- 22 Kasım 2015
- 802
- 861
- 103
- 31
- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Yazdığınız tüm olumsuz şeyleri yapmayın. Olur biter. Uzun uzun yazmaya gerek yok. Yapıyorum dediklerinizi yapmıyoruma çevirin. Biraz oluruna bırakın yahu. Adam da haklı, siz de haklısınız ama bu kadar baskı ile zor ilerler.Merhabalar, bir onceki konum baya olayli gecti, en sonda da kapatilmisti belki hatirlarsinizmerak eden arkadaslar da vardi durum bildiriyorum öncelikle sevgiliyiz suan.
Yalniz soyle bir durum var. Calistigimiz kurum kucuk ve biz ogrenilmesini istemiyoruz. Cesitli baskilara maruz kaliriz cunku. İlk zamanlarda sanirim biraz belli ettik, aranizda bir sey mi var diye soranlar olunca isyerinde biraz daha uzak davranma karari aldik.
Benim hicbukadar yakinda sevgilim olmamisti cok zorlaniyorum, is arkadaslarimdan kiskaniyorum ☹ ayni yerde calisirken nasil olacak bilmiyorum. Yanyana oturduklari bir is arkadasimiz var sabah onla ise gelip onla geri donuyorlar, bunu problem yapiyorum. O da şimdi birden sen otobusle git diyemem diyor. Hak veriyorum ama içimdeki kiskanma durumuna engel olamıyorum iliskimize yansitiyorum. Nasil davranmaliyim simdi..
Hic boyle dusunmemistimOna otobüsle git diyemiyor,geri çeviremiyor ama siz o kişiyle beraber gitmesinden rahatsız olmanıza rağmen sizi geri çeviriyor.Siz sevgilisi o sıradan arkadaşı.Sevgilinize önceliklerine dikkat etmesini söyleyin.Böyle ilişki olmaz
Ayni yerde olmasak belki problem olmayacak ama her sey gozumun onunde olunca, oluruna birakamiyorumYazdığınız tüm olumsuz şeyleri yapmayın. Olur biter. Uzun uzun yazmaya gerek yok. Yapıyorum dediklerinizi yapmıyoruma çevirin. Biraz oluruna bırakın yahu. Adam da haklı, siz de haklısınız ama bu kadar baskı ile zor ilerler.
E yani o istermiydi mesela bir erkekle her gün gidip dönmenizi.Kız sevgilinizi şöförü yapmış,sevgilinizde şoförlükten memnun gibi görünüyorAyni yerde olmasak belki problem olmayacak ama her sey gozumun onunde olunca, oluruna birakamiyorum
Aslinda sofor olarak dusunmuyorum. Cunku binalari yanyana. Sabahlari aliyor bunda kotu niyet olarak algilamiyorum ama yine de kiskaniyorumE yani o istermiydi mesela bir erkekle her gün gidip dönmenizi.Kız sevgilinizi şöförü yapmış,sevgilinizde şoförlükten memnun gibi görünüyor
Seks isteyen değil sevistigim bir adam vardiSiz önceki konusunda seks isteyen çocuk vardı o konunun sahibimisiniz?
Tesekkur ederim yorumunuz icin. Yasak koymuyorum onunla gidemezsin, onu goturemezsin gibi cümleler kurmuyorum ama rahatsiz oluyorum. Yanlis belki bilmiyorum suratım dusuyor engel olamiyorum sadece.Ne kadar saçma bir şey istediğiniz. Bana sevgilim "artık arabayla onlarla gitme, güvenmiyorum. Ne olur ne olmaz. Otobüsle git" derse (dediğinizin alt metni bu) o kışı artık eski sevgilim olurdu.
İnsanların hatalari bence kendi hayatlarina bu kadar müdahale ettirmeyi ve hayatındaki insanın hayatına bu kadar müdahale etmeyi yanlış bulmamalari.
