• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı yorganın altında hiç sarılıp uyuyamadk :(

Bilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.

3 yıllık evliyiz severek evlendik. Ama hiç öyle sarmaş dolaş uykuya dalamadık.
Çünkü ikimiz de o şekilde uyuyamayacağımızı biliyoruz. Afakanlar basar ayol yüzümde nefesle uyuyamam ben.
Kışın çok soğuk havada dönüyorum sırtımı kaşık pozisyonunda uyuyoruz. Ama onun dışında biz de 1 2 öpücük sonra herkes kendi aleminde. Arada bir arkadan kolumu atıyorum üstüne.

İnanmayın o dizilerdeki romantik sabahlara. Kimse öyle erkeğinin göğsünde saatlerce huzurla uyuyamaz.

Dizilerde filmlerde çok komik oluyor. Gece çift sarılarak yatıyor. Romantik romantik. Bir bakıyorsun sabah aynı şekilde uyanıyorlar.

Gerçekte böyle birşey olsa misal koltukta yattınız. Sabah kendinizi yerde bulursunuz. Yada ayağınız adamın ağzında olur.

Az sarılıp ayrılıyorsunuz. Ki normal. Hatta sıcaklar gelince Kaçacak yer arayacaksınız

bizde bi gariplik var
genelde sarılarak uyuruz. uyandığımızda hala sarılmış oluruz.
tabi gece sarılma şekillerimiz değişiyor sanırım uyku arasında.
mesela o bana sarılarak yatmış oluyoruz ama uyandığımızda ben ona sarılıyor halde buluyorum kendimi :D

Olabilirde tabiiki ama iki ayri yorgan ilginc olmus. Bizde cok cekisiriz battaniye yada yorgani. Ama o bile zevkli cekisme olur. Esim sarilir ama bir muddet sonra kolu cok agir gelir doner yatar. Bende doner yatarim ama her boyle donerken uyandigimizda oper beni. Bende onu operim. Ama surekli sarilarak yatmak mümkün degilki.

Bilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.
O uyuyana kadar onun yorganının altına gir. Sorun mu yani.

Az kaldı, 1-2 haftaya havalar iyice ısınıyor. Aynı pikenin altında uyumanız yakındır :KK6:

Öff sarılarak uyumak kahır zaten ya.
Eşim bana sarılsa "nefesin enseme değiyo!" Ben ona sarılsam (bacağını da üstüne atarım) "o dizini uğraşsan iki lobun arasına denk getiremezsin helal olsun yine direk buldun yerini" :D

En güzeli sırt sırta yatmak, dayıyorum popomu beline, oh mis.

Yorganı ekstra büyüklerden alsan? Yaz geldi zaten yapış yapış olucaz Öff.

İki yorgan hoş değil bence ya.
Yorganı çekiyorsa sende ona yapış yeni evlisiniz daha 3 ayda ayrı yorgan.
Büyük yorgan alın.
Bide burun buruna uyumak bi süre sonra bayar da böyle en rahatı bence;
chase.png

Biz yorganla pistigimiz icin ince birseylerle yatiyoruz kisin bile. Bu arada hic ayni ortu altinda yatamadik biz de esim benim ustumu acar hep sinir olurum. İki ayri ortumuz var canimiz isteyince sariliriz ama o sekilde uyuyamam, herkes kendi aleminde rahat rahat uyur.yanlis birsey yok ki burda siz takmissiniz kafaya ;)

Ben de heves ederdim megerse oyle degilmis :))) Biz bir tane battaniye kullaniyoruz ilk once sariliyoruz konusuyoruz falan filan sonra arkamizi donup yatiyoruz.
Ilk evlendigimde sadece bi kere 3 saat oyle kucak kucaga yatmisiz ama cidden tadi ayri oluyomus. Ben hastaydim sabaha kadar hastanedeydik sonra eve geldik, esim beni kucagina aldi öyle uyumusuz bi uyandik hic teprenmemisiz. Cok guzel cidden :)) ama bi daha olmadi :))

yorgan altında uyumayın bogulursunuz :KK70::KK70::KK70: uyumak özel ve tek kişilik bir şeydir. bende kocamla asla sarılarak uyuyamam oda. bir süre duruyoruz tamam bitti, yeter diyip herkes kendi uyku pozisyonu alıp horlamaya başlar.
üzülme yani. kimisi de yapışık ikiz gibi uyur. kimisi uyumaz. bunda sevgi arama- sevgi-sevgisizlik duruu degil bu . tamamıyle uykusunu iyi almak raha etmek için olan birşey
yorganlarımızda ben ayrı kullanamk istiyorum ama eşim istemiyor :KK43:

Gece yataktan atasım geliyor adamı tek kalayım da rahat rahat yatayım diye. Artık evler de soğuk değil ki ısıtsın beni diyim.

Çok dert ediyorsan kendine kocaman yere sarkan yorgan yaptır canım.

benim eşimde temasla uyuyamaz sarılırız sonra ikimizde kıçımızı döner yatarız

Genel anlamda mutluyuz çok şükür. Ama bilmem ki galiba şu sıralar evdeyim dert ariyom kendime
mutluysanız bunu dert etmeyın
zaten butun gece oyle uyunmuyor
benımde esım aksıne sarılmak ıster ama bacagını falan ustume atar benden de kıloludur bı bacagını attı mı nefes alamıyorum altında:)
bende sıkılıyorum sarılmaktan ama bıse demem darılmasın dıye

Çok büyük yorgan alın ayrı yorgana gerek kalmaz.Merak etme her çift sarılır,koklaşır ama bir süre sonra aynı yatakta bile olsa ayrılır.
Gece içinde tekrar sarılır ,ayrılır...mümkün mü sabaha kadar mumya gibi sarılıp uyumak?

Ay ben çok daralıyorum öyle sarmaş dolaş . Birbirimize iyi geceler dileyip döneriz toto totoya uyuruz. Özellikle hamileyken eşimi alıp yataktan atasım geliyordu. :sinirli:Napayım sıcak basıyordu.:KK54:

Amman tek derdin bu olsun, ben çocuklarıma bile sarılı sabaha kadar uyuyamam çok rahatsız edici

Bizde de aynı sorun var ayrı yorganlarda kıç kıça uyuyoruz. Ben sıkılıyorum öyle sabaha kadar sarmaş dolaş uyuyamam zaten. Yorgan meselesinde ise eşim illa yorganın yarısından çoğunu bacak arasına sıkıştırıp yatar ben gece kalkar yorganı çekiştiririm filan epey bir zaman böyle geçti. Büyük yorgan aldım onunla da sorunu çözemedim. Baktım olmuyor yorganları ayırdım. Ve al şimdi bu yorganı tepe tepe kullan dedim. Adam hala değişmedi son yıllarda yorganları ayırmama rağmen kendi yorganını komple bacak arasına alıyor gece uyandığımda yine kıyamıyorum kendi yorgamını onunla paylaşıyorum.

Kızz napcan sarılıp da sıcaklarda geldi valla vıcık vıcık ter olursunuz :halay:

Back
X