• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı yorganın altında hiç sarılıp uyuyamadk :(

vallahi ben tek başıma uyurum hiç uyuyamam başkasıyla çok rahatsız bir durum bence

Rahat olmak doğaldır bence...
Film sahnelerinde 8 saat aynı şekilde uyumuşlar gibi 2 dk izlettiriyorlar bizde sanıyoruz bütün gece öyle uyudular.
Biraz yakınlaşırız koklaşırız sonra yatakta nasıl rahatsak o şekle döneriz eşimle.

Bilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.
Valla cnm nasil alistirirsan ole gider ben saga yatarim esim arkadan bana sarilir ole iyuruz yada ben ona doner ole sarilirim uyurum aliskanlik yapmak onemli

Ben öyle kalıp gibi yatamam, en rahat uyku pozisyonunu alana kadar bir sağa bir sola kırk kere dönerim. Uyumadan önce bir süre sarılıp yatarız, konuşuruz ama sonra sen sağ ben selamet... =)) Sarılıp yatmanın en elverişli olduğu zamanlar uyku öncesi değil, sonrasıdır bence.

Eskiden eşim de yorganı çok çekerdi. Ben de aynen geri çekerdim. :KK53: Baktı pes etmiyorum, zamanla vazgeçti bu huyundan. Şimdi kedi gibi uyuyor.

bizde ilk yatağa girdiğimizde muck muck sonra ikimizde bunalırız totolarımız birbirine yapışık şekilde döner uyuruz ama çok komik alışkanlıkmıdır nedir kim ilk dönmeye yeltenirse izin ister dönüyorum diye.

uyku başka bişey insanlar dinlenmek uyumak zorunda herkesinde alışkanlıkları farklıdır.
yatak odasında yatakları ayrı çiftler bile var size tavsiyem romantizimi bir kenara bırakın bu duruma alınmayın aynı yatakda tek kişilik yorganlarla yatın

bende eşimle sarılmadan uyumuyoruz.. 5-10 dk iyigeceler öpücüğü sonra kıçına dön... nabalim sicaktan bunaliyoruz.. :KK45::KK45:

İlk evlendıgımız zamanlar birbirimize sokulmamız zor oldu.. Ben deli yatarım o sakin...Ayaklarımı usulcacık ona yakınlastırıyorum.. En azından temas halınde.. O kadar ayrı da lkalmıyoruz.. Rahatsız olursak arkamızı doner yatarız.. Istersek sarılırız Bellı olmazda.. Önemlı olan konforlu uyku.. Rahat edemedıgınızde gununuz huzursuz gecıyor ve ılıskınıze yansıyor tabi..

öyle sabaha kadar sarılıp uyumak diye bişey yok yalan o, hep dizilerin kandırmacası.bizde 2dk sarılır öpüşür koklaşırız, sonra arkamızı döneriz. dert etme kendine hiç. şimdi yazda geliyo birbirinize hiç değmemeye çalışcaksınız zaten yapış yapış ateş basıyo :KK70:

Bilmem ki sizde de öyle mi.. 3 aylık evliyim severek evlendik. Ama biz hiç sarılıp uyumadık. Yatakta yorganlar farklı. Çünkü gece yorganı farkında olmadan çekiyor ve ben hasta oluyorum. Yatınca bi öpücük sonra herkes kendi aleminde. Hani böyle sarılıp uyuyanlara imreniyorum.

Ben de yeni Evlendiğimiz zamanlarda çok hevesleniyordum ama olmuyor yani eşim yatarken çok döner kaç kere tekme yumruk yediğimi hatırlamıyorum bile :kızgın:
Ayrıca hep üstümü açıyordu yorganı kendine çekiyordu ama hiç yorganı ayırmadım benimle uyumayı öğrendi çünkü alışık değildik ikimiz de aylarca düzgün uyku alamadım ama şimdi alıştık tekme de yemiyorum üstümü de açmıyor :KK48:

Bazen uyurken yoklayıp uzakta ve arka dönükse kendine çekiyor :KK51:

İkimizde bacaj arasına yorgan alarak uyumayı sevenlerdenız. Ikımız de yorgana sarılıp ıuyuyoruz

Kimse gece boyunca sarılıp uyumuyor canım ama yorganı ayrı tutmak yanlış bence. Bizde kışın evlendik eşim yorganı kendine dolar uyjk tulumuna çevirir hep üstümü açıyordu donuyordum. Kızdım bir kaç kere ayrı yorgan battaniye filan dedi hayır dedim öğrenmelisin iki kişi uyumayı. Yine arada üstümü açar ama uyuduğu yerde süreklide el yordamıyla beni kontrol eder üstümü açmış mı diye hemen geri üstüme verir yorganı. Sen yorganı birleştir eşin alışır.

ilk evlendiğimiz zaman denedik sarılıp uyumayı, çok rahatsız edici. sağa sola rahat dönemiyorsun, terliyorsun, sıcak basıyor... ööf bunaldım. en iyisi kıç kıça yatmak.
konu sahibine gelince senin istediğin aslında bu değil. biraz ilgi biraz şefkat.

Back
X