• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı sınıf

aquamarinea

Uzanıp kendi yanaklarımdan öpüyorum...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
199
319
103
Sevgiliyle aynı sınıfta olmak bir ilişki de daha fazla sorunlar açar mı ? Yıpratır mı sizce dezavavantajları var mıdır? Derslerdeki başarım düşer mi?
Bu arada üniversite okuyoruz.

Fazla soru oldu ama bir kaç arkadaşım kafamı karıştırdılar da :(

Daha önce aynı durumu yaşayanınız veya göreniniz varsa benimle paylaşabilirmisiniz?

Yani öyle aynı sınıftayız diye paso elin saçında, kalem dudağında her mimiğini düşünerek yapıp "Ulan hocaya bakınca sağ profilden nasıl duruyorum acaba?" diye delirirsen derslerini etkiler, evet.
Yok, uslu uslu derse odaklanırsan, başka herhangi bir dezavantajı filan olmaz, aksine daha tatlı geçer ünversite hayatın da ilişkin de.

Bir zamanlar arkadaşlarım olmustu ayni sinifta sevgili. Ilk once onlarin arasi gayet iyiydi bizlerle aralari acildi arkadas ortami dagildi, daha sonra kendi aralari acildi sinifta soğuk ruzgarlar esti 1 degil tam 4 çift vardi sinifta ve son yil hepsi ayrilmisti. Eger son yilinsa bu kadar da olacagini hic sanmiyorum yalniz devamli yapisik ikiz gibi yillarca suren pek gormedim... ya ben hep kotu orneklere denk gelmisim tabii derslerin de düşüş sanmam beraber calisirsiniz leyla olmazsan

Hayır öyle olmuyor.
Sınav öncesi beraber çalışıyorsunuz, bazen çalışamıyorsunuz birbirinize bakmaktan ama umurunuzda değil.
Sınava girmeden önce heyecanlandığınızı görünce "şimdi 100'den geriye sayıyoruz sakinleşiyoruz" diyip elinizi tutan bir varlık, sınav öncesi arkadaşınızla yaşadığınız bir tartışmadan sonra sınavın orta yerinde çıkınca "bir daha sorun ne olursa olsun böyle bir şey yapmak yok, yoksa ben de çıkarım" diyen biri ve daha mükemmel birçok şey.
Sanırım biraz depreştim o yüzden örnek verdim bunu genele siz bağlayın olur mu.
Hayır ağlamıyorum gözüme hasret kaçtı.
Ama en önemli noktalardan biri birbirinizin çevrenizi biliyorsunuz arkadaşlarınızla sevgiliniz arasında neredeyse hiç kalmıyorsunuz.

Yani öyle aynı sınıftayız diye paso elin saçında, kalem dudağında her mimiğini düşünerek yapıp "Ulan hocaya bakınca sağ profilden nasıl duruyorum acaba?" diye delirirsen derslerini etkiler, evet.
Yok, uslu uslu derse odaklanırsan, başka herhangi bir dezavantajı filan olmaz, aksine daha tatlı geçer ünversite hayatın da ilişkin de.
Öldüm. Bittim şu an.
Sağ profil çok önemli niye öyle diyosun, sınıfın en sağında nerede boşluk varsa oraya geçerim çok seksi sol profilimle gözükmek için.
Bunlar başlarda oluyor sonra artık ders çıkışı konuşulan konularda salak gibi gözükmemek için dersi öyle bir dinliyorsun ki ders içeriğine tez yazabilecek potansiyele ulaşıyorsun.
:KK45:

Lise ve ilkokul olsaydı "evet" derdim ama üniversite olunca çok önemli değil. Yarış yapın. İddiaya girin.

3 yıl boyunca sevgilimle aynı sınıftaydık. okulu 2.likle bitirdim. yaşanacak şey bireyseldir. eğer siz ya da karşınızdaki gereksiz kıskançlık krizlerine girip okulu size zindan edecekse hiç bulaşmayın. onunla niye konuştun, buna niye güldün diye kavga çıkartan tipler de vardı

Ay ne tatlısınız kızlar yaa:KK36:.. çok kıskandım sizleri şu an :KK34: çünkü benim hiiiçççç sınıfı bırakın okuldan sevgilim bi kere bile olmadı :KK61: ne tatlı şeyler kaçırmışım ben yaaaa