Oysa toplumun en büyük problemi bu bence. Kizlar sevgililerini kendi malı gibi görüp hayatına yasaklar koyuyorlar, erkekler karılarını kendi malı gibi görüp yasaklar koyuyorlar, anneler babalar çocuklarını kendi malı gibi görüp her anına müdahale ediyorlar
Sonra toplum neden böyle huzursuz,insanlar neden kendi kararlarını vermekten acizler...
Dogru, bu yüzden hiç olsun istemedim ama.olduKıskançlığınızı abartılı buldum. Hem size hem ilişkinize zarar verir. Aynı iş yerinde sevgili olmak çok tehlikeli zira ayrılırsanız asıl curcunayı o zaman görürsünüz
Önceki konunuzu hatırladım.Seks isteyen değil sevistigim bir adam vardi
Kesinlikle belli etmek istemiyoruz, bu yuzden simdiye kadar isyerinden kimseyle gorusmemistim. Evet iliskimiz yeni. Diyorum keske farkli yerlerde olsaydik gozumun onunde olmasaydı daha rahat olurdum. Şimdi en ufak şeyde suratim dusuyor istemeden de olsa. Abartıyorum sanırım biraz.çook yıllar önce benimde aynı işyerinden biri ile sevgililik durumum oldu. 1 yıl kadar sürdü, gerçi ayrılmadan önce iş değiştirmişti, 2-3 ay öncesinde ayrılığın.
zor oluyor, evet. bir kere ne kadar saklansa da bir şekilde bir bakışma vs insanlar anlıyor, çünkü malum milletçe meraklıyız. mümkün mertebe belli etmeyin kesinlikle. bu önemli.
ama şöyle düşünün rutinde işe beraber gidip geldiği birine gerçekten bir anda pat diye artık otobüsle git denmez. keza farklı işlerde çalışsanız belki bunu ruhunuz bile duymazdı.
bir insanın aldatacağı varsa aldatır. o yüzden bu triplere girip kendinizi yormayın.
ayrıca sanıyorum ki çok yeni ilişkiniz. onu tanımaya odaklanın. zaten iş ortamında dolayı baskı hissederken kendinize başka baskılar yüklemeyin derim.
Surekli saatlerce konusuyorduk, ben bu sekilde görüşmek istemedigimi kafamin karistigini, arkadassak sıradan arkadaş gibi olmak istedigmi soyledim. O da bana karsi duygularından denemeye deger oldugundan, arkadas olarak yapamayacagimizdan bahsettiÖnceki konunuzu hatırladım.
Nasıl sevgililik seviyesine taşıdınız? Siz mi açıldınız sana karşı duygularım var diye yoksa o mu?
Kesinlikle belli etmek istemiyoruz, bu yuzden simdiye kadar isyerinden kimseyle gorusmemistim. Evet iliskimiz yeni. Diyorum keske farkli yerlerde olsaydik gozumun onunde olmasaydı daha rahat olurdum. Şimdi en ufak şeyde suratim dusuyor istemeden de olsa. Abartıyorum sanırım biraz.
Biraz daha rahat davran diyorsunuz yani, cabalayacagim bunun icinevet kıskançlığın dozu kaçmış bence :)
ama tolere edilir bir noktadasınız diye düşünüyorum. çok önemsemeyin. siz de normalde kimlerle yemeğe çıkıyorsanız öyle devam edin mesela. zaten o rutini kırmanız bile dikkat çeker, anlaşılır o zaman da ilişkiniz.
Ayni kapıya çıkmıyor mu? Ha yasak koymuşsun engel olmuşsun, ha surat yapıp ,trip atıp, pişman ettirip engel olmuşsun.Tesekkur ederim yorumunuz icin. Yasak koymuyorum onunla gidemezsin, onu goturemezsin gibi cümleler kurmuyorum ama rahatsiz oluyorum. Yanlis belki bilmiyorum suratım dusuyor engel olamiyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?