• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı şehirde kayınvalidemin evinde 2 gece kalma sorunu

insanlar iş itibariyle her gun gidip geliyor karşı yakaya

ayrıca banyo işi falan gerçekten rahatsızlık verıcı

kim ne yaparsa ilerde kendinde bulur. kim zalim olursa ona zulmeden çok olur. benim oğlum evlendiğinde yanımda kalmak istediğinde eşi bu kadar sorun yaparsa kahrolurum herhalde. bazı kayınvalideler de abartıyor ama bi şekilde denge lazım.

bence bi arkadaşın dediği gibi cma akşamı gidin. sorun yapmayın. inanın anne olunca, erkek evlat sahibi olunca benim hayata bakışım çok değişti. siz de ilerde anlarsınız ama o zamana kadar eşinizle aranızı bozmayın. ben ilk evlendiğimde aşırı kıskanç biriydim. eşimi ailesinden fena kıskanır, oraya gitmek istemezdim ama zamanla çok sular akıyor. olgunlaşıyor insan...

Pazar sabahı eşimle birlikte arkadaşlarımıza uçakla gideceğiz. Biz avrupa yakasında oturuyoruz kvler anadolu yakasında havaalanına yakın oturuyor. Sabah erken gideceğimiz için eşim cumartesi kvdemlerde kalmak istedi ben de tamam dedim. Dün akşam cuma günü işim var benim karşıda anadolu yakasında karşıya geçmişken hem cuma hem de cumartesi annemlerde kalalım dedi.

Haliyle sinirlendim ben 2 gün üstüste kalmak istemiyorum diye. Hem eşyalarımı hazırlamam gerekiyor hem de gitmeden önce en azından cumartesi günü duşumu alır öyle giderim kvdemlere diye düşünüyordum. Eşimse ne var bunda orada annemlerde alırsın diyor. Kvdemlere her gittiğimizde sorguya çekiyor beni bir de üst üste 2 gün kalmaya dayanamam üstelik aynı şehirde.

Erkekler neden evlendiklerini kabul etmek istemiyor? Sürekli annesinin dibinde olmak istiyor. Oysa evlendiğimizden beri 1 kez gittik kendi aileme. Ben gidelim bile demiyorum baskı yapmamak için çünkü benim ailem şehir dışında.

Dün bunlar yüzünden kavga ettik. Haksız mıyım? Aynı şehirde 2 gün kalmak zorunda mıyım? Bir gün kalsak neyse ama 2 gün kalmak istemiyorum. Nasıl ikna edeceğimi de bilemiyorum.

ben de başlarda senin gibi kasıyodum kendimi gitmem 2 gün çok kalmam başka bi çözüm filan derken insan zamanla alışıyo. yeri geliyo işimiz varsa benim evde işim çoksa yemek yapma gelin bizde yiyin diyo. başlarda bu hareketine bile sinir oluyodum benim evim yok mu yemeğimi yaparım diye kafama takıyodum.hem de 2 sokak mesafe var aramızda ama artık takmıyorum Allah razı olsun kadıncağız beni düşünüyo diyorum. Demem o ki yeni evliyken işkence gibi gelir kvnin yanında bir saat durmak ama zaman geçtikçe birbirinize alışırsınız, bence kasma kendini iki günde orda dur laf söylerse ya cevabını ver yada benim gibi cvp vermeyi beceremiyosan başka işle uğraş.eşinlede aranız bozulmasın ben de çok kavga çıkarıyodum önceleri bu sebebten ama artık takmıyoruuummm. Yaşlılar de geç

madem kalmaktan bu kadar rahatsızsın,pazar günü de evinizden gidin.sabah erkenden kalkar gidersiniz:34:

çok abartıyorsunuz bence.. aynı şehirde kendi işiniz için 1 gece kalabiliyorsanız, 1 gece daha kalabilirsiniz herhalde.. :34:

kim ne yaparsa ilerde kendinde bulur. kim zalim olursa ona zulmeden çok olur. benim oğlum evlendiğinde yanımda kalmak istediğinde eşi bu kadar sorun yaparsa kahrolurum herhalde. bazı kayınvalideler de abartıyor ama bi şekilde denge lazım.

bence bi arkadaşın dediği gibi cma akşamı gidin. sorun yapmayın. inanın anne olunca, erkek evlat sahibi olunca benim hayata bakışım çok değişti. siz de ilerde anlarsınız ama o zamana kadar eşinizle aranızı bozmayın. ben ilk evlendiğimde aşırı kıskanç biriydim. eşimi ailesinden fena kıskanır, oraya gitmek istemezdim ama zamanla çok sular akıyor. olgunlaşıyor insan...