Öldüm. Bittim şu an.
Sağ profil çok önemli niye öyle diyosun, sınıfın en sağında nerede boşluk varsa oraya geçerim çok seksi sol profilimle gözükmek için.
Bunlar başlarda oluyor sonra artık ders çıkışı konuşulan konularda salak gibi gözükmemek için dersi öyle bir dinliyorsun ki ders içeriğine tez yazabilecek potansiyele ulaşıyorsun.
:KK45:
Simdi evlat o iliskiden iliskiye degisir. Bazı iliskilerde siz dersten cikinca cahil görünmeyecek konusmalar yapma cabasina girerken bazı iliskilerde genc ciftlerimiz "nereye kacsak da yiyissek bes dakka" derdindedir. Bahceye cikilip sigara arasi esliginde arkadas gruplarina takilmak, dip dibe durmaya ozen gosterip arkadaş grubu icinde ekstra neseli olmak da ikinci sırayı takip eder. Bu kaygilarin icinde yuzerken, normalde derse girerken adamdan ayrilinca sinifta normal hayata geri donup insan evladi gibi ders dinleme imkani hasil olur; ama ayni sinifa beraber girerse bu ikinci tur iliskiler, artik amfinin en arkasinda yan yana oturma ve bacak temas ettirip üç saniyede bir heyecanlanmalara kadar gider artik konsantrasyon dusuklugunun dozu. Anca final donemlerinde biraz artik herkes kendi arkadaslariyla evde veya kutuphanede calisma fedakarligi gosterir de durum toparlanir biraz.Ya. Siz daha saf saf cikislarda dersi tartisin. : )

Sevgiliyle aynı sınıfta olmak bir ilişki de daha fazla sorunlar açar mı ? Yıpratır mı sizce dezavavantajları var mıdır? Derslerdeki başarım düşer mi?

Fazla soru oldu ama bir kaç arkadaşım kafamı karıştırdılar da :KK43:

Daha önce aynı durumu yaşayanınız veya göreniniz varsa benimle paylaşabilirmisiniz?
Sen kendini bizden daha iyi tanırsın
Ben iş ortamında Bile işime kitlenemiyordum mesela
Ama hem iş -okul hem sevgiliyi bir götüren arkadaslarımda vardı

Fazla soru oldu ama bir kaç arkadaşım kafamı karıştırdılar da :KK43:

Birlikte aynı sınavlara çalışıyosun daha iyi bence

Simdi evlat o iliskiden iliskiye degisir. Bazı iliskilerde siz dersten cikinca cahil görünmeyecek konusmalar yapma cabasina girerken bazı iliskilerde genc ciftlerimiz "nereye kacsak da yiyissek bes dakka" derdindedir. Bahceye cikilip sigara arasi esliginde arkadas gruplarina takilmak, dip dibe durmaya ozen gosterip arkadaş grubu icinde ekstra neseli olmak da ikinci sırayı takip eder. Bu kaygilarin icinde yuzerken, normalde derse girerken adamdan ayrilinca sinifta normal hayata geri donup insan evladi gibi ders dinleme imkani hasil olur; ama ayni sinifa beraber girerse bu ikinci tur iliskiler, artik amfinin en arkasinda yan yana oturma ve bacak temas ettirip üç saniyede bir heyecanlanmalara kadar gider artik konsantrasyon dusuklugunun dozu. Anca final donemlerinde biraz artik herkes kendi arkadaslariyla evde veya kutuphanede calisma fedakarligi gosterir de durum toparlanir biraz.Ya. Siz daha saf saf cikislarda dersi tartisin. : )
Ya daha o yakınlaşma olayına girmeden araya tatil girenler var bir de.
Çiçeği burnunda çift birbirlerine ancak açılabilmişlerdir.
O ders çıkışı, sınav çıkışı konuşmalar daha "arkadaş" safhasındayken olur. Herkesle bıcır bıcır konuşurken ikili arasındaki diyalog sıfıra iner heyecandan. Mecburen dersten, yemekte ne olduğundan filan konuşmalı ortaya kesinlikle herkesle konuşabildiğin, hoşlanma belirtini asla göstermeyecek bir şeyler atmalı, göz göze fazladan iki dakika gelmek için kıçını yırtmalısındır.
Yani o aralar önemli olan sadece sol profil, sınıfa giriş anında nasıl gözüktüğünüz, yemekhanede nereye oturduğu, aradan sonra derse girip girmeyeceğidir. :)
3 saat aralıksız voleybol oynandığını bilirim, millet dağılsın artık da karşılıklı top sektirelim diye, ah ah, o bahsettiğiniz günler de gelir inş amin :KK45:

Back
X