aynı şeyi yaşayanlar;fl kısalığı!!!!!

Normal dogummu yaptin ? Cok zor mu peki

Merhaba!.genetik test sonucunuz nasıl çıktı.aynı şeyi yaşıyorum da.bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba sonuçlarnız nasıl aynı durumdayım nolur yardım edin bebeğime cüce diyo doktorlar

Merhaba doğum yapmışsınızdır bebeğinizin sağlık durumu nasıl

Merhaba bebeğiniz sağlık durumu nasıl şiödi

Merhaba test sonuçlarınız çıktımı nasıl bebeğiniz

Merhaba bebeğinizin sağlık durumu nasıl herhangi bir sorun oldu mu cevap yazarsanız sevinirim

Bende aynı şeyleri yaşıyorum akondroplazi teşhisi konuldu gebelikte şimdi bebegim doğdu bize herşeyi normal geliyor ama genetik doktoruna gideceğiz sizin çocuğunuz o şekilde doğdumu

Merhaba, bebeğim 21 aylık ve çok şükür bir sorunumuz yok. Akondroplazi şüphesi varsa FGFR3 isimli bir tek gen analizi yapıyorlar. Ben doğum yapmadan önce Prof. Dr. Recep Has’a kordosentez yaptırmıştım ve bu gen analizi yapılıp temiz çıkmıştı.

Bende aynı şeyleri yaşıyorum akondroplazi teşhisi konuldu gebelikte şimdi bebegim doğdu bize herşeyi normal geliyor ama genetik doktoruna gideceğiz sizin çocuğunuz o şekilde doğdumu
Merhaba genetik doktoruna gittiniz mi acaba biz de test yaptridik 4 ayda cikar sonuc dediler 2 ayimiz kaldi

Merhaba bebeginiz nasil merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…