Heheh ben onun hastasıydım aslında ilk muayenehanesine gittiğimde ödüm kopuyordu kesin yaşlı sert bakışlı bi doktor çok ürkünçtür diyordum ama içeri bir girdim........Hiç tatlı diş hekimi görmedim ben hepsi gözümde öcüşaka bir yana herkes eskinişanlın gibi olmaz. Sonuçta hatalarımız ders almak için var bu sefer daha dikkatli incele her şeyi yeter. Ama korkma
Ailemin tepkileri de beni ayrı korkutuyor.. eski nişanlım da mühendisti ailesinde tek üniversite okuyan insandı sanırım o yüzden böyle havalardaydılar beni beğenmiyolardı bi de halbuki ben de çok iyi bi üni mezunuyum. Ama haklısın diş hekimi yani eskilerin tabiriyle hayırlı kısmetAilesiyle tanış ama bence, adamı ailesini iyice bi tanı yoksa için hiç rahat etmeyecektir. En azından fikir sahibi olup, emin olduğun bir anda ailene açarsın. Hem adam dişhekimi yani bence ailende sever sever
Bence de doğal. Ailem hep beni korudu kolladı bu konuda ama akrabalarımın söyledikleri beni çok üzdü halbuki nişan atmış kuzenim de var. Gördüğüm kadarıyla onun üstüne gidilmedi böyle.Bir yıl yeni bir ilişkiye başlamak için kısa bir zaman değil bence, hatta uzun bile sayılır. Çünkü zaten sorunlu ayrılmışsınızdır öyle olunca sünger çekmek kolay olur. Bence önüne bak herkes aynı olmaz belki bu sefer çok mutlu olacağın bir insandır. Bir de insanların nişanlıdan ayrılanlara şu muamelesini anlamıyorum, nişanlılık zaten meşru zeminde tanımak içindir. Ve ayrılmak da gayet doğaldır.
Ailemin tepkileri de beni ayrı korkutuyor.. eski nişanlım da mühendisti ailesinde tek üniversite okuyan insandı sanırım o yüzden böyle havalardaydılar beni beğenmiyolardı bi de halbuki ben de çok iyi bi üni mezunuyum. Ama haklısın diş hekimi yani eskilerin tabiriyle hayırlı kısmet
Bence de mi eriyor önce gelinlerine düzgün muamele yapmayı öğrenselerdi insanlığı bilselerdi. Neyse ki kurtuldum onlardanAman bu havaları da hiç anlamam, noluyor mühendis falan olunca başın göğe mi eriyor yani, önce karakter lazım, önce delikanlılık, merhamet, centilmenlik lazım bir adam da bence meslek sonraki mesele. İnşallah bu seferki senin için hayırlı olur canım.
Aaaa ne kadar benziyoruz. Nişan atmış 27 yaşında iki bekar öğretmenSeni çok iyi anlıyorum canım..ben de Öğretmenim 27 yaşındayım sekiz ay önce de nişan attım..ben artık kimseye güvenemem gibi geliyo ama ailem destekliyor bu konuda beni de tez vakitte hayırlı bi yuva kurmamı istiyorlar...madem için kıpır kıpır dikkatli bi şekilde değerlendir derim..mutluluklar
Tşk ederim canım iyi dileklerin için hayırlısı olsun ikimizin de hakkında nişan atıp tekrar evlenen insanların sonrasında daha mutlu olduklarını gözlemledim umarım bizde de öyle olurAaaa ne kadar benziyoruz. Nişan atmış 27 yaşında iki bekar öğretmenTeşekkür ederim canım inanıyorum senin de hayırlı kısmetin tez zamanda seni bulacak
Hahahahah üniversitedeyken muhabbeti geçmişti en ideali 25 demiştim kafamda ben de böyle bi karar almıştımHep 25 yaşlarında falan evleneceğimi düşünürdüm ama o yaşı geçtik hala bekarım. Merak ediyorum ben ne zaman evleneceğim acep
Eski nişanlım olacak hödük biz daha 18 yaşındayken 'şimdi istesen nikahı basarım' demişti. Gerçekten çok üzülüyorum her bir yılıma, 12 yıl ne demek bir çeyrek ömür resmen.Hahahahah üniversitedeyken muhabbeti geçmişti en ideali 25 demiştim kafamda ben de böyle bi karar almıştım
H
Evt yıllarını vermişsin ama değmezmiş iyikide basmamış nikahı hem evlilikte önemli olan nicelik değil nitelikmutlu huzurlu olalımda bi kaç sene geç evlenelimEski nişanlım olacak hödük biz daha 18 yaşındayken 'şimdi istesen nikahı basarım' demişti. Gerçekten çok üzülüyorum her bir yılıma, 12 yıl ne demek bir çeyrek ömür resmen.
Ben iki senede nasıl tanıyamamışım diye üzülüyordum seninkinin yanında iki sene nekiEvt yıllarını vermişsin ama değmezmiş iyikide basmamış nikahı hem evlilikte önemli olan nicelik değil nitelikmutlu huzurlu olalımda bi kaç sene geç evlenelim
İnşallah olmaz, olursa da artık herkese resti çekip Hindu tapınaklarına kapatıcam kendimiKaranlıksa o yaşadığım, evet gerçekten çok karanlıktı. İki aile arasında gerginlik çıkmasın diye uğraşmaktan yataklara düşüyordum hastalanıp. Umarım ailesiyle tanışacak cesareti kendimde bulabilirim.
Bugün bir kez daha sordu, haftaya ailesiyle akşam yemeği yiyecekmiş ben de gelmek ister miymişim? Tam geçiştirecektim kiiiiii derin bir nefes alıp cesaretimi topladım ve ''Tamam çok iyi olur, ailenle tanışmış oluruz'' DEDİM.Hahah tapınak işi kulağa hoş geliyor sessiz, sakin, huzurlu..Toplayın cesaretinizi ve yüzleşin
Bugün bir kez daha sordu, haftaya ailesiyle akşam yemeği yiyecekmiş ben de gelmek ister miymişim? Tam geçiştirecektim kiiiiii derin bir nefes alıp cesaretimi topladım ve ''Tamam çok iyi olur, ailenle tanışmış oluruz'' DEDİM.Beklemiyordu hiç şok oldu ciddi misin falan dedi çok sevindi ama gözleri ışıldadı falan hemen ailesini aramış haber vermiş. Bakalım oğullarından önce nişan attım diye bana ön yargılı yaklaşıcaklar mı ay sevgilimin ailesiyle tanışıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?