Evet eden bulur buna katılıyorum. Durduk yere tepki vermiyorum. Eski konuları bilmediğinizden dediğiniz normal gibi geliyor ama kendisinden soğuttu.

bencede çok abartılıcak bir olay değil ama tabii senin yaşadıklarını bilemem.sadece şu ayrı yatak açma olayını anlamadım ben?yer mi yok?

İyi de zaten aynı şehirdeyiz sadece farklı semtlerdeyiz.

o zaman c.tesi de gitmeyin, pazar sabahı kalkıp uçağa gidersiniz.. aynı şehirde olmak (eğer yaşadığınız yer Istanbul ise) birşey ifade etmiyor. ben Avrupa yakasından - anadolu yakasına geçene kadar, kardeşim Belçikadan İstanbula geliyor :)

Doğur büyüt gelin hanım istemiyor diye evladın evinde 2 gece kalamasın.:43::43::43::43::43:
Yapmayın ya ayıptır günahtır.:20::20::20:

o zaman c.tesi de gitmeyin, pazar sabahı kalkıp uçağa gidersiniz.. aynı şehirde olmak (eğer yaşadığınız yer Istanbul ise) birşey ifade etmiyor. ben Avrupa yakasından - anadolu yakasına geçene kadar, kardeşim Belçikadan İstanbula geliyor :)

Ofisim mesaj kutunu boşaltır mısın?

Ben sebebini önceki konularda da burada da açıkça belirttim. Düşüncenize saygı duyuyorum ancak bazı durumlar artık sınırı aştığından aman ne var denecek durum yok malesef.

tekrar soruyorum arkadaşım belli ki kv kendinden soğutmuş.şu ayrı yatak açma olayı ne.her gittiğinizde öyle mi yapıyor.sebep neymiş?

tekrar soruyorum arkadaşım belli ki kv kendinden soğutmuş.şu ayrı yatak açma olayı ne.her gittiğinizde öyle mi yapıyor.sebep neymiş?

Bir sebebi yok ayrı yatak açıyor bir de gülüyor biz de yine de birlikte yatıyoruz. İlk kaldığımızda yaptı daha sonraları eşim zaten 2 kişilik bu yataklar dedi hhh deyip döndü gitti.

ben de kalmak istemezdim tatile gitmeden duşumu almak saçımı fönlemek isterim, kaşlarımı falan alırım, bunları da kayınvalidemin evinde yapamam.

bu arada 8 yıllık evliyim kayınvalidem de bizle asla tek yatak açmaz, ayrı ayrı iki yatak açar ve orda kaldığımızda ayrı yatarız, zaten 8 yılda 8 kere gitmemişizdir
:34:

bana ayrı yatak açsa söylerim zaten ben kocamla yatçam diye :) bu kv niye kıskanırlar gelinlerini anlamıyorum.valla cnm ben sana hak veriyorum aslında çünkü ses çıkarmazsan bu gel gitler sıklaşacak.ayrıca kv evinde kaldığında misafir gibi davran.yemekten sonra hemen kalkıp toplamak yerine ben size yardım edeyim falan de.bi resmiyet falan olsun.çok samimi olmak iyi değil.

bana ayrı yatak açsa söylerim zaten ben kocamla yatçam diye :) bu kv niye kıskanırlar gelinlerini anlamıyorum.valla cnm ben sana hak veriyorum aslında çünkü ses çıkarmazsan bu gel gitler sıklaşacak.ayrıca kv evinde kaldığında misafir gibi davran.yemekten sonra hemen kalkıp toplamak yerine ben size yardım edeyim falan de.bi resmiyet falan olsun.çok samimi olmak iyi değil.

Daha yeni evli olunca böyle muameleler insanın zoruna gidiyor ve asla unutulmuyor.

ben olsam kalmam çünkü bukonularda erkeklere bi yüz verdinmi arkası geliyor eşin için katlanıvercene o senin için karşı tarafa geçsin bi zahmet :51:

Boşver cnm iki gün sabret eşinin tepkisini çekme. Ama başka yöntem kullan istersen, yeni gecelik v.s al o gün giy çık karşısına bu gece için farklı planlarım var de e sonuçta yolculuğa çıkacaksınız 1 gece kv, yol falan eşinden ayrı kalacaksın bu kadar sensiz kalamam de gerisi sana kalmış...

Back
X