artık güvende hissedemeyeceksem gitmez tedaviyi bırakırdım. Başka bir yerde başka bir psikolog bulurdum. Ona da birşey açıklamak zorunda değilim.
Dava açılacak bir durum göremedim. Açsanız da kanıtlayacağınız birşey yok. Ama o arkadaşınız gidip hesap sorabilir, neden benim de geldiğimi söylediniz diye.
Ayrıca hangi durumunuz benzerlik gösteriyormuş ta beraber vakit geçirecekmişsiniz ki.. Çok hoş değil evet haklısınız. Rahatsızlık verici
Psikolog boyle oyunlara gelmez ama cok tedirgin edici.bundan doktora bahsetsem daha ni cok kotu olur acaba.yani endiselerimi dile getirmelimiyimyerinizde kim olsa bir kısım endişelenirdi. Ama uzaktan bakınca bir psikoloğun bu tip oyunlara gireceğine pek ihtimal veremedim.
Yok hiç sanmıyorum. Adam size açık açık söylemiş. O arkadaşında senle aynı sıkıntıyı yaşıyor beraber vakit geçirin demiş. Ki bu kısmı hiç anlamadım gerçekten ama neyse.Bende arkadasin hesap sormasindan korkuyorum zaten.o zaman dktor bana kizip abuk subuk herseyi ortaya dokermi diye.
Icimi rahatlattiniz inanin yakinda randevum var acaba doktora bu duygudan bahsetsemmi endise ve kiruntu yaptigim bu durumu dile getirsemmi diye dusunuyorum.ters tepmez umarimİnsan bir şeyden çok korktuğunda kuruntu yapar. Bazen ben de yaparım. Evde kameralar olduğunu falan düşünürüm mesela. SOnra düşününce .çok saçma gelir. Sizinki de kuruntu olmuş biraz.
bahsedebilirsin tabi. o konuda en iyi seni o rahatlatacaktır.Icimi rahatlattiniz inanin yakinda randevum var acaba doktora bu duygudan bahsetsemmi endise ve kiruntu yaptigim bu durumu dile getirsemmi diye dusunuyorum.ters tepmez umarim
değiştir bence bu çok saygısız bi hareket arkadaşınla aynı psikoloğa gittiğini psikologdan öğrenmen çok saçma bi özeliniz var belki ben de ilk psikoloğa gittiğimde çok tedirgindim ama sağolsun gittiğim psikolog çok samimi ve gizliliğe önem veren birisi istersen sana da tavsiye edebilirim :')Bir suredir akil danisiyorum kisa sureli terapi goruyorum ve birde ne ogreneyim bir arkadasim da ayni psikologa gidiyormus.bunu soyleyen de psikolog un kendisi.arkadasima bir sure bisey soylemedim sonra onunla da paylastim.kendimi berbat hissediyorum yani bu doktor hakkimda arkadasa bilgi vermismi dir diye .sizde degistirmeliyim ben bu doktoru.cunku cok rahatsiz oldum bu durumdan.yoksa doktorla konusnalimiyim bilemedim.kimsenin ozele saygisi yokmu bu nasil doktorluk anlamadim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?