- 22 Kasım 2015
- 802
- 862
- 103
- 31
- Konu Sahibi Cahil Filozof
Merhabalar, bir onceki konum baya olayli gecti, en sonda da kapatilmisti belki hatirlarsiniz
merak eden arkadaslar da vardi durum bildiriyorum öncelikle sevgiliyiz suan.
Yalniz soyle bir durum var. Calistigimiz kurum kucuk ve biz ogrenilmesini istemiyoruz. Cesitli baskilara maruz kaliriz cunku. İlk zamanlarda sanirim biraz belli ettik, aranizda bir sey mi var diye soranlar olunca isyerinde biraz daha uzak davranma karari aldik.
Benim hicbukadar yakinda sevgilim olmamisti cok zorlaniyorum, is arkadaslarimdan kiskaniyorum
ayni yerde calisirken nasil olacak bilmiyorum. Yanyana oturduklari bir is arkadasimiz var sabah onla ise gelip onla geri donuyorlar, bunu problem yapiyorum. O da şimdi birden sen otobusle git diyemem diyor. Hak veriyorum ama içimdeki kiskanma durumuna engel olamıyorum iliskimize yansitiyorum. Nasil davranmaliyim simdi..

Yalniz soyle bir durum var. Calistigimiz kurum kucuk ve biz ogrenilmesini istemiyoruz. Cesitli baskilara maruz kaliriz cunku. İlk zamanlarda sanirim biraz belli ettik, aranizda bir sey mi var diye soranlar olunca isyerinde biraz daha uzak davranma karari aldik.
Benim hicbukadar yakinda sevgilim olmamisti cok zorlaniyorum, is arkadaslarimdan kiskaniyorum